Heippa ihanaiset, mitä kuuluu?

Nyt voi jo hyvin mielin sanoa että kesä todellakin kolkuttelee ovella – jipii! Aurinkoiset, leppoisat lauantaipäivät kera hyvien ystävien ja muuttolintujen tervehdyksin on asia joka vuodesta toiseen jaksaa nostaa leveän hymyn huulilleni. Tässä kuussa LivBox oli mikä ihanin sekoitus koko vartalolle tarkoitettuja hemmottelutuotteita. Nyt löytyi todellakin jokaiselle jotakin – ja vähän lisää! Eikun boxiesittelyn pariin, mars!

Jokaiseen boxiin oli pakattu Lumenen Arctic Glow huuliöljy, Colgaten Max White Expert White hammastahna, Cutrinin Chooz Hairspray Super Strong hiuskiinne, Simin System 4 Oil Cure Hair Mask O hiusnaamio, OSiS+:n Big Blast volyymigeeli sekä Garnierin Respons Mythic Olive vartaloöljy. Pitkäaikaistilaajia muistettiin lisäksi EcoToolsin Bath & Shower Mitt pesukintaalla.huhtikuu1Herrrrkullinen Arctic Glow Huuliöljy Lumenelta on tämän kevään uutuus-tuote, joka tuntuu huulilla ihanan ylelliseltä ja kevyeltä. Öljy hellii huulia heti ensimmäisestä kosketuksesta lähtien. Tällä saat aikaan kevään kauneimmat pusuhuulet!

Kauniin hymyn kaveriksi sopii terveet ja valkoiset hampaat, eikö vain? LivBoxiin oli kätketty Colgaten huippu-uutuus Max White Expert White, eli ainoa päivittäistavarakaupassa myytävä hammastahna, joka sisältää ammattilaisten käyttämää valkaisevaa ainesosaa. Jopa kolme astetta valkoisemmat hampaat kotioloissa – vau! Odotin hammastahnaa kuin kuuta nousevaa, ja voitte vaan kuvitella kuinka fiilistelin tätä – selvästi uusi lemppari!

Cutrinin Chooz Hairspray Super Strong hiuskiinne takaa kevätkutreillesi maksimaalisen volyymin, kauniin kiillon ja ennenkaikkea pitoa! Hiuskiinne oli Emilian lemppari. Päivittäin hiuskiinnettä käyttävänä, hän mieltää tämän oivaksi avuksi hiusten muotoilussa. 100ml -kokoinen suihke sujahti hyvin myös laukkuun ja matkoille mukaan.

Simin hiusnaamio kuorii ja ravitsee hiuspohjaa, tehden laineista kiiltävät, elastiset ja helposti käsiteltävät. Sofian suosikkituotteeksi valikoitui System 4 Oil Cure Hair Mask O, sillä naamiolla Sofia taikoi hiuspohjan kiristävän tunteen hetkessä pois! Tämä on Glitz&Glam-Minnan suosikki, ja hänen vinkkinsä löytyy tästä.

Hiuksia hellittiin runsaasti huhtikuun LivBoxissa, ja ihana OSiS+:n Big Blast volyymigeeli ei ole poikkeus. Jos haussa on pitkäkestoista volyymia, tuuheutusta ja raikasta tunnetta tuova hiustuote, on tässä sinulle kriteerit täyttävä yksilö! Eija ihastui tuotteen tahmaamattomuuteen ja tyveä kohottavaan ominaisuuteen. FAB-kauneusstudio:n Hanna ja Krista, suosittelevat tuotetta ja tekivät siitä postauksen blogiimme, lue siitä enemmän tästä.

Ihon hellimiseksi boxista löytyi Respons Mythic Olive vartaloöljy Garnierilta. Neitsytoliiviöljyä sisältävä, silkinpehmeä ja höyhenenkevyt koostumus tekee ihosta ravitun ja heleän – tahmaamatta. Pitkäaikaistilaajia muistettiin EcoToolsin Bath&Shower Mitt pesukintaalla, joka on tehty luonnonmukaisista rami- ja bambukuiduista.

Tällä, jos jollakin, aarrearkulla saat hipiän heleäksi, laineet liehuviksi ja huulet suudeltaviksi! Kerro, mikä tuotteista valikoitui sinun lemppariksi ja miksi?

Jos sinulla ei vielä ole tilausta voimassa, niin kipin kapin LivBoxia tilaamaan! Tilaukseen pääset tästä.

-Disa