Kuuntele Glamlinin uusi podcast!

Viime vuoden loppukeväästä lanseerattu henkilökohtainen kauneuskonsultaatiopalvelu Glamlin on auttanut jo satoja suomalaisia naisia löytämään itselleen sopivat kosmetiikkatuotteet. Netissä toimiva palvelu yhdistää korkeakoulutettujen asiantuntijoiden tietotaidon tekoälyyn ja tarjoaa räätälöidyn ostokokemuksen lisäksi käytännön vinkkejä tuotteiden käyttöön.

Konsepti toimii täyttämällä ensin kauneusprofiili Glamlinin sivuilla ja jatkamalla sen jälkeen kartoitusta yhdessä asiantuntijan kanssa Facebook Messengerin, WhatsAppin tai sähköpostin välityksellä. Keskustelun jälkeen kauneuskonsultti valitsee asiakkaan iholle ja kukkarolle sopivat tuotteet sekä lähettää ne kotiin tutustuttavaksi. Kosmetiikkashoppailu ei ole koskaan ollut näin helppoa!

Glamlinin uudessa podcastissa keskitytään kauneudenhoitoon rennolla, mutta silti asiantuntevalla otteella. Juttelemassa ovat Glamlinin kauneuskonsultti Ida sekä hänen kauneudenhoidossa hieman vähemmän harjaantunut ystävänsä Ella, joka kaipaa kovasti vinkkejä omien ihonhoitorutiiniensa päivitykseen. Käy kuuntelemassa podcastin ensimmäinen jakso klikkaamalla alla olevaa kuvaa tai linkkiä!

 

Glamlin kauneuskonsultti Ida

Kuuntele podcast: Kysy kauneuskonsultilta!

 

Podcast-sarjan ensimmäisessä osassa keskustellaan ihonhoidon yhdestä peruspilarista: puhdistuksesta. Voiko ihoa puhdistaa väärin? Lähtevätkö epäpuhtaudet ja näppylät kunhan vain pesee kasvoja tarpeeksi tehokkailla tuotteilla? Tarvitseeko kasvoille oikeasti erillisen puhdistustuotteen vai voiko nassun pestä tarvittaessa käsisaippualla? Muun muassa näihin asioihin vastaus löytyy kuuntelemalla podcastin ensimmäinen jakso.

”Kaikki perusasiat kauneudenhoidossa lähtee ihosta ja ihonpuhdistuksesta. Tärkeintä siinä olisi se, että löytäisi ne omat, itselle sopivat puhdistustuotteet.” – Ida, Glamlinin kauneuskonsultti

Pian ilmestyvässä toisessa jaksossa keskustelu jatkuu ja painopisteenä on ihon kosteutus. Jos omat puhdistus- tai kosteutustuotteesi kaipaavat päivitystä, ota rohkeasti yhteyttä Glamlinin kauneuskonsulttiin Facebookissa sivulla Glamlin Suomi tai käy täyttämässä kauneusprofiili osoitteessa glamlin.fi!

Mitä sinä olet aina halunnut kysyä kauneuskonsultilta?