Helmikuun LivBoxista löytyi Cutrin Chooz Anti-Frizzer Kiiltovoide, joka taikoo hiukset silkkisen sileiksi, pehmeiksi ja kiiltäviksi. Tuote on myös täydellinen täsmätuote poistamaan talventuomaa sähköisyyttä pois hiuksista. Itse tykkään käyttää tuotetta kiharrettujen latvojen kiilloittamiseen.

Cutrin Chooz -muotoilutuotesarja sisältää monipuolisen valikoiman muotoilutuotteita hiusten erilaisiin tarpeisiin. Ihana yhteistyöbloggaajamme Glitz&Glam -blogin Minna esittelee Cutrinin helmikuisen kiiltovoiteen ja tutustuu myös muihin sarjan tuotteisiin.

Cutrinchooz4

”Hei vaan kaikille! Tulin vierailevaksi bloggaajaksi tänne LivBoxin blogiin tällä kertaa hiusasioissa. Helmikuun boxista saimme tämän Cutrin Professional Chooz Anti-Frizzer -kiiltovoiteen. Mitä olette pitäneet tuotteesta? Minun perinteiselle suomalaishiukselle se on erinomainen. Erityisesti nyt, kun ilman kosteus vaihtelee. Jonakin päivänä on pakkasta ja ilma kuivaa. Hiukset leijailevat sähköisinä sen seurauksena. Tai sitten on vesikeli ja ilma on todella kosteaa, joka saa luonnonkiharaiset hiukset pörröisiksi. Kiiltovoiteella saan taltutettua sähköisyyttä, sekä estettyä hiusten pörröisyyttä. Myös kuivat latvat saa nätisti siloteltua Anti-Frizzer -kiiltovoiteella. Mukavan kevyt koostumus ei kuitenkaan rasvoita ja latista hiuksia.

Cutrinchooz5

Tehdäänkö pieni tutustuminen Cutrin Chooz -tuotteisiin? Chooz -tuoteperheessä on monenlaisia muotoilutuotteita. Kerron niistä ja niiden käyttötarkoituksista.

Cutrinchooz3

Texturizing Sea Salt Spray

Suolasuihke on oiva tapa saada tekstuuria hiuksiin. Jos hius on liian liukas ja sen vuoksi vaikea hallita, niin kokeile suolasuihketta. Suolasuihketta voidaan käyttää kuiviin tai kosteisiin hiuksiin. Kaikista tehokkaimmin suolasuihke toimii suihkutettuna hieman kosteisiin hiuksiin, jonka jälkeen hiukset föönataan. Hius saa rakennetta ja tuuheutta. Kannattaa kokeilla myös kiharruksien alle. Kiharoista tulee kestävämmät, kun hius ei ole liian liukas.

Multivolumizer

Volyymituote tyvestä latvaan. Sopii erinomaisesti ohuille ja liukkaille hiuksille. Hiuksista tulee tuuheammat ja ne saavat tekstuuria, joka helpottaa käsiteltävyyttä. Tavallinen ponnarikin näyttää paremmalta, kun hiukset ovat kohotetut ja runsaamman näköiset. Multivolumizer levitetään hieman kosteisiin hiuksiin ja tyveen, ja föönataan kuivaksi. Tyveen saa paremman kohotuksen, kun käyttää apunaan pyörö- tai tunneliharjaa.

Root Boost Maximizer

Tyvikohottaja on äärimmäisen tehokas antamaan ryhtiä pidemmillekin hiuksille. Lyhyemmät tai voimakkaasti kerrostetut hiukset ovat vielä helppo saada kohotettua muotovaahdon ja föönin avulla, mutta pitkä ja raskas hius on hyvin päänmyötäinen. Cutrinin Root Boost Maximizer antaa uskomattoman paljon ryhtiä ja kohotusta tyveen pitkähiuksisillekin. Tuote suihkutetaan tyveen jakaus jakaukselta. Suihkepullosta on helppo annostella tuote tarkasti sinne, minne halutaan. Suihkeen voi levittää kevyesti sormin hiuspohjaa hieromalla. Föönataan kuivaksi hiusosioita nostellen tai harjaa apuna käyttäen. Tärkeintä on, että hius nousee ylöspäin föönauksen aikana, jotta tyvi saa ilmavuutta ja ryhtiä.

Refreshing Dry-Shampoo

Kuivashampoo on löytänyt viime vuosina monien välttämättömäksi hiustuotteeksi. Kuivashampoon idea on freesata rasvoittuneita hiuksia, eli sillä voidaan tehdä pikapuhdistus hiusten pesujen välissä. Kuivashampoo imee itseensä rasvaa hiuksista ja näin saa hiukset näyttämään jälleen puhtaammilta. Koska kuivashampoo antaa tyveen tukea ja kohotusta, sitä käytetään myös puhtaille hiuksille volyyminantajana. Kuivashampoo suihkutetaan tyveen jakaus jakaukselta, jonka jälkeen se työstetään sormin hiuspohjaa hieromalla. Mitä enemmän jaksaa hieroa, sitä kohotetumpi kampauksesta tulee. Halutessaan voi lopuksi harjata hiukset. kuivashampoo antaa tekstuuria, eli karhentaa hiusta ja jättää mattaisen lopputuloksen. Kuivashampoo on yksi minun tärkeimpiä hiustuotteitani.

Cutrinchooz7

Lettien teossa erityisesti tekstuuria tuovat tuotteet helpottavat työskentelyä. Hiusosiot pysyvät paremmin käsissä, kun hius ei ole liian liukas. Letistä voi tehdä löysemmän ja sitä voi aukoa suuremmaksi helposti. Letti pitää myös paremmin muotonsa, eivätkä lyhyemmät hiukset karkaa letistä yhtä helposti. Suolasuihke ja kuivashampoo ovat näppärimpiä apuja letityksien pohjalle.

