Bette Boxilla on uusi mielenkiintoinen yhteistyöbrändi, johon osa pääsi tutustumaan helmikuun boxissa. Kyseessä on A-DERMA-ihonhoitosarja, jonka tuotteet pohjautuvat kauran luonnolliseen tehoon. Sarjan tuotteet on suunnattu erityisesti herkän ja hauraan ihon tarpeisiin: kasviperäiset vaikuttavat aineet rauhoittavat, hoitavat ja suojaavat ihoa turvallisesti, kaikki tuotteet on dermatologisesti testattu ja ne valmistetaan lääketehtaan standardien mukaisesti. Ensimmäinen A-DERMAn tuote lanseerattiin 1990-luvun alussa ja tuotteet ovat siitä asti auttaneet erilaisista ihovaurioista kärsiviä ympäri maailmaa.

 

 

A-DERMA on  kasvipohjaisen ihonhoidon edelläkävijä ja pioneeri. Sarjan sydän on ainutlaatuinen ja eksklusiivinen aktiiviaine: Rhealba® kaura, joka tasapainottaa ihoa, rauhoittaa ärtynyttä ja jopa tulehtunutta ihoa, korjaa ihovauriota ja nopeuttaa ihon paranemista. Brändin tavoitteena on tarjota tuotteillaan paras ihonhoidollinen tehokkuus ja laatu, turvallisimmissa ja allergiariskin minimoivissa koostumuksissa.

”Haluamme säilyttää luonnon monimuotoisuutta ja tuotteissamme käytetty kaura viljellään tiukasti luonnonmukaisen viljelyn standardeja noudattaen. Kaikki viljely ja koko tuotantoprosessi tapahtuu luontoa kunnioittaen rajatulla alueella Lounais-Ranskassa. Lähtökohtana on A-DERMAn oma maatila Terre d’Avoine. Haluamme tulla tunnetuiksi vastuullisena brändinä.”

Brändin arvot koostuvat viidestä osa-alueesta: luonnollisuus, turvallisuus, tehokkuus, luotettavuus ja hellävaraisuus. Tuotteet pohjautuvat luomuviljeltyyn Rhealba® -kauraan, josta on löydetty arvokkaita ainesosia hauraan ja herkän ihon hoitoon. Tuotteet eivät sisällä alkoholia, eteerisiä öljyjä, väriaineita eivätkä parabeeneja. Suuri osa tuotteista on hajusteettomia. Tuotteiden ainesosien määrä on minimoitu allergiariskin minimoimiseksi. Osa tuotteista on täysin säilöntäaineettomia, jonka mahdollistaa steriilikosmetiikan teknologia. Lisäksi, tuotteiden tehokkuuden ja toimivuuden varmistamiseksi kaikki ainesosat on kehitetty ja valmistettu lääketieteellisen laadun mukaisesti.

”Tuotteet soveltuvat erityisesti herkälle ja hauraalle iholle. Hauras iho kuvaillaan ihotyypiksi, joka antaa heikomman suojan ulkoisia ärsykkeitä vastaan. Ikä, elämäntilanne, ihosairaudet sekä ihon synnynnäinen rakenne voivat olla herkän ja hauraan ihon taustalla. Herkällä tai hauraalla iholla on monia erityistarpeita, jotka on otettu huomioon A-DERMA-tuotteita suunniteltaessa. A-DERMA-tuotteilla saavutetaan hyvinvoiva iho, joka antaa paremman suojan ulkoisia ärsykkeitä vastaan. ”

 

 

Jos sinulla on kuiva, ohut ja helposti punoittava iho, joka reagoi voimakkaasti ärsykkeisiin, joita voivat olla esimerkiksi ilmasto, saasteet, stressi ja vääräntyyppinen kosmetiikka, kannattaa valita erityisesti herkälle ja reaktiiviselle iholle tarkoitettuja, hajustamattomia ihonhoitotuotteita, jotka suojaavat haurasta ihoa aiheuttamatta sille lisää ärsytystä. Steriili kosmetiikka tarjoaa entistä turvallisempia ja täysin säilöntäaineettomia tuotteita erittäin herkälle ja allergiselle iholle. Steriilit voiteet eivät sisällä säilöntäaineita, hajusteita eikä parabeeneja. Ne sisältävät vain välttämättömät ainesosat ihon kosteuttamiseen, hoitamiseen ja rauhoittamiseen. Elintarvike- ja lääketeollisuudesta tutut steriilituotteet ovat vihdoin löytäneet tiensä myös ihonhoitoon.

”Steriilikosmetiikka pitää sisällään ihonhoitotuotteita, joista on voitu poistaa mm. säilöntäaineet kokonaan. Tuotantomateriaalit ovat täydellisesti steriloituja ja myös voidemassa steriloidaan. Voidemassa pakataan steriileissä olosuhteissa lääketeollisuuden standardeja noudattaen. Steriilissä tuotteessa ei ole mikro-organismeja ja patentoitu D.E.F.I.-korkkimekanismi takaa tuotteiden säilymisen steriilinä ensimmäisestä käyttökerrasta viimeiseen, sillä mekanismin lukkiutuva korkki estää hapen ja epäpuhtauksien pääsyn pakkauksen sisälle. Steriili voide on herkälle iholle turvallisin valinta, sillä se minimoi ihoärsytyksen ja ei-toivottujen reaktioiden riskin. Steriilivoide auttaa, kun pelkkä perushoito ei riitä.”

 

 

Erityisesti hiihtolomilla tulee ulkoiltua paljon pakkaslukemista huolimatta. Tällöin on tärkeää suojata ihoa kylmyydeltä ja tuulelta. Varsinkin kuivuuteen taipuvainen sekä herkkä iho kuivuvat ja ärtyvät kylämällä ilmalla. Siihen vielä pitkä saunailta päälle ja avot, iho heloittaa punaisena ja kuivana. Kerro, miten rauhoitat ärtynyttä ihoasi ja olet mukana arvonnassa, jossa arvomme kolme A-DERMAn tuotepakettia (arvo n. 50 € / pkt)! Arvonta päättyy 26.2.2017. Onnea arvontaan! Edit 27.2.2017: Onnea voittajille, jotka olivat: mses, henna ja JuliA!

-Sofia

Lähde ja kuvat: A-Derma