Kevät on täynnä juhlaa, johon valmistauduimme huhtikuun Bette Boxilla. Olemme päässeet nautiimaan keväälle tunnusomaisista sään vaihteluista: lumesta ja auringosta, mutta ei haittaa sillä kesä on kohta täällä. Käännetään katseet vielä hetkeksi huhtikuun boxiin ja sen pirtsakkaan sisältöön. Boxiin pakattiin Ziajan vuohemaitovoide, Herbinan huulivoide, Lumenen luomiväri, Eyluren tekoripset ja Schwarzkopfin shampoo.

 

Huhtikuun Bette Box

 

Ziaja Vuohenmaito Kasvovoide Sk20

Kuivaa ihoa hemmotteleva vuohenmaito kasvovoide pehmentää, silottaa ja kosteuttaa ihoa luonnollisesti. Auttaa myös ehkäisemään pigmenttimuutoksia, juonteita ja ihon ennenaikaista vanhenemista. Voide on mitä mainion kevätkarkeloihin sen sisältämän aurinkosuojakerroin sk 20 ansiosta. Kermainen voide sopii nopean imeytymiskykynsä ansiosta hyvin myös meikin alle. Ja mikä hauskinta, tuotetta suositellaan 20-120-vuotiaille! Lisää Ziajasta löydät aikaisemmasta postauksestamme.

”Ihana tuoksu!” -Nora / Bette Box”

Herbina Lip Candy Huulivoide

Hedelmäisen makea tuoksu vie heti mennessään ja muistuttaa lämpimistä kesistä ja sulavista jäätelötötteröistä. Huulivoiteen kasviperäiset öljyt hoitavat huulia anten huulille herkullisen kiillon. Punainen versio tuo myös häivähdyksen sävyä. Tuote sisältää aurinkosuojakerroin sk 10, joka suojaa huuliasi auringon paahteelta. Lip Candyt sopivat myös vegaaneille!

”Tuoksui mielettömän hyvältä ja on sopiva kevyt – ihana kesätuote! Lipaisin hieman huulilta makeanhimooni. :)” -Mari / Bette Box

Lumene Nordic Chic Luomiväri

Puuterimaisessa luomivärissä on täyteläinen, intensiivinen, pehmeästi levittyvä ja pitkäkestoinen koostumus. Matta- ja helmiäissävyistä koostuva sävyvalikoima sisältää 16 valovoimaista sävyä, joita yhdistelemällä loihdit lookin vaaleasta ja luonnollisesta päivämeikistä aina intensiiviseen tummaan smokey-eye lookiin. Kokeile vaaleita sävyjä tuomaan valovoimaisuutta myös kasvoille!

Schwarzkopf Gliss Fiber Therapy Shampoo

Terapiaa hiuksillesi! Kampaamopuolelta tutun innovatiivisen OMEGAPLEX®-teknologian sisältävä shampoo korjaa hiuskudoksia, parantaa hiuslaatua ja suojaa tulevilta vaurioilta. Stailaa hiuksiasi huoletta ilman pelkoa hiusten vaurioitumisesta! Lopputuloksena helposti kammattavat hiukset, joilla pitkäkestoinen suoja. Ja mikä tuoksu!

Eylure Irtoripset

Kaikkiin huliin – ja arkeen – sopivat tekoripset tuovat näyttävyyttä katseesi. Laittamista helpottaa paketissa mukana tuleva ripsiliima. Leikkaa tekoripset aina silmiesi kokoon sopivaksi. Lisää ripsiliimaa tekoripsien juureen ja anna kuivua 30s. Kiinnitä ripset. Ripsiä voi käyttää uudestaan. Katso tarkemmin, miten ripset kiinnitetään.

”Nämä ripset olivat todella helppo laittaa, ne olivat hyvän muotoiset. Lopputulos oli luonnollinen ja ripset pysyivät hyvin.” -Henna / Bette Box

Boxissa oli yksi seuraavista vaihtoehdoista:

Eylure Volume 107 irtoripset tuovat taipuisuutta ja tuuheutta ripsiisi.  Lopputulos klassinen voluumi-look, joka huomataan.

Eylure Lengthening 116 tuo sopivasti tuuheutta, mutta ennen kaikkea pituutta.

Eylure Naturals 020 on valintasi, kun haluat erityisen luonnolliset irtoripset. Lopputuloksena on miellyttävän luonnollinen look, joka avaa katsetta ja tuo näyttävyyttä.

 

-Sofia