Heipähei heinäkuu!

Nyt – jos koskaan – on kesä kauneimmillaan ja säät lämpimimmillään. Monella lienee myös kesäloma alkaneen ja grilli kuumenneen, heh. Näin suomalaisittain viihdymme kesälomallamme ulkona kauniissa luonnossamme; ehkäpä laiturin nokassa tai puistossa jäätelökioskin varjossa. Kyllä Suomen suvi on ainutlaatuinen!

Heinäkuun boxiin oli tilaajiemme toiveesta pakattu vaikka mitä suomalaisia ihanuuksia. Boxista löytyi Elivon käsivoide, Herbinan tuoksusuihke, MSCHICin meikinpohjustusvoide sekä mineraalimeikkivoide sekä Lemon Juice & Glycerinen tuote. Ylläreitä oli peräti kaksin kappalein; Vuokkoset sidenäyte sekä Herbinan vartaloemulsionäyte.

Livbox heinäkuu 2016

Elivon hoitava käsivoide ravitsee ihoa ja imeytyy huippuhyvin. Arganöljy sekä kotimainen rypsiöljy varmistavat pehmoiset kädet. Glyseroli, aloe sekä pantenoli kosteuttavat ihoa pitkävaikutteisesti.

Boxista löytyi Herbinan uutuus-tuoksusuihke kätevässä 100 ml pullossa. Tämä sujahtaa helposti vaikka käsilaukkuun! Tuoksusuihketta löytyi kahdessa syötävän hyvässä tuoksussa: Paradise Passion, joka on trooppisen hedelmäinen tuoksu. Monivivahteisessa tuoksussa erottuvat mehukkaat mandariini ja appelsiini sekä naisellisen kukkaisia sävyjä, joita täydentävät hurmaava kookos ja vanilja. Blue Lagoon on kuulas ja raikas vesituoksu. Mielen läpikuultavan veden kimallukseen vievässä tuoksussa on häivähdys ruohoa, melonia sekä vihreää omenaa, ja sen kukkaisen ytimen muodostavat kielo, sireeni ja jasmiini maustettuna pehmeillä, puumaisilla vivahteilla. Suomalaisen Herbinan Body Mist -tuoksut valmistetaan Heinävedellä.

Pirteän sitruunainen, alkunsa saanut 1952 ja Avainlipputunnuksen ylpeä kantaja… Hmm, eipä voi olla muu kuin Lemon Juice & Glycerine! Boxista löytyi joko täysikokoinen vartalo-,  jalka- tai hoitovoide. Ihanan raikkaan tuoksuiset ja ihoa hellivät tuotteet ovat omiaan kesään.

Boxista löytyi myös MSCHIC:in Mineral Primer meikinpohjustusvoide sekä Natural Beauty Foundation meikkivoide. Kummatkin ovat hajusteettomia ja parabeenittomia ja sopivat kaikenikäisille ja kaikille ihotyypeille. Hellävarainen koostumus sopii myös herkemmälle iholle, eikä tuki huokosia. Pääyhteistyöbloggaajamme Minna on tehnyt huippukivan meikkitutoriaalin käyttäen MSCHICin meikkejä, siihen pääset tästä.

Boxista löytyi ylläreitä kaksin kappalein. Pehmeäpintaiset ja iholle hellävaraiset Vuokkoset ohutsiteet sekä Herbinan Aqua Spa vartaloemulsio, jotka kummatkin ovat Suomessa valmistettuja.

Pitkäaikaistilaajia muistettiin Vitaliksen hengittävällä, vedettömällä ihovoiteella. Vitalis ihovoidetta käytetään myös erilaisten ihottumien hoitoon vauvasta vaariin. Se on korkealaatuinen kotimainen tuote, joka pitää ihon pehmeänä ja kauniina.

Pääset kurkkaamaan seuraavaan elokuun boxisisältöön täällä. Elokuun boxit myydään pian loppuun, eli jos sinulla ei vielä ole tilausta voimassa, niin kipin kapin LivBoxia tilaamaan! Haluan tarjota sinulle mahdollisuuden tilata elokuun LivBoxin itsellesi hintaan 11,90 €* (norm. 16,90 €). Saat alennuksen käyttämällä lukijakoodia: elokuu. Koodi on voimassa niin kauan kuin boxeja riittää! Tilaukseen pääset tästä.

* Alennus koskee joko normaalihintaisen jatkuvan tilauksen ensimmäisen boxin hintaa tai normaalihintaisen kolmen kuukauden määräaikaisen tilauksen kokonaishintaa.

Terkuin,

Disa