Lokakuussa on lupa rauhoittaa ja ottaa aikaa itselle, nauttia kirpeistä syyspäivistä ja hämärtyvistä illoista. Me täällä Bettellä aiomme tunnelmoida hyvällä musiikilla, kynttilöiullä ja kunnon kotispalla, ja lokakuun boxin sisältö on tässä suunitelmassa avainasemassa. Kurkistetaanpa boxin sisältöön tarkemmin!

HERBINA KASVOVOIDE

Vuodenaikojen vaihtuessa saatat huomata ettei kesällä hyvin toiminut kasvovoide enää tarjoa riittävästi kosteutta ihollesi. Herbinan uusi, normaali- ja kuivalle iholle tarkoitettu kasvovoide kosteuttaa ihoasi 24 tuntia. Kevyt kasvovide on koostumukseltaan geelimäinen ja virkistivä, ja imeytyy nopeasti. Voiteen sisältämät avokado- ja manteliöljy kosteuttavat ja C-vitamiinia sisältävä tyrnimehu piristää ihoasi 24 tunnin ajan.  Seka- ja rasvaiselle iholle tarkoitettu hoitava kasvovoide kosteuttaa ihoa 24 tuntia. Voide sopii kuivalle ja normaalille iholle, sekä päivä- että yövoiteeksi ja sitä voi käyttää myös naamiona. Naamion voi jättää myös yöksi jolloin vaikutus on syväkosteuttava.

Päivävoiteet löytyvät Sokokselta, Emotion-myymälöistä,isoista K-Citymarketeista sekä Prismoista hintaan 5€/ 50 ml.

LUMENE AJATON SEERUMI

Lumenen tuotteet ovat boxien suosikkeja kuukaudesta toiseen! Lokakuun boksista paljastui heidän uutustuotteen, Ajaton seerumin, jonka uudenlainen koostumus yhdistää seerumin tehon ja kosteusvoiteen pehmeyden. Sen kimmoisa, geelimäinen koostumus muuttuu iholla kevyeksi, nopeasti ihoon imeytyväksi seerumiksi. Iho näyttää heti täyteläiseltä ja säteilevältä! Tuote sopii kaikille ihotyypeille. Seerumi on saatavilla tavarataloista, hintaan 49,50 €/ 50 ml.

MANNA KADAR PRIMING LIP WAND

Manna Kadarin bestseller huulituotteessa on runsaasti pigmenttiä, se on helppo levittää ja se pysyy hyvin paikallaan kuivattamatta huulia. Tämä on se tuote joka on piste iin päälle viimeistelemässä lookisi. Huulikiillon hinta on 24 USD, ja on saatavilla verkkokaupasta mannakadarcosmetics.com.

NATURA SIBERICA TAIGA DAILY PROTECTION

Natura Siberican suojaava käsivoide nousi heti boksin suosikkien joukkoon! Tämä tuote on merkin myydyin tuote Ranskassa, mikä kertoo jo paljon tuotteen tehokkuudesta. Voide imeytyy nopeasti ja suojaa ympäristön haittavaikutuksilta. Siperian mäntyöljy vahvistaa ihoa ja pellavansiemenöljy pehmentää ja ravitsee ihoa parantaen sen kuntoa. Tuotteen hinta on 5,90€/ 75 ml. Saatavuus: Sokos, Stockmann, Hehku, House of Organic & Oletkaunis.fi-verkkokauppat.

Mikä oli oma suosikkisi lokakuun boksista? ❤

Terkuin

Fanny // Bette Box