Ultra-volyymistä jalokivikoristeisiin. Palkkiraitoja, matalia sivujakauksia, viikinkirokkilettejä ja naisten takatukkia. Vuoden 2017 hiustrendeistä voi olla montaa mieltä, mutta yksi asia on varma, ne ovat kaikkea muuta, kuin tylsiä.

 

Volyymi ja näyttävyys

Sähköisyyttä ja retroa! Vuonna 2017 näemme kasaria hiuksissa myös volyyminä. Villiä ja vahvaa! Äläkä ylläty kreppiraudoista  🙂

 

Hiuskorut

Diadeemit, kimalteet, kukkaset ja timantit. Mikä on hiuskorujen kriteeri vuonna 2017? Koko XXL!

A post shared by Gala & Vega (@galayvega) on

A post shared by fashion & beauty (@faelcu) on

A post shared by fashion & beauty (@faelcu) on

A post shared by AinoElina (@aino.elina) on

 

Naisten takatukka

Tiimimme on löytänyt todisteita siitä, että eksoottisempi hiustyyli pyrkii takaisin 80-luvulta. Muutama Hollywoodin tähti on jo uskaltautunut kokeilemaan tätä tyyliä. Takatukan syntyperästä ei olla täysin varmoja mutta se oli kovassa huudossa 1980-luvulla, kun julkkikset kuten David Hasselhoff, David Bowie, Michael Bolton ja Billy Ray Cyrus.  Myös naiset valitsivat takatukan; mm. Kim Wilde, Joan Jett ja Scarlet Johansson on nähty takatukassa.

A post shared by Winnie. (@winnefride) on

 

Takatukka tarkoitti aikoinaan monenlaista tyyliä. Hiukset saattoivat olla lyhyet sivuilta mutta päältä ja keskeltä pitkä. Jotkut valitsivat kuitenkin tyylin jossa hiukset olivat aivan lyhyet joka paikasta mutta jättivät pienen hännän pään taakse. Takatukka oli dramaattinen näky mutta sen verran ”siisti” että miehet pystyivät käyttämään sitä töissä.

Viimeaikoin takatukkia on näkynyt muunmuassa grammy-gaalassa! Myös Rihanna kokeili takatukkaa vuonna 2013.

A post shared by Allison Gutierrez (@hairbyalig) on

 

Sateenkaarihiukset ja metallin sävyt

Tänä vuonna alkaneet värikkäät hiukset jatkaa kulkuaan. Pastellin sävyt, metallin sävyt ja kirkkaat Little Pony -hiukset ihastuttavat myös vuonna 2017.

 

 

 

 

 

Palkkiraidat

Raidoitus tulee näkymään ensi vuonna vaatteissa ja tyylissä. Ennustamme, että raidat näkyvät nyt myös hiuksissa. Viime vuosina raidoissa on suosittu vapaan käden raitoja, mm. balayage-raidat ovat näkyneet katukuvassa. Koska tyylisuunta on kuitenkin menossa vahvasti selkeämpiin raitoihin, näkyvät raidat nyt myös selkästi hiuksissa palkkiraitoina.

 

Matalat sivujakaukset

Sivujakaukset tulevat takaisin! Ja tällä kertaa, mitä matalampi sen parempi!

 

Suorat leikkaukset

Vapaan käden rikotut leikkauksien rinnalle nousee nyt suorat ja dramaattiset leikkaukset.

 

Surffitukka

Luonnollisuus näkyy myös surffityylissä! Kihara, sotkuinen, tuuhean raikas tukka ja päivettynyt iho. Surffilookki osuu ja uppoaa kesällä 2017!

 

Viikinkirokkiletit

Letit ovat tehneet tuloaan jo jonkin aikaa. Nyt Frozen letti vaihtuu enemmän ja enemmän Viikinki Lagerthan rokahtavaksi tyyliksi. Nämä letit kampauksest ovat dramaattisia, upeita ja naisellisia!

 

Ihastuitko vai vihastuitko? Löysitkö itsellesi uuden hiustyylin 2017?