Ihana kevät ja erityisesti kevään juhlat ovat juuri ovella! Juhliin valmistautuminen on kyllä ehdottomasti parasta, mutta välillä railakkaiden juhlien jälkeen tekisi mieli vaan jäädä makaamaan sohvalle. Jos samalla viikolla sattuu olemaan useampikin juhla tuntuu ainakin omalla kohdalta siltä, että juhlaväsymys näkyy yleensä ensimmäiseksi silmissä. Vaikka jäisikin kotisohvalle lepäilemään juhlahumun jälkeisenä päivänä, on kyllä ehdottomasti kannattavaa yhdistää lepäilyyn pieni mutta kaunistava pikahoito.

Huhtikuun boksista paljastuneet Talikan silmänympärysnaamiot pitävät huolen siitä, että väsyneet silmänympärykset saavat pikaista elvytystä. Niin kutsuttu tuhkimonaamio on erinomainen ratkaisu silloin,  kun kauneudenhoidosta ei halua tinkiä vaikka sohvalla tulisikin lepäiltyä hieman normaalia pidemmän aikaa 😎 Esittelemme myös pari muuta Talikan tuotetta, jotka tekevät varsinaisen täsmäiskun väsyneille silmänympäryksille.

TALIKA EYE THERAPY PATCH-SILMÄNYMPÄRYSNAAMIO

Erilaiset naamiot ovat nousseet kovaa vauhtia hittituotteiksi. Talikan Eye Therapy Patch-naamiolaput toimivat erinomaisesti silloin, kun silmänympärysiho on turvonnut tai kaipaa kosteutusta. Naamiolaput lupaavat myös silottaa kevyesti alueen juonteita.  Naamiota suositellaan käytettäväksi joko pikakaunistavana hoitona ennen juhlia tai niiden jälkeen. Täydellinen pelastus silloin, kun samalle viikolle olisi bookattuna muutamakin juhla!

Miten käytän tuotetta? Irrota ja säilytä lappusien läpinäkyvä suojakelmu ja laita naamiolaput puhtaalle silmänympärysiholle silmien alle. Ota hyvä asento sohvalla ja anna vaikuttaa rauhassa 30 minuutin ajan. Älä heitä lappusia pois käytön jälkeen vaan aseta poistamasi suojakelmu takaisin lappusien hoitoainetta sisältävän puolen päälle. Tuote säilyy noin kaksi viikkoa paketin avaamisesta ja samaa paria voit hyödyntää jopa 3-4 kertaa! Säilytä silmänympärysnaamiota omassa pakkauksessa seuraavaa käyttökertaa varten. Vinkki! Laita lappuset hetkeksi jääkaappiin, jotta saat viilentävän vaikutuksen silmänympäryksille.

TALIKA EYE DREAM-SILMÄNYMPÄRYSVOIDE

Myös muu kuin juhlimisesta johtunut väsymys näkyy nopeasti silmien ympärillä ja erityisesti kiireellinen aikataulu ja lyhyet yöunet rasittavat helposti silmänympärystä. Talikan kehittämää voidemaista anti-age silmänympärysnaamiota laitetaan vaikuttamaan yön ajaksi, sillä ihon uudistuminen tapahtuu juurikin yön aikana. Eye Dream ehkäisee ryppyjen muodostumista ja raikastaa ihoa niin, että katseesi on aamulla virkeä ja levännyt. Tuotteen sisältämät luonnolliset raaka-aineet takaavat sen, että voit heittää hyvästit silmäpusseille!

Miten käytän tuotetta? Käytä silmänympärysvoidetta ennen yöunille käymistä. Pumppaa voidetta teräskuulaan ja rullaile tuotetta silmän sisänurkasta ulkonurkkaan tai tee sama levittämällä sormien avulla. Rullaile sekä ylä- että alaluomi huolellisesti. Käytä voidetta säännöllisesti tai kuurimaisesti.

TALIKA TIME CONTROL-IHONHOITOLAITE

Silmänympärysiho on erittäin arkaa, helposti ärsyyntyvää ja herkkää aluetta. Vanhetessa ikääntymisen merkit näkyvät ensiksi silmänympärysiholla: ihon kollageenin, elastiinin ja hyaluronihapon tuotanto hidastuvat ja näiden muodostuminen myös vähentyy. Tällöin myös juonteiden näkyminen on selkeämpää sekä silmänympärysihon tummuus ja turvotus saattaa korostua. Talikan kosmeettisessa ihonhoitolaitteessa yhdistyy valo- ja ioniterapia sekä mikrovärähtely. Anti-age valoterapian oranssi valo tehostaa kollageenin tuotantoa tasoittaen ryppyjä ja laskien turvotusta kirkastaen ja vahvistaen ohutta ihoa. Punainen valo rauhoittaa mikrotulehduksia, uudistaa ihoa sekä uudistaa sitä. Ioniterapia tehostaa voiteiden imeytymistä iholle ja mikrovärähtely elvyttää solujen uudistumista edistäen samalla tummuuden ja turvotuksen häivyttämistä.

Miten käytän tuotetta? Puhdista kasvojen iho ja levitä halutessasi kasvovoide tai -seerumi ennen laitteen käyttämistä. Liikuta laitetta silmän sisänurkasta ulospäin ja käsittele laitteella juonteet, turvotus ja tummentumat kasvojen iholla.

Oletko ehtinyt tutustumaan jo tuhkimonaamioihin?

Terkuin,
Henriikka/Bette Box

P.S! Kurkkailepas Facebookin puolelle ja osallistu Talikan arvontaan!