Pakkaa vain tarpeellinen

Jos olet kokenut festarikävijä, tiedät jo mitä tarvitset mukaasi festareille. Jos festarit eivät kuulu jokavuotiseen kesäperinteeseesi, mieti tarkkaan minkälaisia tuotteita kauneudenhoitoon festareilla todella tarvitset, sillä mukana kannettavaa reppua et halua pakata liian painavaksi. Helpottaaksesi suunnitteluasi, keräsimme yhteen toimivat tuotteet, joilla pärjäät läpi viikonlopun. Muista pakata näiden lisäksi se tärkein eli iloinen mieli. 🙂

Kasvoille

Pakkaa mukaan monitoimituote, jossa yhdistyy sekä aurinkorasva että meikkivoide.  BB-voide sisältää usein aurinkosuojan ja tuotetta on helppo levittää sormin festareiden rajallisissa olosuhteissa. BB-voide tasoittaa ihoa jättäen ihon kuitenkin luonnolliseksi. Kevyt kesälookki, jolla suojaat kasvosi  koko päivän porottavalta auringolta. BB-voiteen aurinkosuoja estää haitallisten UVA- ja UVB-säteiden pääsyn iholle, suojaa ihoa palamiselta ja ennenaikaiselta ikääntymiseltä.

Esimerkiksi Shiseidolta löytyy BB-voide, jossa on sk 50.

Suihkutettava kasvovesi piristää kuumana kesäpäivänä ja ylläpitää ihon kosteustasapainoa. Kokeile suihkuttaa myös vartalolle ja virkistyt!

Lumene Lähde Facial Mist on yksi tämän hetken suosituimmista kasvosuihkeista.

Kosteuttavat puhdistusliinat ovat jokaisen festarikävijän luottotuote! Liinat sopivat niin meikin-, käsien-, kuin kainaloidenkin puhdistamiseen.

Valitse kasvopyyhkeet ihotyyppisi mukaan.

 

Meikkiin

Kulmakynällä korostat ja muotoilet kulmiasi. Festareilla silmille kannattaa ripustaa aurinkolasit, joiden takaa näkyvät vain kulmat. Kulmakynä pysyy paikoillaan hyvin koko päivän.

Aurinkopuuteri tuo hehkua kasvoille. Koska festareille ei välttämättä jaksa pakata koko meikkiarsenaalia mukaan, aurinkopuuterilla saat muotoiltua kasvojasi sopivasti. Kun valitset tuotteen, jossa on hieman kimalletta tai hohtoa, saat täydellisen auringon suuteleman lopputuloksen.

Täydennä kesäinen meikkilookki rohkealla huulipunalla, ja olet valmis!

Vartalolle

Tulet viettämään koko päivän, illan ja ehkäpä myös yön ulkona, joten paras kaverisi raikkauden ylläpitämiseen on deodorantti. Dödö toimii moneen eri tarpeeseen, muun muassa, jos kroppaan syntyy hiertymiä.

Suojaathan vartalon näkyvän ihon aurinkosuojavoiteella. Valitse nopeasti iholle imeytyä, täysin tahmaamaton aurinkosuoja, jottei ihosi kerää pölyä pintaan!

Ultrasun Sports on yksi markkinoiden nopeimmin imeytyvistä aurinko- suojatuotteista, joka ei jätä iholle mitään tunnetta.

Hair & body shampoo on monitoimituote, jolla voit pestä vartalon ja hiukset. Yhdistelmätuotteet sopivat reissaamiseen hyvin, sillä saat vähennettyä tuotemäärää laukussasi.

Goldwell Sun Reflects tuoksuu appelsiinille ja kesälle.

Hiuksille

Koska festareilla suihkussa käyminen tapahtuu yleensä viileässä vedessä ja nopsaan, hoida hiuksiasi jätettävällä hoitoaineella, jota on helppo suihkia hiuksiin.

Schwarzkopf BC Moisture Kick on klassikko, joka selvittää vaativimmatkin takut.

Muista harjata hiukset myös telttaillessa, sillä viikonlopun jälkeen boheemi hiuskuontalo ei välttämättä tunnu enää yhtä hyvältä idealta. Reissuun sopii näppärä miniharja, joka ei revi takkuja väkisin vaan selvittää hellävaraisesti.

Kent Pebble selvittää takut hiuksia rasittamatta. Kevyt harja ei paina reissurepussa.

Ryhtiä hiuksiisi saat helpoiten suolasuihkeella, joka tuo myös luonnonkiharat esiin. Puristele laineet suihkeen avulla. Jos kaipaat tukea tyveen ja rakennetta pituuksiin, kokeile helppoa suihkutettavaa hiuspuuteria, joka sopii kaiken pituisille hiuksille. Näppärä pakkaus ei sotke käsiä ja jättää hiukset tuuheiksi ja mattaisiksi.

Suihkutettava hiuspuuteri on hiusalan uutuustuote, joka helpottaa hiustenlaittoa.

Helpoin hiusasuste festareille on erilaiset hiuskoristeet! Kokeile kukkapantoja, hiuslisäkkeitä, kiedo koruja hiuksiin, kuorruta hiukset glitterillä ja letitä hiukset boheemisti.

Festariensiapulaukku

Pakkaa festreille mukaasi myös pari pakollista tuotetta, joita luultavasti tulet tarvitsemaan. Aurinkolasit suojaavat ja täydentävät lookkia, etkä tarvitse silmämeikkiä! Koska kävelet, hypit, pompit ja ryömit, pakkaa mukaan myös rakkolaastareita, jotka helpottavat oloasi rakon syntyessä. Muistathan ettei festareilla ole aina saatavilla juoksevaa vettä; käsidesillä saat ylläpidettyä käsihygieniaa bajamaja-käyntien jälkeen.

Bodyshopin käsidesit tuoksuvat hedelmille.

 

Puuttuiko listasta mielestäsi jokin oleellinen tuote?