Moikka taas!

Heinäkuussa toteutettiin tilaajien toive-teemainen boxi, josta löytyi paljon toivottuja meikkituotteita. MSCHICiltä löytyi meikkituotteita kaksin kappalein, mineraalimeikkivoide sekä meikinpohjustusvoide. Pääyhteistyöbloggajamme Minna on aikaisemmin tehnyt huippuhienon kesämeikkitutoriaalin MSCHICin meikkejä käyttäen, siihen pääset tutustumaan täällä.  MSCHIC Cosmetics Oy on vuonna 2007 perustettu nuori ja innovatiivinen suomalaisten naisten antaumuksella vetämä kosmetiikkaa suunnitteleva, tuottava, markkinoiva ja myyvä yhtiö. MSCHIC Cosmetics pyrkii jatkuvasti edelläkävijänä kehittämään parempia tuotteita vastaamaan yhä tiedostavamman kuluttajan vaatimuksiin.

mschiclogo

”Asiakkaidemme ja maailman luonnon hyvinvoinnin vaaliminen on meille sydämen asia. Siitä johtuen tulevaisuuden visiomme on täysi luonnonmukaisuus. Tätä tavoitetta kohti kehitämme tuotteitamme asiantuntemuksella ja intohimolla tinkimättä niiden laadusta, väriloistosta tai trendikkäästä ulkomuodosta.”

MSCHICkuva

Mineraalimeikkisarja sisältää korkealaatuisia mineraaleja, eikä pääsääntöisesti sisällä parabeeneja, hajusteita, talkkia tai mineraaliöljyjä. Baked Mineral Foundation on koko valikoiman suosituin tuote. Ihastuttavilla tuotteilla voit kehitellä kaikkiin mielialoihin ja tilanteisiin sopivia tyylejä ihosi ja kehosi hyvinvoinnista tinkimättä. MSCHICillä meikkaaminen ei ole luomivärin, poskipunan ja meikkivoiteen käyttöä koskevia ohjeita, vaan hauskanpitoa, itseluottamusta ja kauneimpien kasvonpiirteiden korostamista! MSCHIC haluaa tarjota luonnonmukaisia, tyylikkäitä ja helppokäyttöisiä tuotteita, joiden ansiosta saa hyvän fiiliksen, tuntee olonsa itsevarmaksi ja nauttii elämästä tässä ja nyt!

MSCHIC haluaa tarjota kaikille lukijoillemme syyskuun loppuun saakka jokaiseen verkkokauppatilaukseen mukaan tuotelahjan, jonka arvo on vähintään 18 euroa! Edun saat kirjoittamalla kassalla ”lisätietoja” -kohtaan ”LivBox_heinäkuu” ! Verkkokauppaan pääset tästä.

”MSCHICillä into ja huumorintaju sekä lukuisat iltamyöhään venyneet päivät ovat nostaneet meidät nykyiselle tasollemme, ja olemme vasta pääsemässä vauhtiin! Toisinaan olemme niin innoissamme, että meidän on pakko nousta tanssimaan työpaikallamme. Lukemattomat erisävyiset käsiimme piirretyt testijuovat muistuttavat meitä siitä, mitä teemme ja miksi. Kun nuo huolella valitut sävyt näkyvät tyytyväisen asiakkaan kasvoilla, tiedämme, että kova työmme on ollut vaivan arvoista.”

MSCHICkuva1

Kerro, mikä on sinun paras meikkivinkkisi ja olet mukana huippuhyvässä arvonnassa, jossa tällä kertaa arvotaan 130 euron arvoinen tuotepaketti!  Arvonta kestää 4.8.2016 saakka. Tuotepaketti sisältää Baked Mineral Foundationin, kabuki-siveltimen, Summer Love -korostusposkipunan, poskipunasiveltimen, huulipunan ja huultenrajauskynän. Voittaja saa itse valita sävyt. EDIT: Arpaonni suosi tällä kertaa Emilya, kiitos kaikille osallistujille!

Kesäterkuin,

Disa