Maaliskuun boxista paljastui Fantazya-blogin aina iloisen Janetin suosikkituote Dermosil Trio Kulmaväri, jolla saat loihdittua kauniit ja huolitellut kulmat. Kaksi ruskeaa mattasävyä, korostusväri ja kaksipäinen sivellin takaavat kauniit kulmat yhdellä paletilla. Tutustu Janettiin aikaisemmasta postauksestamme täältä. Ja sitten onkin Janetin vuoro. 🙂

livbox dermosil kuva 1

”Olen odottanut jännityksellä tätä päivää. Vihdoin on maaliskuun bloggaajaboxi hyppysissä ja pääsen esittelemään teille minun suosikkituotteen. Kuinka moni teistä yritti arvailla vinkistäni, mikä tuote voisi olla? Annoin teille vinkiksi: ”Tämä tuote kuuluu meikissäni vaiheeseen, jota en jätä tekemättä, sillä muuten näytän kovin valjulta.” Nyt sitten haluan kuulla, kuinka moni teistä osui oikeaan! 🙂 Minun tuotteeni boxissa oli meinaan kulmapaletti Dermosil Trio.

livbox dermosil kuva 2

Dermosil on itselleni todella tuttu merkki, sillä olen ollut heidän tuotteiden vakituinen tilaaja jo monen monta vuotta. Ollaan tehty perheen ja ystävien kanssa tasaisin väliajoin kimppatilauksia ja varmasti tehdään jatkossakin. Itse asiassa yksi tilaus on juuri lähdössä. Dermosil on suomalainen yritys, joka on myynyt ja kehittänyt tuotteita jo vuodesta 1988. Dermosil myy tuotteet itse suoraan asiakkaille ilman välikäsiä, joten tuotteiden hinnat pysyvät tämän vuoksi alhaisina. Tuotteet valmistetaan kaiken lisäksi laadukkaista raaka-aineista ja ihonhoitotuotteet testataan ihan ihmisten koekäytössä. Nämä kaikki ovat siis todellakin syitä, jonka vuoksi minä kannatan Dermosilia.

livbox dermosil kuva 3

Kuten vihjeessä kerroin, tämä on vaihe meikissäni, mitä en koskaan jätä tekemättä. Minä näytän muuten aivan valjulta, ja pian näettekin sen ihan konkreettisesti. Ensin kuitenkin itse tuotteesta. Dermosilin kulmapaletti on pakattu tyylikkääseen mustaan pakkaukseen, joka on todella jämäkkä ja kestävä. Ei ole siis pelkoa, etteikö tätä palettia voisi ottaa vaikka matkalle mukaan. Se pysyy jämäkästi kiinni ja värinapit turvassa sisällä. Värinappeja on kolmea eri sävyä. Vaalea helmiäissävy, keskiruskea sekä tummanruskea. Monipuolinen paletti, jonka sisältä löytyy vielä hyvänkokoinen peili sekä kaksipäinen sivellin – viistosivellin sekä vaahtopää.

livbox dermosil kuva 4

Värinapit ovat myöt sopivan pigmenttisiä ja näillä voi saada aikaan todella tummaakin jälkeä. Itse käytän paletin kaikkia sävyjä. Keskiruskeaa laitan kulmien alkuun ja tummaa taas häntäpäähän. Vaalealla helmiäisellä taas korostan kaarta, joka vielä tekee kulmista skarpimman näköiset.

livbox dermosil kuva 5

Noniin, tässä nyt vihdoin sitä kuvaa ilman kulmien valmiiksi tekoa. Livboxin tiimin ihanainen Eija kirjoitti aiemmin olevansa kulmakarvakateellinen. Eipä todella kannata, nämähän ovat ihan olemattomat. 😀 Tämän vuoksi minä todella tahdon tehdä kulmakarvat joka päivä. Toisinaan tummemmat, toisinaan vain hieman sävyä antaakseen pikkasen eloa kasvoille. Riippuu aina vähän millaiset kasvot muuten on. Henkilökohtaisesti pidän melko tummista ja skarpeista kulmakarvoista, mutta kuten aiemmin sanoin, tällä paletilla pystyy tehdä vaikka minkälaista jälkeä. Jos tahtoo vähän kevyemmän lookin, niin laittaa siveltimellä vähän hellemmin sävyä kulmiin.

livbox dermosil kuva 6

Ja kyllä, mun silmiin vaan kulmat näyttää paremmilta meikattuna. Mun karvat kun on muutenkin sitä laatua, että haluavat elää ihan omaa elämäänsä, niin ne todella kaipaavat vähän ojennusta päivittäin.

livbox dermosil kuva 7

Tässä vielä näette, miten olen laittanut helmiäistä kulman alle. Laitoin vielä vähän normaalia vahvemmin, että varmasti näkyy kuvassakin. Kulmat tosiaan tulee vielä skarpimmiksi ja sävy kohottaa ilmettä entisestään.

Toivon todella, että moni teistä pitäisi tästä tuotteesta ja kuulisinkin kommenttiboxissa mielelläni teidän mielipiteen tuotteesta 🙂

Oikein ihanaa kevättä kaikille ♥

Janet ”

Itse tykkään kokeilla tuotteita aina myös muihin käyttötarkoituksiin. Tämä Dermosilin kulmapaletti toimii kulmien lisäksi myös oikein oivasti luomivärinä ja paletin sävyillä saa aikaan kivan arkisilmämeikin. Vaalea sävy sopii hyvin myös korostuskäyttöön poskipäille ja amorinkaarelle. Aika kätevää!

– Sofia