Hei taas!

Heinäkuun boxista löytyi erilaisia ihanuuksia Avainlipputunnuksen saaneelta Lemon Juice & Glycerineltä. Tiesitkö, että Lemon Juice & Glycerine on hoitanut suomalaisten käsiä jo yli 60 vuotta ja se on edelleen Suomen suosituin käsivoidemerkki? Merkiltä löytyy vaikka mitä ihanuuksia koko vartalon hemmotteluun – sitruunailoa päästä varpaisiin! Näistä tuotteista tulee lapsuus ja lämpimät muistot mieleen; olenko ainoa?

lemonjuiceglycerine_kuva2

Lemon Juice Glycerineltä löydät kotimaisia tuotteita kilpailukykyiseen hintaan – ja mitä parhainta, vieläpä ihanan tuoksuisina ja ihoa hellivinä! Lemon Juice & Glycerine on lanseerattu olympiavuonna 1952, joten ensi vuonna kun juhlimme satavuotiasta Suomea, juhlimme myös merkin 65-vuotissynttäreitä! Kaksin verroin juhlan aihetta!

Tuotteet kehitetään ja valmistetaan Suomessa, joten kaikilla tuotteilla on Avainlipputunnus. Tuotevalikoimaan kuuluu käsivoiteita ja –saippuoita, sekä jalkahoitotuotteita. Ensimmäinen lanseerattu tuote oli Perinteinen käsivoide, joka on Suomen suosituin käsivoide. Pääset tutustumaan tuotteisiin lähemmin täällä.

lemon juice ryhmä livbox

Ja näitä ihanuuksia on ilo arpoa! Osallistu arvontaan jossa voit voittaa huipun tuotepaketin Lemon Juice & Glycerineltä! Tällä ylläri-tuotepaketilla saat kädet ja jalat kesäkuntoon. Kerro paras hemmotteluvinkkisi käsien kotihoitoon, ja olet mukana arvonnassa. Arvonta päättyy 24.7.2016. EDIT 25.7: Arpaonni suosi tällä kertaa Jenniä, onneksi olkoon voittajalle! 🙂

lemonjuiceglycerine_kuva3

 

Kesäterkuin,

-Disa