Terve taas, täällä ollaan!

Tällä kertaa huhtikuun loppuneiden tuotteiden esittelyvuorossa on herkulliset hiustuotteet ja suloiset suuhygieniapurnukat.

loppuneet_huhtikuu_hair

Rento Suomalainen Mustikkapesugeeli

Biohajova mieto ja pehmeästi vaahtoava pesugeeli sopii koko perheelle. Ihastuttava metsämustikan tuoksu vie ajatuksen mökille ja keskikesän juhliin. Emilia suosittelee tuotetta vahvasti tuoksuvien pesutuotteiden ystävälle. Kuin kesä purkissa!

Biotherm Biosource 

Virkistävä puhdistusemulsio normaalille ja sekaiholle oli oiva apu suihkussa tehtävään kasvojenpesuun. Emilia suosittelee tuotetta kevyen puhdistusemulsion etsijälle.

Wella EIMI Stay Styled

Viimeistelysuihke Wellan EIMI -sarjasta on mitä mainioin loppusilaus kampaukseen kuin kampaukseen. Suojaa UV-säteilyn haitoilta, kuumuudelta ja kosteudelta. Tämä suihke löytyi tiimin yhteisen meikkauspeilin ääreltä (kyllä, se on toimistomme vakiovaruste) ja samaten se löysi tiensä kaikkien meidän sydämmiin.

Wella EIMI Grip Cream

Joustava muotoiluvoide pitää laineet aisoissa vauhdikkaassakin menossa! Joustava pito oli Sofian mieleen ja vei sähköisyyttä pois. Tuotetta Sofia käytti latvojen taltuttamiseksi tai kiharoiden auki kampaamiseksi. Erittäin riittoisa ja kätevä tuote!

Cutrin Moisture ISM Hydrating Conditioner

Kosteuttava hoitoaine on omiaan kuiville hiuksille, jotka kaipaavat hieman ekstrahellimistä! Sisältää UVA ja UVB -suojan hiuksille. Emilia käytti täyteläisen kermaista hoitoainetta pitkiin hiuksiinsa, ja koki tuotteen hoitavan hiuksia luvatusti.

Cutrin Color ISM Shampoo

Vadelma ja silkkiproteiini hellivät hiusta tehden siitä samalla miellyttävän tuoksuisen – mistä Sofia kovasti pitikin.

Cutrin Sensitive Rescue Dry Scalp Moisturizer

Kosteuttavat aktiiviaineet rauhoittavat ja suojaavat hiuspohjaa sekä ehkäisevät kiristävää tunnetta. Antaa kimmoisan, pehmeän ja tasapainoisen tunteen hiuspohjalle. Sopii erinomaisesti koko perheelle! Löytyi tammikuun 2016 LivBoxista.

Bernard Cassiere Pina-Colada Bodycare

Kesäinen vartalomaito oli kuin raikas tuulahdus Karibialta! Vinkkinä Emilia kertoo käyttäneensä voidetta etenkin silloin kun on kaivannut hyvin mietoa tuoksua, mutta ei ole halunnut laittaa hajuvettä.

Schwarzkopf Blond Me Color Enhancing Blonde Shampoo

Emilian vaaleiden latvojen hemmotteluun tarkoitettu shampoo pesi hyvin. Ihanan ylellinen Schwarzkopfin kultakutreille kehitetty shampoo sopii erityisen hyvin vaaleaveriköille!

suuhygienia_loppuneet_

SB12 Duo 

SB12 -suuvedellä saat raikkaan hengityksen jopa 12 tunniksi! Emilia käytti tuotetta aamuisin osana hampaidenpesua. Suuveden säännöllinen käyttö oli Emilialle uusi kokeilu, jota hän seuraavaksi aikoo jatkaa miedomman makuisen SB12 -suuveden kera. SB12 -suuvedet neutraloi aineet ja prosessit jotka aiheuttavat pahanhajuisen henityksen.

Elmex Sensitive Whitening

Hellävarainen, valkaiseva hammastahna sisältää amiinifluoridia, jonka on todistettu muodostavan hammaskaulan kariesta tehokkaasti ehkäisevän ja pitkään suojaavan kerroksen. Koostumus auttaa palauttamaan hampaiden luonnollisen valkoisuuden. Eija halusi nimenomaan kokeilla Elmexin hellää hammastahnaa – ja tykkäsi!

Colgate Multi-Protection

Alkoholiton suuvesi  auttaa tehokkaasti bakteereita vastaan, vahvistaa ikeniä ja antaa huomattavasti raikkaamman hengityksen. Plussaa kätevästä pakkauksesta, hehkuttaa Emilia.

SB12 Mild

Mild-maku on miedomman makuinen ja vahvan minttuinen. Maku jättää ihanan freesintuoksuisen hengityksen.

 

Näiden tuotetestailujen jälkeen voi huoletta ottaa toukokuun vastaan ja valmistautua hurmaavaan kesään. Ajatella, kesä on ihan juuri ovella, valmiina hellimään hipiäämme ja ilostuttamaan lämmittävillä säteillään.

-Disa