Heip√§hei kaikille ūüôā

Pitkästä aikaa kun viimeiksi kirjoittelin teille näissä merkeissä Рnimittäin nyt on huhtikuun loppuneiden tuotteiden esittelyn aika. Me LivBox-tiimiläiset olemme ahkeria läträämään kosmetiikkavarastojemme ihanuuksia, joten onneksi uusia tulee kovalla vauhdilla testiin. Pidemmittä puheitta, sukeltakaamme tuotteiden pariin!

Aloitetaan tällä kertaa kasvojenhoitotuotteiden sekä värikosmetiikan puolelta.

huhti_kasvot_meikkirr

Neutrogena Visibly Clear Spot Stress Control

Päivittäin käytettävä hienojakoinen kuorinta sisältää kurkkua ja vihreää teetä. Sofia tutustui tuotteeseen LivBoxin kautta ja käytti sitä mielellään suihkussa. Kuorinta oli lempeä iholle ja jätti hipiän kauniin kuultavaksi ja pehmeän tuntuiseksi.

the Balm Sexy Mama

Kiiltoa vähentävä puuteri raivasi tiensä Sofian sydämeen heti ensikosketuksella. Ihmepuuteri piti kasvot mattapintaisena ja jätti silkinpehmeän, sametinomaisen ihanan tunteen iholle. Uusi lemppari!

ACO FACE Young Puhdistusvaahto

Rasvoittuvalle iholle tarkoitettu puhdistusvaahto puhdistaa ihon kuivattamatta sitä. Salisyylihappoa sisältävä koostumus on omiaan epäpuhtauksien ennaltaehkäisyyn. Mieto, raikas tuoksu kruunasi tuotteen. Emilia piti tuotteen puhdistustehosta, jolla sai helposti myös meikin pestyä. Kasvojenpesun jälkeen hän käytti muita ACO:n tuotteita.

Herbina Energy Boost Micellar 

Kolmitehoinen puhdistusvesi sopii niin meikinpoistoon ja kasvojenpuhdistukseen kuin myös kasvovedeksi! Näppärä tuote sisältää C-vitamiinipitoista tyrnimehua ja tuoksuu yhtä freesille kuin kevään henkäys purkitettuna! Tuote on ollut käytössä Eijalla siitä asti kun misellivesi löytyi LivBoxista.

Vita Liberata Luxury Tan pHenomenal

Ylellinen itseruskettava lupaa kestävän yli neljä kertaa kauemmin kuin muut itseruskettavat. Syötävän hyvälle tuoksuva mousse sisältää papaijaa, aloe veraa ja vaikka mitä muita trooppisia ainesosia. Eija iloitsi tuotteen nopeasta kuivumisajasta sekä luonnollisesta lopputuloksesta minkä moussella saa aikaan.

Rimmel Lasting Finish 25hr Nude

Puolipeittävä meikkivoide on kaikessa yksinkertaisuudessaan Eijan lemppari ja pettämätön kaveri meikkipussissa. Tämä nyt vaan on huippu Рkannattaa kokeilla, jos hakusessa on puolipeittävä pohja, joka kestää liikenteessä.

Naviter Cosmetics BTB13 Serum

Yksi BTB13 -sarjan tuotteista, joita Eija kokeili talvella. Lue lisää tuotteista täällä:

EkoPharman luonnonkosmetiikkatuotteet ja BTB13-tuotteet testissä + alennuskoodi tuotteisiin!

Vichy Idéalia BB Créme SPF 25

Medium-sävy oli Emilian mieleen varsinkin kesällä, kun päivettynyt iho tarvitsee suojaa. Pitää ihon mattapintaisena. Koostumukseltaan miellyttävän kevyt. Mukava kaveri kesälle!

Lumene Sheer Finish Translucent 

Höyhenenkevyt irtopuuteri sopii kaikille ihotyypeille. Sävytön irtopuuteri sopii kuin vartavasen Eijan iholle tehty. Aamuisin hän kiinnittää sillä meikin, joka pysyy sen ansiosta koko päivän siistinä.

Lumene CC Color Correcting Cream 6in1 

Täydellisen peittävä mutta kevyt meikkivoide tasoittaa epätasaista sävyä, tehden siitä silminnähden tasaisemman näköisen. Sofian testaama meikkivoide on kevyt ja toimii luvatulla tavalla.

terre d’Oc Beurre Figue De Barbarie¬†

Jopa 43% vartalovoin ainesosista on peräisin orgaanisilta viljelmiltä.Eijan superlemppari tuoksuu Ihanalle isolla I:llä! Makean viikunan tuoksu ja täyteläinen koostumus sopi oivasti pehmoisten käsien ihon ylläpitämiseksi.

Lumene True Mystic Volume 

Maskara jolla loihdit upeat, erotellut ja kaarevat lirkutteluripset! Tuote nousi Emilian suosikiksi ja meikkipussin pysyväksi jäseneksi

Rimmel Wake Me Up Wonder n’ Full

Rimmelin ripsiväri sopi Eijan pitkille ripsille. Väri tahtoi jäädä silmänalusille puhdistettaessa, johon Eija keksi mitä parhaimman kikan: erillinen pumpulityyny ripsien alle ja avot Рpuhdistus onnistuu kuin pyörällä ajo!

Boots 3-minute Clay Mask Cucumber

Kaikille ihotyypeille sopiva, kurkkua ja vitamiineja sisältävä pikanaamio jättää kasvot raikkaiksi, puhtaiksi ja pumpulinpehmeiksi. Kaoliinisavi auttaa ehkäisemään epäpuhtauksien syntymistä ja rauhoittaa ärtynyttä ihoa. Emilia mielsi naamion riittoisaksi.

Huhuh! Olipa taas kerran värikäs setti kaikkea ihanaa. Näistä on hyvä jatkaa, joten seuraavassa loppuneiden tuotteiden postauksessa tsekataan suuhygienia ja hiustuotteet!

Kerro, löysitkö sinä tuotteiden seasta oman lempparin tai haluaisitko kenties kokeilla jotain mainituista?

-Disa