Kesällä kuuluu säihkyä! Autoimme betteläisiä pääsemään festarikuosiin pakkaamalla osaan kesäkuun bokseista Glitternistin glitterin. Jäikö glitterin käyttö vielä mietityttämään? Tai kaipaatko inspiraatiota? Bette-tiimi jakaa glitteriniksit, joiden avulla onnistut varmasti.

Kaikki lähtee glitteristä ja vaseliinista

Hyviä uutisia: glitterin kiinnittämiseen ei tarvita ihmeitä. Vain vaseliinia. Ja sekin onneksi tuli boksista. Halutessasi voit toki käyttää muita kiinnitystuotteita, mutta et niitä sen kummemmin tarvitse.

Levitä vaseliini siihen kohdalle ihoasi, johon haluat glitterin kiinnittää.

Asettele glitteri vaseliinin päälle. Valmista on!

Tutoriaali: dramaattinen festariglitteri

Nyt kun glitterin kiinnitys on hallussa, on aika heittäytyä luovaksi. Bette-tiimin Sophie kehitti glitterin avulla dramaattisen festarilookin, jonka keskipisteenä ovat silmät. Kurkkaa alta, miten toteutat sen myös kotona.

1. Aloita tekemällä silmämeikki. Sophie valitsi glitterin kaveriksi vivahteikkaan punaisen luomivärin.

2. Levitä vaseliinia C-kirjaimen muodossa silmän ympärille. Aloita silmänluomen alta ja jatka ohimoa pitkin kulmakarvojen yläpuolelle.

3. Asettele glitteri vaseliinin päälle.

4. Halutessasi voit täydentää lookin asettamalla glitteriä myös solisluulle. Tee kiinnitys samalla kaavalla kuin kohdissa 2. – 3.

Kun haluat päästä eroon glitteristä, käytäthän meikinpoistoainetta, joka auttaa irrottamaan vaseliinin iholta.

Vaihtoehtoinen ratkaisu: pään täydeltä kimalletta

Jos glitteri kasvoilla ei tunnu omalta, ei hätää! Glitteriä voi myös levittää muualle. Bette-tiimi on tällä hetkellä ihastunut glitterillä koristeltuihin letteihin. Glitternistin Instagram-tili kuitenkin todistaa, että edes letittämistä ei välttämättä tarvita.

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

@liinarouhe with our Fiji XL ☀️💦😍 #glitternisti #glitternistiglitters

Henkilön #LetMeCoverYourSh*tInGlitter (@glitternisti) jakama julkaisu

Levitä siis glitteri halutessasi jakauksen kohdalle, niin saat hiuksiisi aivan uudenlaista säihkettä. Kiinnitys ei tässä tapauksessa vaadi edes vaseliinia!

Jäitkö vielä kaipaamaan lisää? Löydät uskomattomat määrät glitteri-ideoita selaamalla Instagramin hashtagia #glitternisti. Onnea metsästykseen!