Vuorossa olisi seuraavaksi Himalaya HERBALSin esittelyä! Huhtikuun boksista paljastui kohdistetusti Himalaya HERBALSin voide, joka sopii mainiosti päivittäiseen ihon kosteutukseen. Brändi haluaa tuotteillaan luvata hyvinvointia ja terveyttä, ja tuotteet perustuvatkin erilaisiin yrtteihin, jotka kasvavat Himalajan vuoriston ympäristössä. Brändiltä löytyy paljon erilaisia mm. kasvon- ja ihonhoitoon soveltuvia tuotteita. Himalaya HERBALSin tuotesarjan löydät hyvinvarustelluista päivittäistavarakaupoista kautta maan. Laitoimme muutaman tuotteen testiin, jotka esittelemme tässä postauksessa!

IHONHOIDON TUOTTEET

ENERGIZING DAY CREAM – Voiteessa on miellyttävä koostumus ja kiva omenainen tuoksu. Voide imeytyy nopeasti ihoon, jättäen kasvojen ihon miellyttäväksi. Tuote jättää hyvän pohjan meikille, joten se soveltuu myös mainiosti meikin alle!

LIGHT HYDRATING GEL CREAM – Tuotteessa on mahtavan raikas tuoksu! Geelimäinen voide imeytyy nopeasti ihoon jättäen sen pehmeäksi ja sileäksi. Voiteen koostumus on todella kevyt ja soveltuu erinomaisesti sekaiholle.

REVITALIZING NIGHT CREAM – Yövoide levittyy hyvin kasvoille ja tuntuu täyteläisen kosteuttavalta, vaikka koostumus olikin yövoiteeksi aika kevyt. Kasvot tuntuu pehmeiltä ja ravituilta, mutta aamulla kuivempi iho saattaa kaivata vielä lisäkosteutusta. Yövoiteen tuoksu on melko voimakas, mutta ei kuitenkaan häiritsevä.

MOISTURIZING ALOE VERA WASH – Putsari lupaa poistaa lian ja epäpuhtaudet kuivattamatta ihoa. Tuote antaa kevyen ja hellävaraisen puhdistuksen iholle. Saippuaton koostumus ei jätä ihoa kiristäväksi pesun jälkeen vaan raikkaaksi ja kirkkaaksi. Putsarissa on miellyttävä ja raikas tuoksu!

HIUSTENHOIDON TUOTTEET

VOLUME & BOUNCE PROTEIN SHAMPOO JA PROTEIN CONDITIONER – Proteiinia sisältävät hiustenhoidon tuotteet lupaavat volyymiä, pehmeyttä ja kiiltoa! Shampoo pesee hiukset hellävaraisesti jättäen hiukset pehmeiksi. Tuote hurmaa ihanalla, hunajaisella tuoksullaan! Kivan tuoksuinen hoitoaine silottaa hiukset silkkisen pehmeiksi.

HUULI- JA IHONHOIDON TUOTTEET

NOURISHING SKIN CREAM – Boksista paljastunut voide soveltuu jokapäiväiseen ihonkostetukseen. Tätä on testattu ainakin kaulan alueelle sekä vartalolle. Soveltuu hyvin eri ihotyypeille!

INTENSIVE MOISTURIZING CREAM – Tämä voide on boksista paljastunutta voidetta paksumpaa ja on todellakin sanansa mittainen: voide on sekä paksua että kosteuttavaa ja soveltuukin mainiosti vartalon kosteutukseen. Iho jää pehmoisaksi ja todella kosteutetuksi.

NOURISHING LIP BALM – Huulivoide ravitsee huulia kasviöljyjen avulla eikä sisällä keinotekoisia väriaineita ja säilöntäaineita. Huulivoide tuoksuu ihanan raikkaalta ja kosteuttaa huulia ihanan intensiivisesti!

INTENSIVE MOISTURIZING COCOA BUTTER LIP BALM – Huulivoide lupaa estää kaakaovoiteen avulla huulten kuivumista ja halkeilua. Huulivoiteen tuoksu hurmaa suklaisella tuoksullaan ja huulet tuntuvat käytön jälkeen pehmeämmiltä ja sileämmiltä.

SENSI-RELIEF HERBAL TOOTHPASTE – Kasvipohjainen hammastahna soveltuu erinomaisesti herkistä ikenistä kärsiville. Hammastahnassa on raikas ja miellyttävä maku, mikä vaahtoutuu myös sopivasti hampaita pestessä.

SPARKLY WHITE HERBAL TOOTHPASTE – Tässä hammastahnassa ei ole liian voimakas maku! Hammastahna lupaa luonnollista ja hellävaraista valkaisua hampaille ja on myös kasviperäinen tuote.

 Löytyikö joukosta kiinnostavia tuotteita?

Terkuin,
Henriikka / Bette Box

PS! Facebookin puolella on Himalaya HERBALS arvonta, jossa voit voittaa kivoja tuotepalkintoja!