Kesäkuun Bette Boxissa hemmoteltiin pitkäaikaistilaajia Talikan Bio Enzymes Hydrating- ja After Sun-naamioilla. Tässä postauksessa tutustumme paremmin itse Talikaan ja näihin trendikkäisiin naamioihin!

 

Talika on Ranskassa vuonna 1948 alkunsa saanut viimeisintä teknologiaa ja luonnollisia raaka-aineita yhdistelevä brändi, jolla on laaja valikoima kosmetiikkatuotteita monenlaisen ihon tarpeisiin.

Talika inspiroitui aasialaisesta biolääketieteellisestä tutkimuksesta, ja sen tuloksena syntyneet Bio Enzymes-naamiot eivät olekaan aivan mitä tahansa kertakäyttöisiä kangasnaamioita, sillä niitä ei ole valmistettu kankaasta, vaan bioselluloosasta. Bioteknologisin prosessein valmistettava bioselluloosa on luonnollinen nanokuitu, joka on 100% bioyhteensopiva ihon kanssa. Bioselluloosaa on perinteisesti käytetty leikkausten jälkeisen parantumisprosessin aikana sen nopeuttamiseen, mutta sille on löydetty myös yllättäviä kosmeettisia ominaisuuksia: esimerkiksi naamioissa se mahdollistaa korkeankin pitoisuuden vaikuttavia ainesosia, sekä varmistaa niiden tehokkaan imeytymisen ihoon.

Talikan bioentsyyminaamioita löytyy moneen tarkoitukseen: kosteuttamaan, kirkastamaan, puhdistamaan, ikääntymisen ehkäisyyn, after sun-hoidoksi sekä kaulalle ja dekolteelle. Bette-tiimin Nora totesi ohjeiden olevan hieman hämmentävät vastaavanlaisia naamioita ennen käyttämättömälle, joten kokosimme yksinkertaiset ohjeet käytön selkeyttämiseksi.

Bette-tiimi testasi näitä kahta osan Bette Boxeista löytynyttä naamiota. Hydrating-naamio sopii kuivalle ja kiristävälle iholle, sillä se pehmentää, kosteuttaa ja silottaa ihoa. After Sun-naamio puolestaan on tarkoitettu auringonoton jälkeen käytettäväksi. Se rauhoittaa ja korjaa auringon rasittamaa ihoa, sekä viilentää ja kosteuttaa. Vaikuttavina ainesosina ovat esimerkiksi hyaluronihappo, joka kosteuttaa ihoa tehokkaasti ja häivyttää ihon kuivuudesta johtuvia ryppyjä, kun taas antioksidanttiset alppiyrtit rauhoittavat ja suojaavat ihoa vapailta radikaaleilta.

1. Naamio on kahden suojakerroksen välissä: kova, valkoinen muovi, ja huokoisempi kuitukangas.

2. Ensin naamiosta irrotetaan paksumpi valkoinen muovi.

Alta paljastuva geelimäisen liukkaalta tuntuva naamio asetellaan kasvoille toisen suojakerroksen kanssa, sillä itse naamio on ohut ja herkkä repeämään kovassa käsittelyssä.

3.Naamion kasvoille asettelun jälkeen kangasmainen suoja poistetaan naamion päältä, ja naamion istuvuutta voi korjailla vielä hieman.

Bioselluloosa-naamio on ohut ja mukautuu kasvoille täydellisesti, ja tuntuu viilentävältä – kuin toiselta iholta. Naamion annetaan olla kasvoilla 15-30 minuuttia, jonka jälkeen se poistetaan kasvoilta, ja loput naamion hoitonesteestä voi taputella kasvoille edistääkseen imeytymistä ja tehon maksimoimiseksi.

”Testasin After Sun-naamiota, ja kasvoni punoittivat hieman käytön jälkeen, joten naamio luultavasti tehosti pintaverenkiertoa. Hetken kuluttua ihon väri oli tasaantunut, ja kasvojen iho näytti ja tuntui kosteutetulta ja hehkuvalta!” – Nora, Bette-tiimi

”Olen käyttänyt bioselluloosasta valmistettuja naamioita aiemminkin, ja pidän niiden ihotuntumasta, sillä ne ovat virkistäviä ja kaikinpuolin miellyttävän tuntuisia. Kokeilin Hydrating-naamiota, ja iho jäi pehmeäksi ja kosteutetun tuntuiseksi käytön jälkeen, eikä kirvellyt kuivaihoisenkaan kasvoja!” – Terhi, Bette-tiimi

Suomessa Talikan tuotteet ovat saatavilla esimerkiksi Sokos- ja Stockmann-tavarataloista sekä Ego by YA- ja Kicks-myymälöistä.

Lopuksi voitkin osallistua Talika-arvontaan, jossa arvomme 38€ arvoisen tuotepaketin, josta löytyy Talikan Bio Enzymes After Sun-naamio, sekä uutustuote Eye Decompress-silmähaude. Osallistuaksesi kerro meille kommentteihin, milloin sinulle olisi tarpeen tälläinen hemmottelupaketti! Kenties rankan työviikon jälkeen, vaiko muuten vain piristämään lomapäivää?
Arvonta suoritetaan 26.6.2017, ja arvomme kaikkien osallistuneiden kesken kolme tuotepakettia.

EDIT: Arvonta on päättynyt, ja onnetar suosi tällä kertaa Johannaa, Tanjaa ja Jonnaa, onneksi olkoon!

Lähteet: Talika, Maison De Beaute