Rauta auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta

Saimme testattavaksi nestemäisen rautalisäravinteen, joka maistuu mustikalle – helpompaa tapaa nauttia rautalisää ei taida olla! Rauta on ihmiselle tärkeä mineraali, jota aivot, lihakset ja sydän tarvitsevat toimiakseen optimaalisesti. Raudan puute (anemia) ilmenee erilaisina oireina: väsymys, uupumus, heikko olo, , kuiva iho, päänsärky, ärtyneisyys ja hiustenlähtö. Rautaa saa monista ruokalähteistä, joista esimerkkinä: simpukat, parsakaali, katkarapu, paprika, pinaatti, kikherneet, punainen liha, linssit, maissi, basilika, kaneli, mustapippuri ja luumut. Jotta varmistat riittävän raudansaannin, huikkaa lusikallinen rautalisää päivässä!​​

Pidä erityisen hyvää huolta riittävästä raudan saannistasi, jos kuulut johonkin seuraavista ryhmistä:

-Nuoret
-Naiset ja tytöt
-Raskaana olevat
-Imettävät
-Iäkkäät ihmiset
-Toipilaat
-Laihduttajat
-Kasvissyöjät
-Urheilijat ja kuntoilijat

Testauksessa ollut Blueiron-valmiste on helppo nauttia, sillä tuote on nestemäinen, maistuu makealta mustikalta ja se voidaan nauttia ruoan kanssa – myös maitotuotteiden kanssa (jotka normaalisti heikentävät imeytymistä). Kyseessä on  täysin kotimainen tuote, joka sisältää sekä kotimaista mustikkaa että kotimaista lähdevettä.  Lisäksi Blueiron sisältää B12-vitamiinia, niin sanottua muistivitamiinia, joka edesauttaa normaalin aivotoiminnan säilymistä. Tuotteeseen on lisätty myös foolihappoa, joka on todistetusti tärkeää raskauden aikana.

BlueIron on III-arvoinen rauta, joka on valmiiksi hapettuneessa muodossa. Tällöin rauta ei aiheuta hapettumisreaktiota imeytyessään eli ei aiheuta soluille rasitusta ja mahdollisia vaurioita.  Jos sinulla on lääkitys, voit käyttää Blueironia myös silloin. Muiden rautalisien käyttö lääkityksen kanssa on ongelmallista, sillä lääkkeet voivat estää raudan imeytymisen tai rauta voi estää lääkkeitä toimimasta. Blueironin III-arvoisen raudan imeytymistä kontrolloi ns. ferroportiinimekanismi, mikä tarkoittaa sitä että rauta imeytyy vain jos keho tarvitsee sitä eli riski raudan yliannostuksesta on pieni.  Testijakson aikana vatsa ei regoinut tuotteeseen mitenkään ja tuote saakin ison plussan vatsaystävällisyydestä. Blueiron-rautalisä sopii kaikenikäisille.

Blueiron tiivistetysti:

1) Vatsaystävällinen

2) Voidaan ottaa yhdessä lääkkeiden ja ruoan kanssa

3) Kotimainen

4) Vahvin nestemäinen ravintolisärauta, jossa on edullisin päiväannos

 

Saatavilla: http://www.medaccess.fi/

Lähde: Blueiron.fi