Ziajan tuotteet ovat päässeet lumoamaan Betteläiset jo muutamaan kertaan! Puolalaiselta ihonhoitobrändiltä löytyy useampi eri tuotesarja, joista pariin Betteläiset ovat päässeet tutustumaan hieman paremmin. Viimeisin Ziajan tuote oli maaliskuun Bette Boxissa paljastunut kuivalle iholle soveltuva oliiviöljyyn pohjautuva kasvovoide, joka varmasti pelasti monen Betteläisen pakkasen kuivattaman ihon. Ziajan oliivituotesarjan tuotteet pohjautuvat kylmäpuristettuun oliiviöljyyn ja sisältävät luonnon parhaita raaka-aineita. Sarjan kylmäpuristettua oliiviöljyä sisältävissä tuotteissa on myös hinta-laatusuhde kohdillaan, sillä tuotteet verottavat lompakkoa alle 15 euroa! Nämä hellivät ja ravitsevat tuotteet ovat myös tehty ympäristöä kunnioittaen.  Jos boksista löytynyt kasvovoide pääsi jo loppumaan, löydät lähimmästä Sokos-tavaratalosta, Emotion-myymälöistä Sellosta ja Hakaniemestä sekä Hehkun myymälöistä ja verkkokaupasta Ziajatäydennystä kylpyhuoneen kaappiisi!

Oliivi-tuotesarja kasvoille

Maaliskuun boksista löytyneen kevyen kasvorasvan lisäksi, Ziajan oliivituotesarjasta löytyy pari muuta kasvojen ihoa hellivää tuotetta. Ziajan oliivikasvovoide on tuotesarjan ensimmäinen lanseerattu tuote, joka soveltuu erinomaisesti sekä päivä- että yövoiteeksi. Tuotteessa on raikas tuoksu sekä ihoa uudistava vaikutus, unohtamatta kosteuttavaa ja ravitsevaa vaikutusta. Tällä voiteella saat kuivankin ihon taipumaan pehmoisaksi! Jos ihosi sen sijaan kaipaisi hieman kiinteytystä, kiinteyttävä kasvovoide on tästä sarjasta varmasti nappivalinta! Tuote sopii parhaiten hieman aikuisemmalle,+30 iholle. Q10 koentsyymiä sisältävä voide ehkäisee juonteiden syntymistä sekä uudistaa ihoa. Tämä voide sopii hyvin sekä päiväsaikaan että käytettäväksi myös yövoiteena.

Oliivi-tuotesarja vartalolle

Oliiviöljyä kropalle? Kyllä kiitos! Vartalon kosteuttamiseen tarkoitetut Ziajan oliivituotteet soveltuvat hyvin kaikenikäisille. Kylmäpuristettua oliiviöljyä sisältävät tuotteet saavat aikaan ravitun ja pehmeän ihon, joten tästä löytyy mainio ratkaisu niille, jotka kärsivät koko kropan kuivuneesta ihosta. Tuotesarjan käsivoide kosteuttaa käsiä ja ravitsee myös sekä kynsiä että kynsinauhoja. Tuote imeytyy tehokkaasti ja raikastaa tuoksullaan. Tästä tuotteesta tulee jokaisen käsirasvafanin uusi suosikki! Koko vartalolle tarkoitettu vartalovoide löytyy kätevässä ja minimalistisessa pumppupullossa. Voide on erittäin hellävarainen ja soveltuukin hyvin myös perheen pienimmille. Tuotteen pH-arvo on hyvin ihoystävällinen ja tuotteen imeytyvyyden ansiosta vartalon iho saa kosteutusta nopeasti. Tuoteperheestä löytyy myös freesi suihkugeeli, jolla iho saa sekä puhdistuksen että kosteutuksen samalla kertaa.

Oletko ehtinyt tutustumaan myös muihin Ziajan tuoteperheisiin?

Terkuin

Henriikka/Bette Box

P.S Osallistu Betten Facebook-sivuilla Ziajan kilpailuun ja voit voittaa 45 € arvoisen tuotepaketin, joka sisältää oliivisarjasta tuttuja tuotteita! 😍