Wohoo! Juhannus on pian ovella ja monet ovat varmasti pakanneet laukut mökkireissua varten, startanneet juhannuksen ja lähteneet aikaisin automatkalle välttääkseen juhannusruuhkassa köröttelyn. Sen sijaan kaupunkijuhannusta viettävät saavatkin nauttia hiljentyneestä ja tunnelmallisesta kaupungista.
Sekä kaupunki- että mökkijuhannus antaa mainion mahdollisuuden hetkeksi hengähtää ja rentoutua. Testasimme rentoutumiseen soveltuvia, ja kesäkuun boksista tuttua, korealaisen Kocostarin innovatiivisia naamioita, joissa yhdistyy kekseliäisyys ja edulliset hinnat.  Kocostarin suosituimmiksi tuotteiksi nousseet hauskat viipalenaamiot sisältävät ihoa hellivää seerumia ja ovat superkäteviä:  viipalenaamiot kiinnittyvät todella hyvin ja viipaleiden avulla hoito on helppoa kohdistaa juuri niille ihoalueille, jotka erityisesti kaipaavat hoitoa ja kosteutusta. Kocostarin valikoimasta löydät myös mm. kuorintasukat, ihoa kosteuttavat jalkanaamiot sekä huulinaamion. Naamiot on pakattu korealaisittain supersöpöihin pakkauksiin!

Laitoimme testiin muutamia suosikkejamme, jotka löydät Stockmannilta, Sokokselta sekä Beauty Pop Up:ista.

KOCOSTAR Foot Moisture Pack -jalkanaamio

Kesällä jalkojen kunto paljastuu, ja näin myös jalkojen hoito korostuu. Jotta jalat saa sujahtamaan kesäsandaaleihin mahdollisimman pian, niin kertakäyttöiset jalkanaamiot ovat ehdottomasti tarpeen.  KOCOSTAR Foot Moisture Pack -jalkanaamio tehokosteuttaa ja rauhoitttaa kuivia jalkoja sisältäen mm. sheavoita, arganöljyä ja aloe veraa. Pakkauksesta paljastuu sukkapari, joka sujautetaan pestyihin, kuiviin jalkoihin pakkauksen ohjeiden mukaisesti ja annetaan vaikuttaa 20 minuuttia. Ihanan helppo ja vaivaton tapa hoitaa jalat pehmeiksi!

Vinkki! Käytä jalkanaamiota yhdessä KOCOSTAR Foot Peeling Pack -kuorintasukkien kanssa saadaksesi tehokkaimman lopputuloksen.

KOCOSTAR Foot Peeling Pack- kuorintasukat

Kärsitkö korppujaloista tai -kantapäistä? Kokeile kuorintasukkia! Kuorintasukat sisältävät luonnollisesti kuorivia hedelmähappoja, jotka nopeuttavat jalkojen ihon uusiutumista. Sukat sisältävät minttu-uutetta, joka jättää jalkoihin freesin ja raikkaan tunteen. Kuoriutuminen alkaa yleensä noin muutaman päivän kuluttua, ja kuoriutuminen jatkuu normaalisti yhdestä viikosta pariin viikkoon riippuen jalkojen lähtötilanteesta. Irtoavaa kuivaa ihoa ei tule repiä vaan antaa sen kuoriutua rauhassa. Lopputuloksena sileät, pehmeät ja sandaalivalmiit jalat!

Vinkki! Jos et jaksa istua kotona sohvalla 90 minuttin ajan, laita omat sukat kuorintasukkien päälle! Näin voit yhdistää tehokkaan jalkahoidon ja esimerkiksi kotiaskareet!

KOCOSTAR Lip Mask Romantic Rose – huulinaamio

Oletko aikaisemmin kokeillut huulille tarkoitettua huulinaamiota? Kocostarin huulinaamiopakkaus sisältää 20 kpl kertakäyttöisiä huulinaamioita ja pakkaus on herkullisesti huulien muotoinen. Naamiot ovat sen verran liukkaat, että ne kannattaa nostaa pakkauksesta spaattelin avulla. Hydrogeelinaamiot tuoksuvat ruusulta ja kosteuttavat ja kirkastavat huulia ruusu-uutteen avulla. Naamio asetetaan puhtaille huulille ja annetaan tuotteen vaikuttaa 10 minuuttia. Vaikutusajalla ei tosiaan voi puhua, mutta se voi olla juurikin rentouttavaa. Tämä sopii varmasti myös talvella rohtuneiden huulien pikahoitoon. Naamion jäljiltä huulet ja huultenympärysiho tuntui kosteutetulta ja kimmoisilta!

Vinkki! Taputtele lopuksi naamion seerumia iholle hellästi sormenpäiden avulla.

KOCOSTAR Coconut Slice Mask Sheet – viipalenaamio

Hauskat minikookokset voi asetella kosteutta tarvitseville ihoalueille: kasvoille, käsille tai jaloille! Laput pysyvät hyvin kasvoilla vaikka puuhaillessa aamu- tai iltahommia. Kasvot ovat naamion poistamisen jälkeen kosteutetut ja ihanan kookoksen tuoksuiset! Poskien pintakuivuus on varmasti tiessään tämän naamion avulla! Jätä naamio vaikuttamaan 15-20 minuutin ajaksi. Naamion poistamisen jälkeen taputtele ylimääräinen seerumi iholle. Naamiota suositellaan käytettäväksi illalla, jotta seerumi pääsee rauhassa imeytymään ja vaikuttamaan ihoon.

Vinkki!
Kokeile naamiopaloja myös selän epätasaisuuksille.

KOCOSTAR Cherry Blossom Flower Mask Sheet – viipalenaamio

Hauska ja innovatiivinen viipalenaamio, jonka avulla saa myös kohdistettua hoidon juuri niille alueille, joille kosteutusta ja rauhoitusta kaipaa. Kankaiset naamiopalat sisältävät kirsikkauutteista seerumia, joka lupaa kosteuttaa, rauhoittaa ja pehmentää ihoa. Naamio soveltuu kasvojen lisäksi hyvin myös jalkojen, käsien ja kaulan iholle. Viipalenaamiot kiinnittyvät iholle todella hyvin ja parasta on juuri se, että hoidon saa kohdennettua tarkasti haluamalleen ihoalueelle! Jätä naamio vaikuttamaan 15-20 minuutin ajaksi. Naamion poistamisen jälkeen taputtele ylimääräinen seerumi iholle.

Vinkki!
Testaa naamiota dekolteen alueelle rauhoittamaan ihoa auringonoton jälkeen!

KOCOSTAR Camellia Happy Mask – kangasnaamio

Kameliaöljyä sisältävä naamio auttaa ylläpitämään ihon hyvinvointia – stay happy! Viskoosista valmistettu naamio pitää naamion kosteana pitkään. Tuoksu on miellyttävä ja puhdas. Kangas on kestävää materiaalia eikä repeä naamiota avattaessa. Naamio sisältää kameliaöljyn lisäksi arganöljyä ja sheavoita, mitkä virkistävät kasvoja ja tekevät ihosta silkkisen pehmeän. Pidä naamiota iholla 20 minuutin ajan ja hiero ylimääräinen seerumi lopuksi iholle. Kasvoja ei tarvitse huuhdella naamion poistamisen jälkeen.

Vinkki!
Kokeile naamiota pitkän autoreissun aikana!

 

Mikä tuotteista kiinnostaa eniten? Osallistu kilpailuun Facebookissa, ja voit voittaa Kocostarin tuotesetin!

Terkuin
Henriikka / Bette Box