Lokakuu lähenee loppuaan ja ensilumetkin tippuivat tällä viikolla. Mieliala on harmaasta säästä huolimatta korkealla, sillä nyt voi kääntää katseen kohti vauhdikasta juhlakautta! Ensimmäisenä vuorossa on halloween, onhan sinullakin jo asu ja meikki valittuna? 😉

Lokakuun boxiin pakattiin Lumenen Micellar -puhdistusvesi, L’oreal Parisin kasvonaamio, Palmoliven suihkusaippua, TRESemmén lämpösuojasuihke ja Moroccanoilin hoitoöljy.
Lisäksi boxista löytyi Iberon häivytyssivellin ja Vichyn Pureté Thermale -puhdistusgeeli tai Vichyn Pureté Thermale -puhdistusöljy.

 

Boxista löytyi Lumenen uutta LÄHDE-sarjaa oleva Pure Arctic Miracle 3in1 Micellar Puhdistusvesi. Tuote kosteuttaa ja puhdistaa ihoa tehokkaasti jättäen raikkaan fiiliksen kasvoille käytön jälkeen. Sopii kaikille ihotyypeille, myös herkkäihoisille. Puhdistusvettä on tosi helppo käyttää: kosteuta vanulappu tuotteella, pyyhi kasvot ja voilà! Kasvosi ovat puhtaat ja raikkaat!

Hiustenhoitoa ajatellen boxiin oli pakattu Moroccanoil® Treatment -hoitoöljy, joka sisältää arganöjlyä ja vitamiineja, jotka lisäävät kiiltoa hiuksiin. Jos hiuksesi tuntuvat veltoilta ja elottomilta, tämä tuote tuo niihin varmasti lisää eloa! Hoitoöljy selvittää takkuja, nopeuttaa kuivumista ja lisää kiiltoa – tuloksena ravitut, helpommin käsiteltävät ja sileät hiukset jokaisen käyttökerran jälkeen.

Toinen hiustuote, joka löytyi boxin uumenista, oli TRESemmén Heat Defence Styling Spray -lämpösuojasuihke. Tämä muotoilusuihke suojaa hiukset jopa 230-asteisen lämpömuotoilun aiheuttamilta vaurioilta ja ehkäisee hiusten haurastumista ja veltostumista. Tätä kannattaa suihkutella reippaasti ennen jokaista föönaamista ja lämpömuotoilua, jotta hiukset pysyvät kondiksessa!

Palmoliven Smooth Delight -suihkusaippua sisältää kosteusvoidetta, luonnollista macadamiapähinäöljyä sekä kookosuutetta, joiden sekoitus saa aikaan valloittavan raikkaan tuoksun! Boxiin oli pakattu kätevä matkakoko, joka sujahtaa kätevästi esimerkiksi treenilaukkuun. Suihkusaippuan samettinen koostumus auttaa ravitsemaan ihoa jättäen sen pehmeän ja sileän tuntuiseksi.

Kasvojen hemmottelua varten boxiin pakattiin L’oréal Paris Pure Clay Purify -kasvonaamio. Se sisältää ainutlaatuisen yhdistelmän kolmea tarkoin valittua savityyppiä sekä eukalyptusta, jotka poistavat iholta epäpuhtauksia ja ylimääräistä talia. Iho tuntuu käytön jälkeen puhtaalta ja raikkaalta!

Boxista löytyi ylläreitä kaksin kappalein. Vaihtoehtoisina ylläreinä saattoi löytää Vichyn Pureté Thermale -puhdistusgeelin tai Vichyn Pureté Thermale -puhdistusöljyn. Nämä tuotteet poistavat tehokkaasti mutta hellävaraisesti epäpuhtaudet ja saastehiukkaset jättäen ihon heleäksi ja raikkaaksi!
Lisäksi Boxiin oli pakattu Iberon häivytyssivellin. Täältä löydät suositun NUDE-blogin Erikan vinkit kauniin silmämeikin tekoon häivytyssivellintä käyttäen.

Lokakuu2

-Henna