Hei,

heinäkuussa pitkäiaikaistilaajia muistettiin Vitaliksen Ihovoiteella, joka on korkealaatuinen kotimainen tuote. Vitalis sisältää useita hoitavia luonnon vahoja ja öljyjä, kuten mehiläisvahaa ja lanoliinia. Tuote on hengittävä vedetön voide, jossa vesi on korvattu glyseriinillä, joka sitoo kosteutta ihoon tehokkaasti. Tuotteessa käytetty Sorbitoli myös kosteuttaa ihoa ja pitää sen pehmeänä.

vitalislogo_

Vitalis on parhaimmillaan huulivoiteena, mutta se on myös ihanteellinen kynsinauhoille ja karheiden kantapäiden hoitoon sekä auringon polttamalle että pakkasenpuremalle iholle. Mikä parasta Vitalis on korkealaatuinen kotimainen tuote!

Avainlippu_Sininen_rgb

Oy Valkoinen Risti – Vita Korset Ab alkoi valmistaa Vitalis ihovoidetta vuonna 1936. Vitalis oli aikoinaan suurin puhtaasti kotimainen kosmeettinen valmiste ja sen historiaan kuuluu erilaisia käännekohtia. Pakkauksen ulkonäkö ja koko on käynyt läpi monet muutokset. Vitaliksen logo muuttui ajan saatossa timantin muodosta ovaaliksi. Aluksi Vitalista pakattiin pieniin 25 ml rasioihin ja suurin pakkaus on ollut 500 g purkki. Tunnetuin rasia lienee kuitenkin 50 ml peltirasia, jollainen se on vielä tänäkin päivänä.

vitalispurkki

 

Tuoteperheessä puhalsivat uudet tuulet vuonna 2011, kun Valkoinen Risti ja Ivana Helsinki aloittivat yhteistyön. Uudistuksessa Paola Suhonen suunnitteli Vitalikselle uuden kukkarasian, jonka väritys vaihtuu sesongin mukaan. ”Vitalis-kukassa26 yhdistyy raikkaus, herkkyys, nostalgia ja monimuotoisuus. Nämä olivat sanoja, jotka kuvaavat klassista, jo lähes legendaarista Vitalista.” kertoo Paola Suhonenvitalis__

 

Rasia osallistui Teknokemian yhdistyksen järjestämään ”Vuoden paras 2012 – kosmetiikkatuotteet” kilpailuun uudistuneella designillaan ja voitti oman sarjansa. Samoihin aikoihin Vitalis 50 ml rasia sai rinnalleen uuden ”pikkusiskon”, 18 ml:n Vitalis rasian. Taskukokoinen Vitalis- klassikko on pieni designhelmi, joka kaunistaa
arjen eloa ja tuo turvaa nostalgisella tuoksullaan. Vitalis- kukka hehkuu tässä pienessä
rasiassa elegantisti kullan, hopean ja pronssin sävyissä. Vitalis – sarjaan kuuluu myös 200 ml vartalovoide, joka noudattaa samaa kukkakuosia rasioiden kanssa.

Uudistuksen aikakausi ei ole ohi – Vitalis pakkaus jatkaa uudistumistaan vuoden 2016 aikana…

Kerro, mikä on sinun paras Vitalis-vinkki ja olet mukana arvonnassa.  Arvonta kestää 27.7.2016 saakka. Voitaja on arvottu ja Miian otettu yhteyttä – kiitos kaikille osallistujille!

Kesäterkuin,

Disa