Joko elit kesällä ihanasti auringon paahteessa ja lomailit myös ihonhoitosi suhteen? Kun ilma viilenee ja auringonvalo vähenee, ihosi tarvitsee lisää kosteutta ja hemmottelua. Nyt kannattaa valita ravitsevia tuotteita, jotka hoitavat tehokkaasti ihosi kuntoon!  Elokuun boksista paljastui kotimainen luonnonkosmetiikan ihonhoitosarja HOHDE, brändi joka näytti olevan monille betteläisille uusi tuttavuus. Hohde-ihosarjaan kuuluu huolella valittuja luonnonkosmetiikan tuotteita, jotka soveltuvat kaikenlaisille ihotyypeille  ja ovat hellävaraisen tehokkaita. Eettisesti ja ekologisesti valmistetut tuotteet pursuvat luonnon tehoaineita, vitamiineja, antioksidantteja ja ravinteita.

Saattaako ihosi helposti kuivua ja punoittaa kasvojen pesemisen jälkeen? Tämä hellävarainen puhdistusemulsio soveltuu monille eri ihotyypeille, eikä kuivata ihoa. Sen ainesosat rauhoittavat ja auttavat pitämään ihosi kosteustasapainon hyvänä. Ihohuokosiin kertyneet epäpuhtaudet, sekä vesiliukoinen meikki puhdistuvat lempeästi ja tehokkaasti. Pumpputuubista on helppo levittää tuotetta käden kautta kasvoille!

Hiero hellävaraisesti puhdistusemulsiota kosteille kasvoille ja kaulalle. Huuhtele haalealla vedellä ja taputtele kuivaksi.

Kostea ja ravittu iho, joka näyttää ja tuntuu upean raikkaalta! Kuulostaako liian hyvältä? Lähdin innolla testaamaan tuotetta ja totesin, että kyllä pitää paikkansa. Tästä saat kaikki tärkeät vitamiinit ja antioksidantit, joita ihosi  janoaa. Tehovoidetta voi käyttää aamuin illoin kosteusvoiteen tapaan. Voide tuntuu koostumukseltaan ihanan hoitavalta ja täyteläiseltä, mutta imeytyy yllättävän nopeasti. Ravitse tällä yleisellä sekoituksella kylmäpuristettua kasviöljyä, eteerisiä öljyä ja luomulaatuisen suomalaisten kasvisuutoisten bioaktiivisilla ainesosilla, jotka tekevät ihostasi kimmoisa ja elinvoimainen.

 

Onko HOHDE sinulle tuttu?

Terkuin

Fanny/ BetteBox

Psst! Kurkkailkaapas Betten Facebook-sivulle ja osallistu HOHDE-tuotepaketin arvontaan!