Heippa taas,

heinäkuun boxista löytyi ylläreitä peräti kaksin kappalein, joista toinen oli Vuokkoset ohutsiteitä. Avainlippumerkityt ohutsiteet ovat pehmeitä ja hellävaraisia iholle, sillä niissä ei ole lisättyjä hajusteita tai kemikaaleja. Boxissa löytyneeseen tuotteeseen pääset tutustumaan täällä. 🙂

vuokkoset_logo_RGB

Delipap Oy on Suomen ainoa kertakäyttöisten terveyssiteiden valmistaja. Perheyritys perustettiin vuonna 1978 ja on siitä asti ollut läsnä suomalaisessa arjessa. Yrityksen kulmakiviä ovat kotimaisuus, ympäristövastuu, ihoystävällisyys ja korkea laatu. Pitkät perinteet kumpuavat jokapäiväisen elämän tarpeista ja hyvinvoinnista. Vuokkoset -tuoteperhe sai nimensä kukkivista valkovuokoista, joita perustaja Nuortie ihasteli tyttärineen keväisessä metsässä. Nykyisin perheyritys työllistää noin 80 työntekijää erilaisissa tehtävissä. Delipap Oy kuuluu myös Perheyritysten liittoon.

vuokkosetkuva

Perheyritykselle on ensiarvoisen tärkeää valmistaa ihoystävällisiä tuotteita, jotka sopivat herkimmällekin iholle. Tämän vuoksi yritys on tehnyt pitkään tiivistä yhteistyötä Allergia- ja astmaliiton kanssa, ja ovat myös edelläkävijöitä Joutsenmerkittyjen hygieniatuotteiden valmistajana.

Kotimaisen työn tärkeys, suomalaisten työllistäminen ja ympäristövastuu ovat yrityksen kulmakiviä. Tuotantolaitokset sijaitsevat Kirkkonummen Veikkolassa ja Raaseporin Tammisaaressa.

vuokkoset_sertif

Vuokkosten historiaa:

  • 1978 Suomalainen perheyritys Delipap Oy perustetaan
  • 1980 Vuokkoset tuotteet lanseerataan Suoman markkinoille
  • 2005 Vuokkoset Cotton -tuotesarja lanseerataan. Se on ensimmäinen naistenhygieniatuotesarja, jolle on myönnetty Allergia- ja Astmaliiton hyväksyntä
  • 2006 Delipap Oy saa ensimmäisenä valmistajana maailmassa Joutsenmerkin kuukautissuojille
  • 2009 Vuokkoset 100% Bio -tuotteet lanseerataan
  • 2015 Vuokkoset pikkuhousunsuojat lanseerataan uudella raikkaalla ilmeellä. Koko sarja on Allergia- ja Astmaliiton hyväksymä!
  • 2016 Uudet pehmeämmät ja ohuemmat Vuokkoset ohutsiteet lanseerataan raikkaalla uudella ilmeellä. Koko sarja on Allergia- ja Astmaliiton hyväksymä.

Kerro, miten piristät itseäsi siihen aikaan kuusta ja olet mukana huippuhyvässä arvonnassa.  Arvonta kestää 29.7.2016 saakka. Arvomme runsaan Vuokkoset-tuotepaketin, joka sisältää kaikki uudistuneet tuotteet perusside- ja pikkuhousunsuojavalikoimasta. EDIT 1.8: Voittaja on arvottu, onneksi olkoon Millalle.

Terkkusin,

Disa