Syyskuun LivBoxeihin pakattiin tuote IsaDoralta, jolla saat piristystä katseeseen muutamassa sekunnissa. IsaDora Inliner Kajal on helppokäyttöinen sisärajauksiin soveltuva vaalea kajalkynä, joka tuo katseeseen kirkkautta ja valoisuutta. Tuote on siitä myös niin mahtava, että se sopii kaikkiin erilaisiin meikkityyleihin lisämausteeksi.

Tuote oli Karkkipäivä-blogin Sannin lemppari. Karkkipäivä on kauneuspainotteinen lifestyle-blogi, jossa jutellaan kosmetiikasta huumorilla kriittisyyttä unohtamatta. Kurkkaa Sannin blogiin lisää tästä. Sanniin voit tutustua enemmän aikaisemmassa postauksessamme täällä. Nyt Sanni kertoo meille yhteisestä taipaleestaan tuotteen kanssa. 🙂

IsaDoraInlinerKajal_Blonde_IMG_7691 (1)

”Löysin IsaDora Inliner Kajalin sävyssä Blonde 10 vuotta sitten kosmetiikkahörhöjen keskustelupalstan kautta ja se on siitä saakka kuulunut eniten käyttämiini kosmetiikkatuotteisiin. Niin yksinkertainen ja huomaamaton tuote, joka ei vaadi minkäänlaisia käyttötaitoja – ja niin merkittävä.

IsaDoraInlinerKajal_Blonde_P7090060

Ihonsävyisen kajalin idea on kaikessa simppeliydessään vaalentaa silmän sisäluomi huomaamattomasti niin, että katse kirkastuu.  Silmän sisäluomi punoittaa herkästi etenkin valvotun tai juhlitun yön jälkeen – ja toisilla luonnostaan koko ajan, ja punoitus silmien alueella tekee ilmeestä väsyneen. Kun tuon punoituksen neutraloi nuden sävyisellä kynällä, ilme herää taianomaisesti ja näytät heti pirteämmältä. Toimenpide myös tekee silmästä suuremman näköisen rajauksen huijatessa valkuaisen aluetta suuremmaksi.

IsaDoraInlinerKajal_Blonde_IMG_7716_2

Niin pieni toimenpide, niin suuri vaikutus. 🙂 Ja samalla huomaamaton.

Terkuin,

Sanni”

Koska tykkään etsiä tuotteille myös muita käyttötapoja, kuin mihin tuote tismalleen on tarkoitettu, pitihän tätäkin tuotetta heti testailla pitkin naamaa. Tuote soveltui hyvin myös amorin kaarelle tuomaan valoa sekä kulmien alareunaan skarppaamaan kulmameikkiä (vaatii tosin hieman häivyttämistä). Kyseessähän on oikea monitoimituote ilmeen piristämiseen!

Sinulla on nyt mahdollisuus päästä ihastumaan IsaDoran syysuutuuksiin. Kerro, mikä on mielestäsi huvittavin meikkitrendi kautta aikojen, ja olet mukana IsaDora-tuotepaketin arvonnassa. Tuotepaketti sisältää: uudet Strobing-tuotteet, uutuus maskaran Insane Volume Lash Stylerin ja syysmeikkikokoelman luomiväripaletin sekä huulipunan ja rajauskynän. (arvo 130€). Arvomme kolme tuotepakettia! Arvonta päättyy 25.9.2016. Onnea arvontaan! Edit 25.10.2016 (nyt onnetar oli kyllä pahasti myöhässä, pahoittelut!): arvonnan onnekkaat voittajat ovat Sanna, Petra ja Jasmin, superisti onnea!

-Sofia

Edit 21.9.2016: Arvonnan lisäys