Kun huhtikuun boxi on saatu pois kääreistään, on aika alkaa hieman jo fiilistellä toukokuun boxia. Toukokuun LivBox tulee olemaan pullollaan uutuuksia! Mukaan mahtuu Mustaa Kajalia -blogin Heidin uusi lemppari, johon hän on päässyt ennakkoon tutustumaan, sillä tuote tulee myyntiin vasta toukokuussa. Meikkituoteuutuudesta Heidi kertoo seuraavaa: ”Tämä uusi lanseeraus yhdistää ihonhoidon ja värikosmetiikan samaan näppärään pakettiin. Suosikkini sopii erityisesti aknesta ja aknearvista kärsiville”. Kuulostaapa hyvältä, en malta odottaa! Heidi kertoo lempparistaan myöhemmin blogissamme lisää. Toukokuuta odotellessa, tutustutaanpa Heidiin hieman tarkemmin. 🙂

turkoosi_tukka_25227843640_o

Kertoisitko vapaasti itsestäsi ja blogistasi

Olen Heidi, juuri kolmekymmentä täyttänyt humanistinretku. Kosmetiikka ja siitä bloggaaminen on minulle rakas harrastus, joka vie osa-aikatyön verran aikaa, joskus ehkä enemmänkin.

Milloin olet aloittanut bloggaamisen, ja mikä erityisesti sai sinut aloittamaan v/bloggaamisen?

Aloitin bloggaamisen syksyllä 2008. Ennen blogia olin aktiivinen muutamallakin hius- ja kosmetiikkafoorumilla, jonne postasin muunmuassa päivän meikkejä. Luin samalla aktiivisesti blogeja ja jossain vaiheessa oman blogin perustaminen alkoi tuntua hyvältä idealta. Blogi oli ja on edelleen tapa kanavoida kosmetiikkahöyrähdystäni.

Mistä saat inspiraation eri meikkilookkeihin?

Inspiraatio saattaa lähteä esimerkiksi Instagrammissa, Youtubessa, lehdessä tai blogissa nähdystä meikkilookista, mutta usein meikit syntyvät jostain tietystä väristä tai väriyhdistelmästä.

blue_smoky3_24222515054_o

Mitä blogeja/vlogeja itse seuraat?

Seuraan tietenkin kaikkia Purkkimafian blogeja, sekä isoa osaa muita suomalaisia kosmetiikkablogeja. YouTuben vloggaajista suosikkejani ovat, muutaman mainitakseni, Claire Marshall, Jessica Haze ja Tati. Huomaan etenkin vloggaajien kohdalla kallistuvani lähempänä omaa ikääni oleviin naisiin ja usein sellaisiin, joilla on jollain tapaa valtavirrasta poikkeava tyyli.

Ihonhoito, miten hoidat ihoasi?

Ihoni on teini- ja aikuisiässä käynyt läpi jos jonkunlaista koettelemusta, mutta on sittemmin rauhoittunut. Aamuisin pesen kasvoni vedellä ja pyyhin misellivedellä. Aamulla saatan laittaa iholle seerumin, mutta en aina. Silmänympärysvoide ja päivävoide ja/tai aurinkosuoja kuuluvat kuitenkin jokaiseen aamuun. Iltaisin käytän ihonhoitoon enemmän aikaa. Niinä päivinä kun meikkaan, poistan meikin ensin misellivedellä tai puhdistusöljyllä, jonka jälkeen pesen kasvot vaahtoputsarilla. Viimeistelen puhdistuksen kuorivalla kasvovedellä, jonka jälkeen levitän iholle hoitoveden. Kun hoitovesi on imeytynyt, taputtelen silmänympärysiholle silmänympärysvoiteen ja muualle kasvoille seerumin. Näiden jälkeen laitan kasvoille, kaulalla ja dekolteelle vielä yövoiteen. Naamioita ja fysikaalisia kuorintoja käytän todella harvoin ja kasvohoidossa käyn vielä harvemmin.

technopagan_spring_25660799561_o

Meikit, millaisia meikkirutineeja sinulla on?

En ole sitä sorttia, jolle helposti syntyisi rutiineja, eli en keksi tähän mitään vastausta!

Hiukset, miten hoidat ja muotoilet hiuksiasi?

Lopetin hiusteni värjäämisen kotona syksyllä 2013 ja se on ollut paras hiuspäätökseni ikinä. Leikkautan ja värjäytän hiukseni noin kolmen kuukauden välein. Pesen hiukseni noin 2-3 kertaa viikossa, aina iltaisin. Pesun jälkeen suihkin hiuksiin jätettävää hoitoainetta ja laitan latvoihin öljyä. Anna hiusten kuivua hetken ja föönaan hiukset pyörivällä ilmakihartimella. Föönauksen alle laitan muotovaahtoa ja/tai kampausnestettä. Niinä iltoina kun laiskottaa ja föönaaminen ei jaksa kiinnostaa, suihkin tukkaan suolasuihketta ja annan hiusten ilmakuivua. Pesujen välissä freesaan ja uudelleenmuotoilen tukkaa kuivashampoolla, rakennesuihkeilla ja hiuslakalla.

Mikä on edullisin suosikkituotteesi, ja miksi ks. tuote on suosikkisi?

Edullisin suosikkituotteeni on ehdottomasti Rimmelin Lasting Finish Nude -meikkivoide, se valkokorkkinen siis, sillä se lyö laudalta monta kalliimpaa meikkivoidetta. Se peittää sopivasti, kestää pitkään ja näyttää iholla todella hyvältä.

Mikä on kallein suosikkituotteesi, ja miksi ks. tuote on suosikkisi?

Varmaankin Chanelin aurinkopuuterisivellin. Se on juuri oikean mallinen ja sopivan pullea aurinkopuuterin levittämiseen ja häivyttämiseen.

oranssi3_25395356580_o

Kaupat ja verkkokaupat, joista yleensä ostat kosmetiikkaa?

Kivijalkakaupoista Stockmann, Sokos ja Kicks ovat ne, joissa asioin eniten. Nettikaupoista olen viime aikoina suosinut enemmän ulkomaisa indiebrändejä kuten Melt Cosmeticsia, Makeupgeekiä ja OFRAa.

Minkä verran kulutat arviolta rahaa kosmetiikkaan kuukaudessa/vuodessa?

Kuukausittainen kosmetiikkaan ja kauneuteen menevä rahamäärä vaihtelee nollasta noin kolmeensataan euroon. Kolmessa sadassa on tosin mukana jo kampaajakäynti leikkauksella ja värjäyksellä. Varsinaista keskivertokuukautta ei oikeastaan ole, sillä shoppailen pitkälti tarpeen ja kiinnostuksen mukaan. Jos mikään ei lopu ja uusia kiinnostavia tuotteita ei tule vastaan, ei kosmetiikkaan pahemmin mene rahaa.

Jos saisit täyttää yhden LivBoxin omilla suosikeillasi, mitä tuotteita boxisi sisältäisi?

LivBox Mustaa Kajalia Edition sisältäisi ehdottomasti jo edellä mainitun Rimmelin meikkivoiteen lisäksi Maybelline Instant Fatigue Blur -pohjustajan, Cliniquen Mild Clarifying Lotioni, RVB Lab The Make Up High Definition Loose Powderin ja jonkun Essien Chincilly -kynsilakan.

– Heidi