Helmikuun boksi sisälsi hempeyttä ja puhtautta sisältäviä tuotteita. Helmikuussa koittavat yleensä kaikista kovimmat pakkaset, ja boksista paljastuikin tuotteita pelastamaan Betteläiset hyytävän pakkasen armoilta. Helmikuun kohokohta on ehdottomasti ystävänpäivä ja siksi boksiin oli myös valkattu ystävänpäiväteemaan sopivia söpöjä tuotteita, joilla pystyi yllättämään vaikka oman ystävänsä. Boksien sisällöt vaihtelivat myös helmikuussa, mutta aloitetaan kumminkin niistä tuotteista, jotka löytyivät jokaisen Betteläisen boksista helmikuussa!

Bio2You Natural Nutritive Seabuckthorn Cream With Panthenol

Bio2Youn voide saavutti huikean suosion Betteläisten keskuudessa! Tämä tyrniä ja pantenolia sisältävä voide pelastaa varmasti pakkasen kuivattaman ihon. Voide imeytyy todella nopeasti, mutta kosteuttaa ja ravitsee ihoa 24 tunnin ajan. Tuote sopii kaikille ihotyypeille, mutta erityisesti herkälle, kuivalle ja pintakuivalle iholle, joka janoaa kosteutusta, ravitsevuutta ja vastustuskykyä. Tuote on alkoholiton, väriaineeton ja soveltuu myös vegaaneille. Hae täydennystä lähimmästä Life-myymälästä!

Herbina Gloss&Shine Shampoo

Kaipaavatko hiuksesi kiiltoa tai hohtoa? Suomalainen Herbina shampoo on ehdottomasti pelastuksesi, jos hiuksesi vaikuttavat kiillottomilta tai elottomilta! Shampoopullon vaaleanpunainen design sopii myös sopivasti ystävänpäivään. Tässä on myös lisäksi ihanan karkkinen tuoksu, joka hurmaa varmasti kylpyhuoneen puolella. Herbinan tuotteet löydät tavarataloista ja päivittäistavaramyymälöistä.

Lumene Harmonia Nutri-Recharging Purifying Mask & Sisu Deep Clean Purifying Mask

Jokaisen boksista löytyi joko Lumenen Sisu tai Harmonia kasvonaamio, joka soveltuu niin arjen kuin viikonlopun hemmotteluhetkiin! Pakuripäätä sisältävä Harmonia-sarjan naamio syväpuhdistaa ihoa, puhdistaa tukkiutuneet ihohuokoset ja palauttaa ihon luonnollisen tasapainon nopeasti. Sisu-sarjan naamio soveltuu erinomaisesti, jos ihosi kaipaa kunnon detoxia! Naamion avulla ihon antioksidanttisuoja tehostuu ja suojaa ulkoisilta haittatekijöiltä, jättäen ihon sileäksi ja raikkaaksi. Jos sinua kiinnostaa testata toinen naamioista, jota ei löytynyt boksistasi, voit kurkata esimerkiksi Sokoksen verkkokaupan puolelle!

Carmex Huulivoide

Löytyykö sieltä ruudun toiselta puolelta Carmexin suurkuluttajia? Tämä klassikko antaa viilentävän vaikutuksen huulille ja toimii tehokkaasti, jos huulesi ovat kuivat tai rohtuneet. Carmexin huulirasva on myös erittäin riittoisa, joten vain yksi sipaisu huulille helpottaa rohtunutta tai kuivaa tunnetta huulilla. Carmexin suurkuluttajat voivat ostaa uuden purnukan päivittäistavarakaupoista heti, kun vanha on päässyt loppumaan.

Vaihtoehtoiset tuotteet

Marc Anthony Repairing Macadamia Oil Conditioner

Toinen vaihtoehtoinen hiustenhoidon tuote oli Marc Anthonyn hoitoaine. Bokseista löytyi joko Argan Oil tai Macadamia Oil-hoitoaine. Kirjoitimme myös postauksen Marc Anthonyn muista tuotteista. Hoitoaine on koostumukseltaan paksua ja voidemaista eikä näissä hoitoaineissa ole lainkaan sulfaatteja. Tässä saattaa löytyä ehdottomasti erinomainen ratkaisu niille, joilla on ollut hankaluuksia löytää oikeat ja hellävaraisemmat tuotteet hiustenhoitoon. Marc Anthonyn tuotteet löydät Kicks-myymälöistä sekä -verkkokaupasta!

Amika Perk Up Dry Shampoo

Kuinkas moni turvautuu kuivashampooseen etenkin kiireen keskellä? Tämä pienikokoinen kuivashampoo soveltuu kaikille hiustyypeille ja freesaa hiukset hetkessä. Kuivashampoon marjamainen tuoksu ei varmastikaan häiritse, jos tuotetta tulee suihkittua esimerkiksi kuntosalin pukukopin puolella! Jos boksistasi ei löytynyt tätä tuotetta, voit hankkia itsellesi sen täysikokoisena esimerkiksi Sokokselta.

Formula 10.0.6 Best Face Forward Daily Foaming Cleanser

Tämä puhdistusaine paljastui kaikkien alle täysi-ikäisten boksista. Vaahtoava puhdistusaine puhdistaa ihon epäpuhtaudet ja sopii erityisesti ongelmalliselle iholle. Saa ihosi näyttämään puhtaalta, raikkaalta ja terveältä päivä päivältä! Kurkkaa myös blogin puolelta postauksemme Formula 10.0.6 muista tuotteista ja löydä suosikkisi lähimmästä Stockmannilta tai Kicks-myymälästä!

RFSU Sense Me Oh Yes! Stimulating Gel

Heh, kuinka moni täysi-ikäisistä Betteläisistä punaistui löytäessään tämän tuotteen boksista? Stimuloiva intiimigeeli vilkastuttaa verenkiertoa ja lupaa lisätä naisen tuntoherkkyyttä parantaen nautintoa makuuhuoneen puolella. Täysikokoisen tuotteen voit ostaa esimerkiksi Yliopiston Apteekista!

Mikä oli helmikuun suosikkisi?

Terkuin,
Henriikka