Tämä kynsilookki on yksinkertainen, mutta juhlava: kyntesi näyttävät siltä, että olisit nähnyt paljon vaivaa kynsiesi eteen, vaikka todellisuudessa tämä on erittäin helppo toteuttaa.

Geometriset kynnet sopivatkin kuin arkeen että juhlaan, sillä erilaisilla väreillä ja esimerkiksi glitterlakoilla saat samalla tekniikalla täysin erilaisen ilmeen kynsillesi! Kokeile vaaleita nudesävyjä arjessa, glitteriä yhdistettynä juhlakynsiin tai tee räiskyvän värikkäät kynnet festareita varten!
Tarvitset 2-3 eriväristä kynsilakkaa, tavallista toimistoteippiä sekä hieman kärsivällisyyttä kynsilakan kuivumisen odotteluun näiden kynsien toteutukseen.

Videolta näet, kuinka tämä lakkaus toteutetaan käytännössä!

Tee näin:

  1. Viilaa kynnet ja laita aluslakkaa.
  2. Laita kynsille yksi kerros lähes kynnen sävyistä lakkaa, tai haluamasi väristä lakkaa.
  3. Anna lakan kuivua aivan kuivaksi ja valmistele samalla teipit.
  4. Leikkaa pätkä toimistoteippiä ja liimaa se muutaman kerran käteesi, jotta sen liima heikkenee, eikä se kisko kynsilakkaa mukanaan kynneltäsi.
  5. Aseta teippi viistoon kynnelle videon esimerkin mukaan. Varmista ettei kynnen ja teipin väliin jää rakoja tai ilmataskuja, jotta värin rajasta tulee suora.
  6. Lakkaa ensimmäinen (esim. kultainen) sävy kynnelle ja vedä teippi heti sen jälkeen varovaisesti pois kynneltä, jotta rajasta tulee siisti ja ettei kynsilakka teippiä poistaessa lohkeile.
  7. Odota jälleen rauhassa, jotta lakka ehtii kuivua kunnolla, eikä seuraava teippi vie lakkaa mukanaan.
  8. Aseta jälleen muutamaan kertaan kädellä käytetty teippi viistoon kynnelle, tällä kertaa toisin päin kuin äsken.
  9. Lakkaa toinen (esim. liila) sävy kynnelle ja vedä jälleen teippi varovaisesti pois kynneltä samaan tapaan.
  10. Kun lakat ovat kuivuneet, laita vielä kerros kirkasta päällyslakkaa viimeistelemään lakkaus ja tuomaan kynsille kiiltoa.

 

Geometriset kynnet ovat valmiit!
Nyt olet valmis ja viimeistelty kynsiäsi myöten mihin tahansa tilanteeseen.

 

Lisää kynsi-inspiraatiota ja tutoriaaleja löydät täältä: Bette Beauty – Kynnet