Saimme mahdollisuuden käydä päivittämässä hiuksemme kevät/kesän 2016 muodin mukaisiksi Schwarzkopf Professional Studiolla ihanan Susanna käsittelyssä. Koska kevät on uudistumisen aikaa, kaipasimme kovasti päivitystä hiuksiimme. Minkälaisiin ratkaisuihin sitä päädyttiin, se selviää ihan pian, kun Susanna kertoo, mitä hiuksillemme tehtiin. Mutta kurkataan ensin Schwarzkopf Professionalin kevään ja kesän hiusmuotiin, josta jokainen voi inspiroitua ja löytää uusia ideoita hiuksiinsa. Me ainakin löysimme. 😉

muotikuva_livbox_schwarzkopf

Uusimman Schwarzkopf ESSENTIAL LOOKS 01/2016 Made to Create –kokoelma jakaantuu kolmeen osioon, joita kaikkia yhdistää leikkisä luovuus, aito yksilöllisyys ja rohkeus. Kokoelmassa nähdään rohkeita värejä, luovia ja monikäyttöisiä leikkauksia sekä niiden rinnalla myös luonnollisen hienostuneita tyylejä. Inspiraation lähde on löytynyt muotilavojen kesän kuumimmista trendeistä.

schwarzkopf_livbox_sport

Oma suosikkini, URBAN SPORTS -trendi yhdistää urbaanilla tavalla sporttisuuden ja tyylikkyyden, josta huokuu eläväisen kaupunkielämän muodikkuus, erilaisuus ja rohkeus – voit olla juuri sellainen, kuin itse haluat! Tässä tyylissä hiukset ovat kevyen liikkuvaiset ja voimakkaita värejä käytetään rohkeasti yllätyksellisinä efekteinä. Hiukset viimeistellään rennosti joko vetämällä taakse, pitämällä sivulla tai harotaan kevyesti kasvojen eteen.

Schwarzkopf_livbox

FREECEATION on helposti lähestyttävä trendi, jossa keskiössä ovat tyylikkäät kerrostetut leikkaukset, jotka räätälöidään kantajalleen sopivaksi. Lyhyet hiukset leikataan graafisen eloisiksi ja ne viimeistellään luonnollisesti ja androgyynisti. Pitkien hiusten annetaan olla elegantisti vapaina. Freecreationissa värit sulautuvat toisiinsa, jolloin lookki on vivahteikas ja pehmeä. Värin inspiraatio haetaan kantajan omasta väristä ja luonnollisilla sävyillä korostetaan leikkauksen muotoja.

schwarzkopf_livbox_future

FUTURE WAVE -trendissä tähyillään tulevaisuuteen. Trendi yhdistää liikettä, kiharoita ja laineita. Lyhyissä hiuksissa kiharat sijoitetaan päällysosaan ja hiukset saavat olla villisti liikkuvat. Pitkissä hiuksissa kiharoiden ja laineiden annetaan kehystää kasvoja ja hiukset tuodaan eteen. Niin isot kuin pienet kiharat muotoillaan runsaiksi ja eleganteiksi. Väreissä sekoittuvat vastavärit, metalinhohtoisuus ja viileillä sävyillä leikittelyt.

schwarzkopf_livbox_wave

Eija – vaaleaa kesää kohden

Tämän hetken vaaleissa hiuksissa on paljon värileikittelyä erilaisilla vivahteilla. Täysin platinan vaaleat tai harmaat hiukset alkavat olemaan jo hieman out ja näiden tilalla vaaleissa hiuksissa nähdään nyt sävyjä viileästä hiekasta ruusukultaan. Myös hieman erikoisemmat mansikan ja mintun vivahteiset pastellivärit pitävät edelleen pintansa. Eijan väriin haettiin inspiraatiota Freecreation-trendistä.

Eijan kokonaisväritystä katsoessa päädyimme viileään hiekan sävyyn, joka sopisi hyvin hänen ihonsävyyn. Tyvessä oli omaa noin keskivaaleaa tyvikasvua ja pituudessa sekä latvassa vanhaa raitaa. Hiusten yleissävy oli hieman hieman lämmin. Hiuksiin tehtiin tyviraidat ns. raitalastalla ja hieman paksummalla Blondme-vaalennusjauheseoksella. Raitojen jälkeen hiukset pestiin Blondmen pH Acid Balance Keratin -shampoolla ja sävytettiin IGORA Royalin pastelliväreillä. Lopputuloksena oli tavoitteen mukainen, kauniin viileän hiekkainen ja puuterinen sävy.

Eija_hiukset_livbox

Hiukset viimeisteltiin uudistuneen OSiS+-tuoteperheen tuotteilla. Kosteisiin hiuksiin käytettiin hiusten pohjustustuotetta Undercoat ja tämän päälle silottavaa Tame Wildia. Hiukset pysyvät kauan sileinä ja kiiltävinä ja ei ole ihan heti tarvetta suoristaa hiuksia uudelleen.

