L´anza on yksi maailman johtavista hiustenhoitotuotteiden valmistajista. Yrityksen sydämmessä ovat terveet hiukset, jotka ovat kauniit ja aina muodissa.  Jotta kaikki voivat näyttää upeilta kiiltävissä hiuksissa, L’Anza kehittää jatkuvasti ainutlaatuisia korjaavia, suojaavia ja parantavia yhdisteitä, jotka ovat äärimmäisen tehokkaita ja edustavat nykyaikaisinta teknologiaa hiusalalla.  Tuotteet sisältävät uusiutuvia ja ympäristöystävällisiä aineosia, kuten eteerisiä öljyjä, kasviuutteita sekä luonnollisia antioksidantteja.

Tuloksena kosteutetut, kiiltävät ja helposti käsiteltävät hiukset

L’Anza Keratin Healing Haircare -tuotesarja sisältää tuotteet kaikille hiuksille kaikkiin tilanteisiin. L’anza hyödyntää nanoteknologiaa, jolloin kosteuttavista ainesosista saadaan niin pieniä, että ne imeytyvät syvälle hiuksen sisään hoitaen hiusta tehokkaasti sisältäpäin. Keratin Healing -tuotteet sisältävät Keratin Healing SystemTM -yhdisteen, joka lisää hiusten vahvuutta ja antaa kolminkertaisen UV-suojan (UVA/UVB/UVC). Ja mikä hienoa, kaikki pakkaukset on valmistettu kierrätetyistä materiaaleista. Tuotteet eivät myöskään sisällä ainesosia, jotka vahingoittavat otsonikerrostamme.

 

Toukokuun boxissa osa pääsi tutustumaan L’Anzan Keratin Healing Oil Lustrous Finishing Spray -viimeistelykiinteeseen (vaihtoehtoinen tuote Alternalle). Nopeasti kuivuva ja voimakkaan tuen antava kiinne ei karise ja pitää hiukset muodossaan. Pitkäkestoinen ja joustava tuki antaa kosteussuojan, upeaa volyymia, kiiltoa ja lämpösuojan 260°C saakka.

A post shared by Bette Box (@betteboxfi) on

L’Anza Keratin Healing Oil Hair Plumper

Kätevä aerosolisuihke, joka kasvattaa hiusten läpimittaa. Hienojakoinen suihke lisää hiuksiin tuuheutta, näyttävää volyymia, tukea ja vahvuutta. Suojaa hiuksia kosteudelta ehkäisten hiusten pörröisyyttä. Lämpösuoja 260°C saakka. Voidaan käyttää sekä kosteisiin hiuksiin tuomaan paksuutta että muotoilemaan kuivia hiuksia.

”Hienojakoinen muotoilusuihke, jota oli helppo suihkauttaa hiuksiin. Antoi selkeästi nostetta, vaikka laitoin vain pienen määrän kuiviin hiuksiin. Lopputulos jäi luonnolliseksi ilman koppuroita hiuksia tai rasvaista tunnetta. Tuote sopii mielestäni hyvin myös hennoille hiuksille.” -Mari / Bette Box

Mari suosittelee käyttökokemuksensa perusteella tuotetta hennoille hiuksille tuomaan huomattavaa ryhtiä.

L’Anza Keratin Healing Oil Hair Treatment

Kaikentyyppisille hiuksille sopiva hoitoöljy vahvistaa ja jälleenrakentaa hiusta sisältäpäin luoden volyymia ja elinvoimaa. Phyto IV Complex -yhdiste palauttaa hiusten kosteuden, elastisuuden, vahvuuden ja kiillon hiuksia latistamatta. Lämpösuoja 260°C saakka. Tuotetta voi käyttää öljyhoitona levittämällä sitä kuiviin hiuksiin ennen shampoopesua. Annetaan vaikuttaa 10min ja pestään shampoolla. Tai voit käyttää tuotetta hiusten hoitoon ja muotoiluun levittämällä pienen määrän öljyä kosteisiin tai kuiviin hiuksiin. Ei huuhdella.

”Käytin tuotetta kuiviin, vaalennettuihin latvoihin ja lopputulos oli todella hoitava. Hiukset tulivat sileiksi ja vain pieni määrä riittää antamaan eloa. Erittäin riittoisa tuote omassa käytössä. Hiuksiin tuli selkesti kiiltoa ja vahvuutta.” -Mari / Bette Box

Riittoisa öljy hoitaa käsiteltyjä hiuksia tehokkaasti.

