Säihkyvä joulukuu on mahdollisuus panostaa juhlatyyliin täysillä. Kuka meistä ei tykkäisi saapua pikkujouluihin, itsevarmana ja pyntättynä päästä varpaisiin? Jos olet yhtään kuten minä, ei ajatus tunteja kestävästä kiharrusprojektista tai hankalan nutturan näpräämisestä kuitenkaan houkuttele tippaakaan. Mutta mistä keksiä helppo juhlakampaus illan menoja varten? Päätimme tuoda joulurauhaa jokaiseen kylppäriin ja listasimme neljä keinoa, jolla sädehdit joulujuhlissa pienellä vaivalla.

1. Luo helpot kiharat

Klassinen juhlakampaus syntyy kiharoista. Mutta emmekö juuri sopineet, että tänä vuonna ei kiharreta tuntikausia? Kiharien luomiseen on onneksi olemassa monenlaista helppoa niksiä, jotka eivät vie koko iltapäivää! Ota muutama testiin ja selvitä, mikä sopii sinun hiuksillesi parhaiten.

Mistä kannattaa aloittaa? Kurkkaa esimerkiksi NUDEn Erika Naakan helpot nutturakiharat, tai miten kiharrat hiukset kätevästi kuivaamisen ohessa. Älä myös unohda märkien hiusten letitystä – jo klassikoksi muodostunut mökkiniksi toimii myös talvella.

2. Tuunaa ponnarista tyylikäs

Ponnari on ehkä monikäyttöisin hiustuote: se sopii salille, töihin ja hieman tuunattuna myös juhliin! Tuunaa ponnari astetta tyylikkäämmäksi parilla helpolla niksillä.

Parilla tuunauksella ponnari on helppo juhlakampaus

Jos olet valmis tarttumaan kihartimeen, kokeile kihartaa hiusten latvoja poispäin kasvoiltasi. Vedä kiharretut hiukset ponnarille ja kiinnitä. Sumuta rakennesuihketta latvoihin ja pöyhi juuria luodaksesi tuuhean lopputuloksen.

Jos kiharrus ei tunnu omalta jutulta, voit tuoda ponnariin glamouria yksinkertaisella hiustuotteella, kuten rusettisoljella, silkkinauhalla tai scrunchiella.

3. Leiki asusteilla

Nämä ideat johdattavat meidät seuraavaan niksiin: asusteisiin. Helppo juhlakampaus syntyy säihkyvillä, kauden väreissä loistavilla yksityiskohdilla. Tsekkaa Glitterin syvänvihreä hiussolki tai samettinen panta, joka on saatavilla joulunpunaisena. Yhdistele rohkeasti eri hiustyyleihin! Miltä panta näyttää ponnarin kanssa? Entä hiussolki ja kevyet kiharat?

4. Sotkuinen nuttura

Sotkuinen nuttura on helppo juhlakampaus

Jokaisen juhlakampauksen ei tarvitse olla tarkkaan siloiteltu. Sotkuinen nuttura eli ”messy bun” on ajaton klassikko, joka tekee tehtävänsä – oli kyseessä sitten pikkujoulut tai kaverin synttärit. Kampaus perustuu kiharrettuihin, tupeerattuihin tai muulla tavalla pöyhittyihin hiuksiin, jotka vedetään rennolle nutturalle, muutaman suortuvan jäädessä kehystämään kasvoja.

Miten se käytännössä onnistuu? MeNaiset julkaisi hiljattain kattavan oppaan tyylikkään nutturan luomista varten. Hieman nopeampi ja rennompi versio löytyy taas NUDElta.

Parasta tässä tyylissä: se tuo korvakorut parrasvaloihin! Tavoittele klassista juhlahumua H&M kultakorviksilla tai elä kauden hengessä Glitterin hopeisilla lumihiutale-korvakoruilla.

Valmiina juhliin? Jaa helppo juhlakampaus kanssamme!