Haaveiletko silkkisistä hiuksista? Kirjoitimme aiemmin vinkkejä siitä, miten voit saavuttaa sileät ja kiiltävät hiukset kotikonstein joka kodin kaapeista löytyvillä aineksilla. Jos ruoka-aineksilla pelaaminen ei ole sinun juttusi ja kaipaat jotain helppoa ja nopeaa ratkaisua, lue alta Cosmopolitanin listaamista parhaista hiustenhoitotuotteista.

Schwarzkopf BC Miracle Oil: Shampoo ja hoitoaine eivät yksin pysty muuttamaan hiustesi kuntoa. Jos haluat todella nähdä muutosta tarvitset syväkosteuttavan hiusnaamion tai hoitoaineen. Schwarzkopf BC Miracle Oil -tuotteiden sisältämä arganöljy voi auttaa tasoittamaan yksittäisiä hiussuortuvia lisäten kiiltoa koko hiuksiin.

Aussie 3 Minute Miracle: Jos sinulla on käyttää muutama ylimääräinen minuutti hiustesi hyvinvointiin, niin Aussie 3 Minute Miracle -hoitoaine tuo syväkosteuttaa hiuksia kylmällä ja kuivalla talvisäällä. Kuten ihonhoidossa, myös hiustenhoidossa on hyvä huomioida sesongit hoitotuotteita valitessa. Oikeanlaisessa hoitoaineella voit tarjota hiuksillesi tarpeeksi kosteutta kylmän sään ja keskuslämmityksen aiheuttamalta hiusten sähköisyydeltä.

TRESemmé Keratin Smooth: Saadaksesi kaiken irti hiusten hoidosta, kannattaa vaihtaa normaali hoitoaine hiusnaamioon ja jättää se hiuksiin pidemmäksi aikaa hiusten pesun jälkeen. Suihkun tuottama lämpö ja vesihöyry saa hiussuortuvat avautumaan, jolloin myös hoidot pääsevät vaikuttamaan syvemmälle hiukseen. Hiusnaamion vaikutuksen ajaksi voi olla hyvä kääriä hiukset vaikka pyyhkeeseen ja antaa naamion hautua jopa tunnin.

Morocconoil: Kun Morocconoil hoitoöljy tuli ensimmäisen kerran markkinoille, oli naisten vaikea kuvitella laittavansa öljyä hiuksiinsa. Nykyään se löytyy yhtenä tärkeimmistä tuotteista hiustenhoidossa. Riittää, että hierot pienen määrän öljyä kosteisiin hiuksiin shampoon ja hoitoaineen jälkeen enne hiusten muotoilua. Morocconoilia voi lisäillä kuiviin hiuksiin myös päivän mittaan tuomaan niille lisää elinvoimaa.

 

 

-Nora