Cutrinchooz2

Heat Protection Spray 200°C

Lämpösuoja on hyvä suihkauttaa hiuksiin kuumilla raudoilla käsitellessä. Haluatko kimmoisat ja kiiltävät kiharat? Tuntuuko, että kiharat pörrööntyvät päivän aikana? Cutrinin lämpösuojasuihke on loistava tuote kuumilla raudoilla käsiteltäessä. Hiuksista tulee kauniin kiiltävät ja kiharoista kimmoisat. Sopii hyvin myös suoristukseenkin suihkeen kosteuttavan koostumuksensa ansiosta. Pörröinen hius saa sileyttä ja kosteutta.

Multispray Strong

Multispray taitaa olla yksi suosituimpia tuotteita Cutrinilta. Suihke on nimensä mukaisesti monitoimisuihke, joka soveltuu niin lämpökäsittelyyn, kuin antamaan volyymia ja tekstuuria kampauksien pohjaksi. Jos tykkäät vaihdella kampauksia ja leikitellä hiuksillasi, niin Multispray’ssa yhdistyy monta ominaisuutta. Se on ihanteellinen myös rullakampauksiin pohjaksi. Suihketta voidaan käyttää tyvestä latvaan, sekä kuiviin tai kosteisiin hiuksiin. Jos halutaan volyymia ja tekstuuria, suihkutetaan Multisprayta hieman kosteisiin hiuksiin ja föönataan kuivaksi. Jos taas halutaan suoristaa tai kihartaa hiuksia lämpöraudoilla, suihkutetaan Multispray-suihketta käsiteltävään hiusosioon ja muotoillaan halutulla tavalla.

Cutrinchooz6

Muotoilusuihkeilla ja lämpösuojilla suojataan hiusta lämmöltä ja saadaan hiukseen parempi muotoilu lämpölaitteita käyttäessä. Helposti pörrööntyvälle tai kuiville hiuksille sopii paremmin kosteuttava Heat Protection Spray 200°C -suihke, kun taas liukkaammalle hiukselle toimii Multispray Stong optimaalisemmin. Jos hius on todella liukas, eivätkä kiharat meinaa kestää, kannattaa föönata hiuksiin suolasuihke ”pohjustajaksi”.

Cutrinchooz1

Hairspray Super Strong

Kun hiukset on muotoiltu halutulla tavalla, ne tulee aina kiinnittää hiuskiinteellä. Hentohiuksisten ei välttämättä kannata valita sitä kaikista voimakkainta pitoa antavaa, vaan keskivahva tai vahva pitokin riittää. Näin hiuksista ei tule liian jäykät ja kampauksesta kypärämäinen. Kun hiuskiinnettä suihkuttaa riittävän kaukaa ja pieninä suihkauksina, se levittyy tasaisesti, eikä koveta hiuksia. Yksi vinkki kiharoiden kiinnitykseen: suihkautta hyvin varovasti hiuskiinnettä heti lämpökäsitellylle kiharaosiolle ja antaa hiusten jäähtyä kunnolla ennen aukikampausta tai sormin kiharoiden availua. Kun kiharoita on hieman availtu, suihkutetaan niille jälleen hiuskiinnettä. Jos haluaa välttää liian jäykkää ja kypärämäistä kampausta, voi hiuskiinteen suihkuttaa hiuksiin samalla, kun heiluttaa hiuksiaan. Näin hiuskiinne levittyy tasaisemmin kaikkialle ja kampauksesta tulee luonnollisempi ja kiharoista joustavat.

Anti-Frizzer

Kiiltovoiteella voidaan viimeistellä kampaukset. Jos halutaan korostaa jotain tiettyä osiota hiuksissa tai varmistaa hiusten sileys. Erityisen hyvä suoristettujen hiusten päälle lopuksi antamaan kiiltoa ja parantamaan suoristuksien kestoa. Hyvä apu myös sähköisille hiuksille, sekä silottamaan pörröisiä hiuksia. Itse olen erityisesti pitänyt kiiltovoiteesta kuivien latvojen silotteluun. Kiiltovoiteella saa hamppuiset ja monihaaraiset latvat hieman siedettävämmiksi ennen seuraavaa kampaajakäyntiä.

Cutrinchooz8

Anti-Frizzer -kiiltovoide antaa sileyttä, kiiltoa ja ”meikkaa” hapsuiset hiukset terveemmän näköisemmiksi. Lievästi luonnonkiharaisesta hiuksesta saa suoremman käyttämällä silottavia tuotteita ennen föönausta. Näin ei välttämättä tarvita erillistä suoristusta suoristusraudalla. Hiukset tulee föönata kuivaksi niin, että ilma puhaltaa ylhäältä alaspäin. Näin hius suoristuu kuivuessaan.

Cutrinchooz

Tällaisia vinkkejä tällä kertaa. Bad hair day -päivät ovat harvinaisempia, kun on apuna oikeat tuotteet siihen mitä hiuksilleen haluaa tehdä. Oikeilla valinnoilla hiustenlaitosta tulee helpompaa.

Parempia hiuspäiviä kaikille toivottelee,

Glitz & Glamin Minna”

Arvontaa pukkaa! Haluatko päästä muotoilemaan hiuksiasi Cutrini Chooz -muotoilutuotesarjalla? Kerro, millainen on sinun mielestä hyvä hiuspäivä, ja olet mukana Cutrin Chooz -tuotepaketin arvonnassa. Arvomme yhden tuotepaketin, joka sisältää kaikki Minnan esittelemät tuotteet täysikokoisina (arvo 110 €). Arvonta päättyy keskiviikkona 17.2.2016. Onnea arvontaan!

Terkkusin Sofia