Heinäkuun Bette Boxiin pakataan tuotteita festaritunnelmissa. Boxiin pakataan kaikki tarpeellinen festareiden kosmetiikkatarpeita ajatellen, joilla pysyt takuulla freesinä päästä varpaisiin koko loppukesän. Tässä kuussa teemme jotakin poikeuksellista, ja paljastamme yhden tuotteen, joka pakataan kaikille heinäkuun boxiin.

Tuote on Lumenen Lähde-sarjan yksi tähtituote, joka on noussut monen suosikiksi, ja tuote esiintyy tasaisin väliajoin blogeissa ja Instagramissa.

A post shared by Alyssa (@lepetitmondea) on

Heinäkuun Bette Boxiin pakataan täysikokoinen Lumene Lähde Kosteuttava & Raikastava Kasvosuihke

”Luonnollisen puhdas pohjoinen lähdevesi sekä runsaasti mineraaleja sisältävä pohjoisen koivunmahla ylläpitävät ihon kosteustasapainoa ja antavat välitöntä raikkautta iltapäivän kuivan tuntuiselle iholle. Suihkeen innovatiivinen koostumus takaa tehokkaan kosteutuksen, joka ei vaikuta meikkiiisi – ja hehkusi säilyy iltaan saakka.”

 

 

Kasvosuihketta voit käyttää kasvovetenä osana ihonhoitorutiinia, viimeistelemään meikkiä tai piristämään kasvoja koska vain. Muun muassa Ostolakossa-blogin Virve on kertonut blogissaan ihastuneensa suihkeen koostumukseen, joka on kuin kevyttä sumua. Tuotteen pakkaus saa Virveltä kiitosta, sillä se mahdollistaa tuotteen suihkuttamisen kasvoille tasaisesti ilman isoja pisaroita. Virve kertoo blogissaan, että käyttää Lumenen kasvosuihketta oikeastaan vähän joka käänteessä: ennen meikkiä, meikin yhteydessä, meikin viimeistelyyn ja kasvojen virkistämiseen.

Oh So Many Reasons -blogin Niina taas kertoo käyttävänsä kasvosuihketta pääosin meikin jälkeen. Meikkivoiteen ja puuteroinnin jälkeen Niina kaipaa usein meikkiinsä kuulautta, jota hän saa suihkauksella kasvosuihketta.

Loistava tilaisuus päästä testaamaan tuotetta

Lumene Lähde Kasvosuihkeen arvo on 19,90 €. Heinäkuun Bette Box maksaa 18,90 €, ja kyseisen tuotteen lisäksi boxiin pakataan paljon muutakin kivaa, josta voit lukea lisää tästä. Jos tuote kiinostaa, nyt sinulla on paras mahdollisuus päästä tutustumaan tuotteeseen – ja moniin muihin boxin mukana!