Tänä vuonna tuttu hiustuote menneisyydestä tekee paluun. Tuote, joka jokaiselta pitäisi nyt löytyä arsenaalistaan on muotovaahto! Vaahto sopii lyhyille, pitkille, kiharoille, taipuisille, suorille, käsitellyille ja luonnollisille hiuksille.

Muotovaahdon hyödyt

1. Sopii kaikille hiuslaaduille. Ilmava vaahto tuo hiukseen voluumia ja kiiltoa latistamatta hiuksia. Kevyt vaahto jättää hiukset joustavan ilmaviksi ja tuuheiksi.

2. Helppokäyttöinen. Tuotetta voi lisätä kaikenlaisiin hiuksiin tuomaan käsiteltävyyttä. Sopii suoriin ja kihariin hiuksiin ja kaikkiin hiuslaatuihin.

3. Käytä kosteisiin tai kuiviin hiuksiin! Yleensä muotovaahtoa on totuttu lisäämään kosteisiin hiuksiin ennen hiusten kuivaamista, mutta tuotetta voi hyvin käyttää myös kuiviin hiuksiin. Katso vinkki täältä.

4. Käytä yhdessä muiden tuotteiden kanssa. Voit käyttää tuotetta yksinään hiusten tyveen, latvoihin ja pituuksiin halutusta voluumista riipppuen. Tuotetta voi myös käyttää yhdessä muiden tuotteiden kanssa, jolloin saat räätälöityä hiuksillesi haluamasi vaikutuksen hiusten tarpeiden mukaan. Levitä esimerkiksi tyveen vahvaa tyvisprayta ja latvoihin kevyttä muotovaahtoa. Kokeile yhdistelmiä rohkeasti!

    

Vinkit muotovaahdon käyttöön

Suorat hiukset: Lisää vaahtoa kosteisiin hiuksiin ennen hiusten kuivaamista. Saat hiuksiin rakennetta ja kevyttä pitoa.

Taipuisat hiukset: Huolettomaan lainelookkiin et tarvitse tuotetta määrällisesti paljoa. Älä anna tuotteen kevyen koostumuksen hämätä, tuote toimii myös pienemmissä määrin käytettynä. Jos hiukset ylikuorrutetaan tuotteella, hiusten muotoilu hankaloituu, sillä hius ei kuivu ja lopputulos ei ole luonnollinen. Lisää tuotetta siis pienissä määrin kauttaaltaan.

Kiharat hiukset: Säännöstele tuotteen vahvuutta hiustesi kosteudella. Oikea suhde pitää kokeilla, jotta löydät optimaalisen suhteen kiharoillesi. Kokeile lisätä tuotetta kuiviin hiuksiin sivellen osio osiolta, lopuksi rutistele. Jos annat hiusten kuivua vapaasti, lisää vaahtoa runsaasti tyvestä latvaan ja anna kuivua. Puristele kiharoita vasta kun hiukset ovat 90% kuivat.

Kiharakampaukset: Kun käytät vaahtoa kihartamisen pohjalla, lisää tuotetta osio osiolta kosteisiin hiuksiin, lisää rullat ja anna kuivua 100% kuivaksi, jonka jälkeen voit poistaa rullat. Tai vaihtoehtoisesti kuivaa hiukset hiustenkuivaajalla ja kiharra kiharruspuikolla. Hiuksesi pysyvät muodossaan, kiiltävinä ja sileinä koko päivän.

Pitkät hiukset: Lisää tuotetta runsaasti tyvestä latvaan ja föönaa haluttuun tyyliin.

Lyhyet hiukset: Lisää tuotetta pään kruunualueelle eli päälliosaan. Föönää nostellen hiuksia kohtisuoraan päästä maksimaalisen tuuheuden saavuttamiseksi.

Lähde: Marie Claire