”Hiustenhoidon ei tarvitse olla monimutkaista, sen täytyy vain toimia.”
– Elevenin taiteellinen johtaja, Joey Scandizzo

Yhdistämällä korkealuokkaiset raaka-aineet ja helppokäyttöiset tuotteet, syntyi ELEVEN Australia. Syyskuun boksista paljastui ihmeitä tekevä hoitovoide Miracle Hair Treatment, jota Betteläiset kehuivat innokkaasti. Samaan tuotesarjaan kuuluu myös useita tehotuotteita  Lue lisää ja innostu!

HYDRATE MY HAIR SHAMPOO & HOITOAINE

Hydrate my hair- tuotteet on kosteuttava duo hiusten pesuun ja hoitoon. Hiusväriä suojaava ja kosteuttava shampoo on suunniteltu Australian äärimmäisiin sääolosuhteisiin, ja antaa tehokkaan suojan auringon aiheuttamista kuivumista ja hiusten haurastumista vastaan. Erittäin selvittävä hoitoaine sisältää mm. avokadoöljyä, hydrolisoitua vehnäproteiinia ja hydrolisoitua vehnätärkkelystä, jotka korjaavat ja suojaavat hiuksia kuuman sekä kylmän ilman aiheuttamilta vaurioilta.

Shampoossa on ihana, paksu koostumus, jota saa hiukset hyvin vaahtoamaan ja on helppo levittää hiuksiin. Hiukset tuntuvat pesun jälkeen pehmeiltä ja kosteutetuilta. Ihastuin erityisesti hoitoaineeseen, josta todella pieni määrä riitti hoitamaan hiukset silkkisen pehmeäksi. Jos ihastuit, täysikokoisten tuotteiden hinta on 21,90€/kpl ja löydät niitä parturi-kampaamoista.

DEEP CLEAN SYVÄPUHDISTAVA SHAMPOO

Tämä syväpuhdistava shampoo on stailattujen hiusten paras kaveri! Syväpuhdistava shampoo poistaa hiuksista tehokkaasti kaiken sen, mihin tavallisen shampoon miedommin pesevä koostumus ei kykene. Jos käytät hiuksissa usein muotoilutuotteita, saattavat ne kertyä hiuksiin tekemään hiuksista raskaat ja latteat. Puhdistavaa appelsiiniöljyä ja hiuspohjaa stimuloivaa laventeliöljyä sisältävä Deep Clean shampoo jättää hiukset ja hiuspohjan kostetetun sekä terveen tuntuiseksi. Sopii kaikille hiustyypeille jopa päivittäiseen käyttöön! Tuotteen koko on 300 ml ja on saatavana parturi-kampaamoista hintaan 21,90€.

GIVE ME CLEAN HAIR KUIVASHAMPOO

Kuivashampoo pelastaa kiireisen aamun kun hiuksesi kaipaa nopeaaa freesausta. Give Me Clean Hair Dry Shampoon paras ominaisuus on sen anatama raikkaus. Hiukset todella tuntuvat kuin vastapestyiltä. Tuotetta on helppo käyttää, eikä ole ollenkaan jauhoinen. Kuitenkin se pystyy todella hyvin rasvaisuutta ja lisää tuuheutta. Täysin kirkas koostumus sopii kaikille ihotyypeille. Löydät täysikokoisen 208ml tuotteen hintaan 18,90€ parturi-kampaamoista.

MIRACLE HAIR TREATMENT HOITOVOIDE

Täytyy sanoa, että tämä testaamani ihmehoitovoide pitäisi olla jokaisen Betteläisten kylpyhuonekaapissa. Itse olen aina ollut lojaali Moroccan Oil- hoitoöljyn käyttäjä, mutta tämän kokemuksen jälkeen saatan jopa vaihtaa! Hiuksiin jätettävä Miracle Hair Treatment- hoitovoide on ravitseva ja täyteläinen hoitovoide, jolla on tehokasta hoitovaikutusta hiuksillesi. Tämä tuote todella kosteuttaa, poistaa pörröisyyttä sekä lisää kiiltoa ja pehmeyttä. Lisäksi se ehkäisee hiusten haaroittumista ja suojaa lämpömuotoilun haitoilta ja auringon säteiltä. Oletko jo vakuuttunut? Löydät itsellesi täysikokoisen tuotteen parturi-kampaamoista hintaan 21,90€/125 ml.

I WANT BODY VOLYYMIPUUTERI

Olen vuosien aikana kokeillut lukumattomia hiuksille tarkoitettuja volyymituotteita, joista mikään ei onnistunut tuottamaan haluamani lopputulosta. Yleensä hiukset lässähtävät noin 10 minuuttia käytön jälkeen. Tällä tuotteella saa mahtavan tupeeraus- tai stailauspohjan varmasti jopa raskaampaankin hiuksiin. Puuteri on helppo häivyttää tummempaankin hiukseen. Moniupuolinen hiuspuuteri voi käyttää moneen tapaan ja monenlaiseen hiuksiin. Löydät täysikokoisen tuotteen hintaan 21,90€/.

Onko sinulla kokemuksia Eleven Australia- tuotteista? ❤️

Terkuin

Fanny/Bette Box

Psst! Kurkkailkaapas Betten Facebook-sivulle ja osallistu Eleven Australia- tuotepaketin arvontaan!