Ovatko hiuksesi elinvoimattomat?

RICH Pure Luxury Miracle Renew CC-hiustenhoitosarjan ylelliset tuotteet lupaavat luoda täydellisen pohjan hiuksille ennen niiden muotoilemista, elvyttäen samalla vaurioitunutta sekä ikääntynyttä hiusta. Tuotesarjasta löytyy sulfaatittomat shampoo, hoitoaine sekä hoitava CC-voide, mitkä sopivat mainiosti jokapäiväiseen käyttöön. CC-sarjan tuotteet sisältävät hiuspohjaa ravitsevia ainesosia kuten leväuutetta, maissi-, soija- sekä vehnäproteiinia vahvistamaan hiusta sekä rypäleuutetta kirkastamaan ja suojaamaan hiusten väriä. RICH Miracle Renew-shampoo kosteuttaa ja vahvistaa hiuksia tehokkaasti ja hoitoaine antaa hiuksille pehmeän ja sileän lopputuloksen. Tuotesarjan shampoo, hoitoaine sekä hoitovoide sisältävät väri-, UV- ja lämpösuojan.
Tutustutaan vielä paremmin TOP-seller CC-voiteeseen, joka paljastui osalle toukokuun boksista!

RICH PURE LUXURY MIRACLE RENEW CC-CREAM

CC-voide uudistaa, kosteuttaa ja suojaa hiusta tehokkaasti saaden lopputuloksesta kiiltävän ja kauniin. Elvyttävä hoitovoide ei jätä hiuksia liian raskaiksi vaan antaa hiuksille höyhenkevyttä rakennetta, runsautta ja eloisuutta. Hoitovoide sisältää B-vitamiiniyhdistettä, joka edesauttaa elävöittämään kuivia ja vaurioituneita hiuksia. Vitamiiniyhdiste antaa myös energiaa, hoitavia proteiineja sekä uudistumista hiussoluille juuri silloin, kun sitä tarvitsee! Hoitovoiteen sisältämä merileväuute kosteuttaa hiuksia ja hiuspohjaa. Arganöljy kosteuttaa hiusta saaden lopputuloksesta sileän ja terveen.

Käyttö: Levitä hoitovoidetta pyyhekuiviin hiuksiin föönausvoiteeksi tai elvyttämään kuivia kiharoita. Parhaimman lopputuloksen saat tekemällä hiustenhoitorituaalin käyttämällä CC-sarjan shampoota, hoitoainetta ja hoitovoidetta.

RICH CC-tuotesarjan löydät Helsingin keskustan Stockmannilta, EGO by Yliopiston Apteekki-myymälöistä, Kärkkäinen-myymälöistä, salon24 sekä hyvinvarustelluista parturi-kampaamoista.

Millainen on oma hiustenhoitorutiinisi?

Terkuin
Henriikka / Bette Box

PSSST! Betten Facebook-sivuilla on kilpailu, jossa sinä voit voittaa CC-sarjan tuotepaketin! 😍