Syyskuun boxeihin pakattiin yksi hiustuotteiden isoin klassikkotuote, joka pelastaa kaikki kuivakutrit huonoilta hiuspäiviltä.  Ja kyseessähän on tietysti Schwarzkopf Professional BC Bonacure Moisture Kick, joka on SN Makeup -blogin Emilian lempparituote, ja on ollut sitä jo pitkään! Emiliaan voit tutustua lisää täällä. Ja Emilian inspiroivaan ja kosmetiikantäyteiseen blogiin voit kurkistaa tästä. Nyt päästetään Emilia lempparinsa kimppuun!

”Hei kaikki! Esittelen teille paremmin mun syyskuun LivBoxin, bloggaajaboksin tuotetta. Kyseessä on aivan mahtava Schwarzkopf Professional BC Bonacure Moisture Kick -suihke, joka on hiuksiin jätettävä hoitoaine. Huh, mikä sanahirviö! Kavereiden kesken ”sininen suihkutettava” on ollut mulla käytössä suunnilleen 15-vuotiaasta lähtien, eli jo 8 vuotta! Se kertoo jo paljon siitä, miten paljon olen tykännyt kyseisestä tuotteesta. Tämä on ainoa tuote, mitä olen ostanut lisää vuodesta toiseen. Muut tuotteet ovat korvattavissa, mutta ei sininen suihkutettava.

bonacure_livbox_moisturekick

Vuosien saatossa hiusvärini on vaihtunut mustasta blondiin ja kaikkeen siltä väliltä. Teinivuosina värimuutoksia oli runsaasti, ja luonnollisesti hiukset kärsivät moisesta käsittelystä. Aina kuitenkin sain jollain ihmeen kaupalla hiukset elpymään rääkkäyksistä. Suuren suuri apu tukan kosteuttamiseen jo tuolloin oli BC Moisture Kick. Samoin jokainen takku selkiintyi sen avulla. Vaikka hiuksissa olisi mikäkin takkukasa, niin se alkaa pikkuhiljaa aueta, kun siihen suihkuttelee tätä tuotetta. Harja suorastaan liukuu vaivattomasti hiuksissa. Suosittelen ehdottomasti varsinkin käsitellyille hiuksille! Mulla oli vielä yksi vaihe teini-ikäisenä: hiustenpidennykset. Mulla oli sinettipidennykset ja kun oli aika ottaa ne pois, sain suurimmaksi osaksi sinetit liukumaan pois tukasta, kun suihkutin niihin runsaasti Moisture Kick -suihketta.

Suihke sisältää Cell Perfector -teknologian ja hyaluronihapon johdannaisen, joka elvyttää hiukset. Se kosteuttaa välittömästi ja sopii normaaleista kuiviin hiuksiin ja kiharoille. Se ”aktivoidaan” ravistamalla ja suihkutetaan pyyhekuiviin hiuksiin. Sitä voi käyttää päivittäin ja se lupaa palauttaa hiusten kosteustasapainon lisäksi joustavuuden, kiillon ja vähentää katkeilua. Käytä sitä kuitenkin maltillisesti, ettei hiuksista tule rasvaisen näköiset. Toivottavasti boksista paljastuva kosteuspommi ilahduttaa myös teitä (ja teidän tukkaa) yhtä paljon, kuin mua näinä vuosina!

-Emilia”

Moisture Kick ei turhaan ole hiustuotteiden klassikko, sen todistaa tyytyväiset käyttäjät ympäri maailman! Jos olet testannut tuotetta aikaisemmin, ilahduit varmasti tutusta ystävästä. Ja jos et ole vielä päässyt testaamaan tuotetta, niin nyt on hetkesi. Ja voin aika varmuudella sanoa, ettei yhteinen taival pääty tähän yhteen pulloon. 😉 Suihkutettava hoitosuihke sopii hiuksille läpi vuoden, mutta nyt on juuri se hetki, jolloin kannattaa aloittaa hiusten kosteutus, jottei talvella tarvitse tapella sähköisten hiusten kanssa. Shake and spray!

-Sofia