Sofia – go green

Eräs kevään hittiväri Schwarzkopf Professional Essential Looks -hiusmuotikokoelmassa on vihreä. Tämä vihreä ei kuitenkaan ole mikään shokkivihreä vaan hyvän maun mukaan rohkea, mutta samalla hillitty, hieman turkoosiin päin menevä. Päädyimme kokeilemaan Sofian hiuksiin juuri lanseeratun ColorWorxin vihreää, johon lisäsimme pienen ripauksen sinisyyttä. Rohkealle värien kantajalle tämä oli todella hyvä valinta ja antoi persoonaan juuri oikeanlaisen ripauksen yksilöllisyyttä, olematta kuitenkaan yliampuva – aivan Urban Sports -trendin mukainen. Suosittelen kokeilemaan rohkeasti sinisen ja vihreän sävyjä hienostuneina yksityiskohtina kontrastina tummemmille väreille.

Sofia_livbox_hiukset

Hiukset pestiin ennen väriä Bonacuren syväpuhdistavalla shampoolla. ColorWorxin vihreän värin jälkeen hiukset huuhdeltiin huolellisesti ja hoidettiin hiuksiin jätettävällä Fibre Force hoitosuihkeella (suoravärien kanssa suosittelen hiuksiin jätettäviä hoitotuotteita). Hiusten viimeistelyyn käytimme OSiS+-tuoteperheestä Big Blast -volyymigeeliä (joka löytyi myös huhtikuun LivBoxista), jonka jälkeen hiukset kuivattiin ilmaviksi pyöröharjan avulla. Kuiviin hiuksiin suihkutetiin Refreshing Dust -kuivashampoota ja viimeisteltiin Elastic hiuskiinteellä. ”Undone”-tyyli oli valmis.

Emilia – luonnollinen balayage

Balayage-tekniikka jatkaa suosiotaan. Tekniikka oli myös pitkähiuksisen Emilian toiveissa ja toive sopikin hyvin liukuvärjäyksen jälkeen seuraavaksi vaiheeksi.

Photo 29.3.2016 18.19.48

(Emilian hiukset ennen käsittelyä)

Pitkien hiusten käsittelyssä kannattaa aina kiinnittä huomio siihen, että hiukset säilyvät mahdollisimman hyvässä kunnossa myös käsittelyiden jälkeen. Emilian tyvi ja pituus värjättiin IGORA Royalin uusilla NUDE-väreillä ja värien päälle tehtiin Balayage-tekniikalla marmorointina raitoja isommissa osioissa. Kokonaisuudesta tuli vaaleampi ja hiuksiin saatiin kaunis kullan hiekkainen vivahde, joka antoi kauniin kontrastin pohjan tummemmille väreille.

Photo 29.3.2016 18.19.47

Hiukset pestiin ja hoidettiin Bonacure Color Freeze -hoitotuotteilla. Balayage–tekniikka tulee kauniisti esiin hieman kerrostetusti leikatuissa pitkissä hiuksissa ja myös silloin, kun tällaiset hiukset kiharretaan. Emilian hiuksiin käytettiin föönauksen alle OSiS+-pohjustuotetta Undercoat. Muualle hiuksiin käytettiin kosteuttavaa Upload-volyymivoidetta. Pyöröharjan avulla hiukset kuivatiiin ilmaviksi ja hieman laineikkaiksi. Emilian hiuksissa yhdistyi Free Creation -trendin luonnollisuus laineikkaaseen Future Wave -viimeistelyyn.

Olimme äärimmäisen tyytyväisiä uusiin lookkeihimme. Jos hiuksiin kaipaa muodikasta päivitystä, ei muutoksen tarvitse kuitenkaan aina olla ääripään ratkaisu, vaan usein less is more toimii paremmin ja piristää omaa mieltä ja hiuksia. Ja mikä parasta, hiusmuodista löytyy aina jotakin jokaiselle. Sitten arvontaan!

OSiS+_Hero_Packshot_livbox_hiukset_arvonta

Huhtikuun LivBoxista löytyi huippu Osis+ Big Blast Volyymigeeli. Jos haluat päästä tutustumaan uudistuneen Osis+-sarjan muihinkin tuotteisiin, on sinulla siihen nyt loistava mahdollisuus! Kerro meille hulluin hiusmuotikokeilusi ja olet mukana kuvan mukaisen tuotepaketin arvonnassa! Arvomme kolme tuotepakettia. Arvonta on voimassa 26.4.2016 asti. Onnea arvontaan ja uskalletaan uudistua – edes pikkaisen. 🙂

– Sofia