Uusi vuosi toi mukanaan uudet, freesit trendit Bette Boxiin!

”Uusi vuosi, uudet kujeet!” Vuoden vaihtuminen antaa mahdollisuuden jättää vanhat trendit edelliseen vuoteen. Näin myös vuoden ensimmäisen boksin teemana oli ihanat, freesit trendit! Koska mattahuulet saavat väistyä ja jäädä vuoteen 2017, paljastui boksista ihastuttava huulikiilto.  Huoliteltu look on toisaalta aina in ja trendikästä. Siksi päätimme laittaa boksiin kätevän ripsikamman ja -harjan, joka takaa huolitellut räpsyripset. Myös apteekkien hyllyiltä tuttu seerumi sekä silmämeikinpuhdistusliinat inspiroivat panostamaan huolelliseen ihonhoitoon myös vuonna 2018.

LUMENE NORDIC CHIC HUULIKIILTO

Täysikokoinen Lumenen huulikiilto takaa supersöpöt ja täyteläiset huulet, joilla kelpaa pussailla! Kiiltävän pinnan jättävä kiilto pysyy huulilla pitkään, jättämättä huulia kumminkaan tahmaisen tuntuisiksi. Boksista paljastui yksi ihastuttava sävy; vaalean roosan sävyinen Heleys, nuden beigen sävyinen Kimallus, vaalea pinkki tai ruusunpunaisen sävyinen Varjo.

IBERON RIPSIKAMPA JA -HARJA

Kuten sanottu, huoliteltu look tuskin koskaan poistuu muodista. Iberon kätevästi taittuvan ripsikamman ja -harjan yhdistelmällä takaat, että räpsyripsesi pysyvät kauniina. Tuote menee pieneen kokoon taittuvuutensa ansiosta ja on helppo sujauttaa meikkipussiin. Kampaosalla harjaat ripset ennen ripsivärin laittamista ja harjaosalla viimeistelet ripset maskaran laittamisen jälkeen.

SIMPLE EYEMAKEUP REMOVER PADS SILMÄMEIKINPOISTOLIINAT

Simplen meikinpuhdistusliinat valittiin marraskuun boksin suosituimmaksi tuotteeksi, ja näin myös halusimme ihastuttaa Betteläisiä uudemman kerran Simplen puhdistustuotteella. Hellävaraiset silmämeikinpuhdistusliinat takaavat hellävaraisen ja kätevän ratkaisun varsinkin niille, jotka mielellään pitkän päivän päätteeksi poistavat meikin vaivattomasti. Minikokoinen pakkaus mahtuu helposti mukaan myös esimerkiksi salikassiin!

LIERAC HYDRAGENIST SEERUMI

Monen Betteläisen iho janoaa kosteutta talven keskellä. Apteekkien hyllyiltä löytyvä Lierac-brändi oli monelle Betteläiselle uusi mutta ihastuttava tuttavuus! Vaikka seerumi on koostumukseltaan kevyt, tarvitsee ihon kosteuttamiseen ainoastaan muutaman tipan. Seerumia voi käyttää aamuin illoin, jota voit myös sekoittaa meikkivoiteen sekaan. Tuloksena on nuorekkaan kimmoisa ja pehmeä iho. Kurkkaa myös, mitä mieltä olimme Hydragenist-sarjan muista tuotteista.

Lisäksi boksista paljastui extroina pari uutuustuotetta! Pepsodentin Long Active hammastahna sujahtaa kätevästi mukaan lyhyemmälle viikonloppureissulle. Twiningsin Infuso-haudukkeet ei sisällä kofeiinia, joten sitä on erityisen ihana nauttia viltin alla pitkän päivän jälkeen. Jokainen Betteläinen sai testattavaksi kolmea eri makua.

Mikä oli oma suosikkisi tammikuun boksista? 
Terkuin
Henriikka/Bette Box