Kesällä jätän usein meikkivoiteen odottamaan alkusyksyä ja panostan kevyeen meikkiin sekä vaivattomaan ihonhoitoon. Kesällä ihonhoitoa ja etenkin ihon puhdistusta ei kumminkaan pidä skipata, mutta helppojen sekä vaivattomien ihorutiinien löytäminen saattaa olla hankalaa.
Helppojen ja vaivattomien ihonpuhdistusrutiinien lisäksi on ihanaa rokkailla simppelillä meikkilookilla, jossa huomio kiinnittyy huolellisesti meikattuihin huuliin. Tällöin ripsivärin tai muun meikin skippaamista ei edes huomaa.

Heinäkuun boksista paljastui kreikkalaisen Korres-brändin Olympus Tea 3-in-1-emulsio, joka on jokaisen kesätyöuurastajan tai kesälomalaisen luottotuote! Sekä iho- että ympäristöystävälliseltä Korresilta löytyy myös syväpuhdistava naamio sekä valikoima kesän huulimeikkiin sopivia tuotteita, joilla kesälookista saa huolitellun ja raikkan. Korresin tuotteiden raaka-aineiden luonnollisuusprosentti vaihtelee 80-99,80% välillä sekä eri kemiallisten ainesosien (mineraaliöljyjen, silikonien, parabeenien, propyleeniglykolin) käyttöä on vältetty.

Olympus Tea 3-in-1 Puhdistusemulsio

Heinäkuun boksista paljastui Korresin matkakokoinen Olympus Tea 3in1 puhdistusemulsio. Jokaiselle ihotyypille sopivassa 3in1-emulsiossa on miellyttävä tuoksu ja kevyt koostumus, jolla kasvojen puhdistaminen sekä meikin poistaminen onnistuu hellävaraisesti. Kevyen koostumuksen ansiosta tuote leviää koko kasvoille helposti. Emulsiolla voi puhdistaa myös silmämeikin silmiä rasittamatta. Tämän puhdistusemulsion ansiosta ihonhoitorutiinistasi tulee helppoa ja vaivatonta! Emulsio sisältää saasteilta suojaava raaka-ainetta, joka on sekoitus sitrusflavonoideja, parsakaali- ja aloelehtiuutteita. Näiden raaka-aineiden yhteisvaikutus suojaa ihon soluja eri ympäristön epäpuhtauksia ja saasteita vastaan. Suojaava raaka-aine on myös tehokas antioksidantti, joten se aktivoi ihon kuona-aineita poistavia entsyymejä sekä suojaa ihoa eri ulkoisia stressitekijöitä vastaan.

Tehokkaimman puhdistuksen saat hieromalla puhdistusemulsiota kosteille kasvoille pyörivin liikkein. Pyyhi emulsio kasvoilta vedellä tai käytä vaihtoehtoisesti poistamiseen vanulappua, jos ihotyyppisi on kuiva.

Beauty Shot Green Clay Syväpuhdistava Savinaamio

Muistathan ihonpuhdistuksen lisäksi helliä kasvojasi naamiolla säännöllisin väliajoin? Korresin Beauty Shot Green Clay savinaamio on sopii rasvoittuvalle ihotyypille ja tekee ihollesi syväpuhdistuksen. Luonnon savea sisältävä naamio jättää ihon heleäksi ja sileäksi. Naamiota kannattaa levittää tarpeeksi paksu kerros etenkin rasvoittuvalle iholle, koska naamio imee talia supertehokkaasti! Naamion koostumus tekee levittämisestä ja poistamisesta myös helppoa eikä tunnu liian raskaalta iholla.

Levitä puhtaille kasvoille tai niille kasvojen alueille, jotka ovat epäpuhtaimmat tai rasvoittuvat eniten. Anna vaikuttaa 10-15 minuutin ajan ja huuhtele runsaalla vedellä.

Long Lasting Lipliner Huultenrajauskynä

Puuvillansiemenöljyä sisältävällä Long Lasting Lipliner-huultenrajauskynällä saat tarkan ja tasaisen rajauksen, joka kestää huulilla pusut ja illallisriennot! Puuvillansiemenöljy jättää huulesi pehmeiksi ja jojobaöljy kosteuttaa sekä suojaa huulia tehokkaasti.

Kokeile kesällä pelkästään huultenrajauskynää ilman huulipunaa. Pelkällä huultenrajauskynällä saat mattaisen ja pitkäkestoisen huulipunamaisen meikin, joka kerää kehuja! ”Hei mistä sun huulipuna on?”
Aloita rajaamalla huulet ja väritä ne sitten kauttaaltaan huultenrajauskynällä. Korresin kokoelmasta löydät kolme ihastuttavaa sävyä: Neutral Light, Neutral Dark ja Red.

Morello Voluminous Lipgloss Huulikiilto

Joko olet valmis huulikiillon come backiin? Runsaskiiltoinen Morello Voluminous Lipgloss sisältää morello-kirsikkalajikkeesta puristettua öljyä, joka kosteuttaa huulia jättäen ne ihanan samettisen pehmeiksi. Huulet jäävät kauniin kiiltäviksi ja tahmattomiksi. Tässäkin Korresin tuotteessa on kevyt koostumus, joka kumminkin saa huulet näyttämään täyteläisiltä. Huulikiilloissa on myös ihan super söpö tuoksu! Runsaspigmenttisiä huulikiiltoja löytyy kuudessa herkullisessa sävyssä: Honey Nude, Blushed Pink, Watermelon, Natural Purple, Bronze Nude sekä Peachy Coral. Kokeile myös yhdessä Korres Long Lasting Lipliner kanssa!

Onko Korres sinulle tuttu?

Terkuin
Henriikka/Bette Box

Psssst! Facebookissa voit osallistua Korresin tuotepaketin arvontaan!