L’Anza Keratin Healing Oil Combing Cream
Kampausvoide, joka vahvistaa ja tiivistävää hiusten suomukerrosta. Levitä tuotetta pieni määrä kosteisiin hiuksiin ja huomaat kuinka voide selvittää ja tekee hiuksen pinnasta liukkaan, jolloin hiukseen ei harjatessa synny yhtä paljon kitkaa. Vähentää täten mekaanista rasitusta, joka kohdistuu hiuksiin. Jos sinua kiusaa hiusten sähköisyys ja pörröisyys, tämä voide on tuotesarjan tehokkain kyseisiin hiuspulmiin. Lämpösuoja 260°C saakka.
”Karheat hiukseni ovat suihkun jälkeen aina takussa, ja olen etsinyt hyvää tuotetta, jolla ne saisi selväksi hiuksia katkomatta. Levitin voidetta pyyhekuiviin hiuksiin ja kampasin harvapiikkisellä kammalla hiukset läpi. Kampa liukui hiusten läpi ilman pienintäkään takkua. Vielä kuivanakin hiukset tuntuvat silkkisiltä ja helposti harjattavilta. Erinomainen tuote, joka tekee minkä lupaa!” -Nora / Bette Box

Hiusten hoitovoide selvitti muutamalla pumppauksella pitkät hiukset!

L’Anza Keratin Healing Oil Intensive Hair Masque

Syvävaikutteinen hoitonaamio sisältää resveratrolia, voimakasta antioksidanttia, joka uudistaa vaurioituneita hiuksia. Keratiiniproteiini vahvistaa hiusta sisältäpäin luoden volyymia ja elinvoimaa. Levitetään pyyhekuiviin hiuksiin, annetaan vaikuttaa 5-10 minuuttia, huuhdellaan ja lopputuloksena on silkinpehmeät hiukset.

”Hiusnaamio oli ylellinen ja jätti hiukset pehmeiksi sekä kiiltäviksi. 4 päivää tuotteen testaamisesta hiukset ovat edelleen huomattavasti pehmeämmät ja helpommat harjata. Kaksi ihmistä on jopa kysynyt olenko värjännyt hiukseni. Suosittelen lämpimästi kaikille, joiden hiukset kaipaavat piristystä!” -Henna / Bette Box

Tehokas hiusnaamio lisäsi Hennan hiuksiin upeaa kiiltoa ja pehmeyttä.

L’Anza Keratin Healing Oil Shampoo & Conditioner

Kaikentyyppisille hiuksille sopiva shampoo vahvistaa hiusta, antaa volyymia ja eloisuutta. Ylellinen shampoo ei sisällä sulfaatteja eikä natriumkloridia. Vaahdota kosteisiin hiuksiin ja hiuspohjaan, huuhtele huolella ja lisää hoitoaine.

Ylellinen shampoo hoitaa hiuksia latistamatta hentojakaan hiuksia.

Täydennä hiuskylpyä ylellisellä hoitoaineella, joka sopii myös kaikille hiuksille. Tuote palauttaa hiusten kosteustasapainon jo parissa minuutissa luoden silkinpehmeät hiukset. Levitä pyyhekuiviin hiuksiin, anna vaikuttaa 1-2 minuuttia ja huuhtele kevyesti.

L’Anzan tuotteet ovat siitä uskomattomia, että ne täyttävät tuotelupauksensa täysin. Käsitellyt hiukseni vahvistuivat ja muuttuivat pehmeämmäksi jo parin käyttökerran jälkeen. Trooppisen raikas ja ylellinen tuoksu on koukuttava. Mikä kiinnitti huomioni, tuotteet ovat riittoisia ja hiukset eivät rasvoitu yhtä nopeasti. Uudet suosikit!

Pieni määrä hoitoainetta auttaa sellvittämään ja hoitamaan hiuksia.

L’Anza Keratin Healing Oil Cream Gel

Geelivoiteessa yhdistyy voiteen pehmeys ja geelin pito. Kaipaatko hiuksiisi volyymia, rakennetta ja kiiltoa? Levitä pieni määrä tuotetta kosteisiin hiuksiin föönauksen alle tuomaan voimakasta tukea tai kuiviin hiuksiin hiusten pitkäkestoiseen viimeistelyyn. Sopii erinomaisesti myös kiharille hiuksille! Lämpösuoja 260°C saakka.

Hento tukkani tykkäsi tästä tuotteesta! Voidemainen koostumus pehmentää lopputulosta, jolloin hiukset eivät kuivu geelille luonteenomaisesti koppuraan. Tuotteessa on kuitenkin geelin pito! Tuote toimii mitä parhaiten myös ilmakuivauksessa. Tuotteella saa kivasti puristeltua luonnontaipuisuutta esille ja hiukset tuntuvat kuivuessaan pehmeiltä.

 

Olisiko tässä kiharatukkaisen uusi must have -tuote?

 

 ”Tuotteissa on ihana ylellinen tuoksu, joka tekee käyttökokemuksesta nautinnon. Iso iso plussa siitä, että eettisistä periaatteista ei ole tingitty ja silti tuotteet näyttävät ja tuntuvat luksukselta.” -Mari / Bette Box

Tutustu lisää L’Anzan tuotteisiin täällä.

-Sofia