Heinäkuun Bette Box sisälsi tuotteita, jotka kannattaa ehdottomasti ottaa festarireissuun mukaan matkaan!

Hyvää musiikkia, auringonpaistetta ja heinäkuun Bette Box – niistä on onnistunut festivaaliviikonloppu tehty. Kasvosuihke viilentää ja raikastaa kesähelteellä, antiperspirantti pitää kainalot kuivina, kynsilakka kruunaa festarityylin, kuorinnalla saat silkkiset sääret ja hammastahnalla hymyn, joka loistaa esiintymislavalle saakka. Railakkaan illan jälkeen meikit ja glitterit on helppo poistaa kasvoilta misellivedellä. Mitä muuta sitä voisi tarvitakaan, paitsi tietysti hyvää seuraa ja festarifiiliksen!

Lumene Lähde Pure Arctic Hydration Kosteuttava & Raikastava Kasvosuihke

 

 

 

 

 

 

 

Lumene Lähde Pure Arctic Hydration -kasvosuihke

Kehuttu Lumenen kasvosuihke paljastettiin poikkeuksellisesti jo etukäteen. Tällä tuotteella on helppo lisätä kosteutta kasvoille kesken festaripäivän! Ihanan raikastava ja miellyttävän tuoksuinen suihke levittyy kasvoille tasaisesti meikkiä sotkematta hienojakoisen suihkeensa ansiosta.

Herbina Fresh Cotton 48h Antiperspirantti

 

 

 

 

 

 

 

Herbina Fresh Cotton 48h -antiperspirantti

Lempiartistin keikalla bailatessa voi helposti hikoiluttaa, mutta Herbinan antiperspirantti pitää kainalot kuivina. Pitkäkestoinen 48 tunnin suoja ja raikkaan puhdas tuoksu auttavat pysymään fressinä festarihumussa.

Essence Gel Nail Polish -kynsilakka

 

 

 

 

 

 

 

Essence Gel Nail Polish -kynsilakka

Uuden sukupolven kynsilakkakoostumus antaa kynsille geelimäisen kiillon, intensiivisen sävyn ja täydellisen peittävyyden.  Värikkäät sävyt sopivat festarilookkiin kuin nenä päähän! Kynsilakkoja oli boxeissa kuutta eri värivaihtoehtoa, jotka jaoteltin boxeihin sattumanvaraisesti.

Kynsilakka peittää hyvin jo yhdellä kerroksella ja sivellin on juuri täydellisen muotoinen, jolloin lakan levitys käy helposti!
– Henna / Bette Box

Pepsodent White Now CC -hammastahna

 

 

 

 

 

 

 

Pepsodent White Now CC Correction & Care -hammastahna

Festarit ovat monelle kesän kohokohta, jolloin hymy on herkässä. Pepsodent White Now CC -hammastahnan Zero Abrasive Whitening -teknologia saa hampaat näyttämään valkoisemmilta heti harjaamisen jälkeen hankaamatta hampaita liikaa, joten voit nauttia hyvästä fiiliksestä miettimättä kellastuneita hampaita. Mineraaleja sisältävä hammastahna myös vahvistaa kiillettä ja puhdistaa hampaat jättäen jälkeensä ihanan raikkaan tunteen.

BodyBoom -kahvikuorinta vartalolle

 

 

 

 

 

 

 

BodyBoom-kahvikuorinta

Luonnollisista raaka-aineista valmistettu kahvikuorinta jättää ihon silkkisen sileäksi ja pehmeän tuntuiseksi. Kahvin kofeiini vilkastuttaa pintaverenkiertoa ja taistelee venymäarpia sekä selluliittia vastaan. Herkulliset tuoksuvaihtoehdot tekevät kuorinnasta ihanan elämyksen tavanomaisten puhdistumisrutiinien lomassa. Silkkisiä sääriä kehtaa esitellä kesän juhlissa! Lue Bette-tiimin kommentit ja käyttökokemukset BodyBoom-kahvikuorinnasta blogistamme.

Garnier Skin Active Micellar Cleansing Water -misellivesi

 

 

 

 

 

 

 

Garnier Skin Active Micellar Cleansing Water -misellivesi

Hellävarainen puhdistusvesi sisältää misellejä, jotka keräävät meikin ja lian kasvoilta magneetin tavoin. Festarimatkalla putsari on oikea pelastus – kasvojen pesu onnistuu myös ilman vettä, sillä misellivettä ei tarvitse huuhdella iholta. Hoitava ja hajusteeton koostumus sopii sekä normaalille että herkälle iholle.

Psst! Jos olet huolissasi miselliveden sisältämästä PHMB:stä eli Polyaminopropyl Biguanidesta, kannattaa lukaista Teknokemian yhdistyksen uusin tiedote aiheeseen liittyen. PHMB:n turvallisuus on viimevuotisen kohun jälkeen uudelleen arvioitu ja Garnierin miselliveden PHMB-pitoisuus tuotteessa on selvästi pienempi kuin uusi maksimipitoisuussuositus, eli alle 0,1%.

Extrat: L'anza hoitoaine & shampoo, Compeed-rakkolaastari ja Narciso Rodriguez -tuoksunäyte

 

 

 

 

 

 

 

Extrat: L’anza hoitoaine- & shampoonäytteet, Compeed rakkolaastari, Garnier Respons Body Oat Cream Delicacy -vartalovoidenäyte ja Narciso Rodriguez -tuoksunäyte

Extratuotteina heinäkuun boxista löytyi näytteitä, jotka on helppo sujauttaa laukunpohjalle reissua varten. Rakkolaastaria kannattaa kesällä pitää aina mukana, tuoksunäyte pelastaa kesähelteellä hikoillessa ja shampoo- sekä hoitoainenäyte ovat juuri sopivan kokoiset viikonlopun festarimatkaa varten. Vartalovoidenäyte on mainio ensiapu, jos iho pääsee palamaan porottavassa auringossa.