Elokuun boxista löytyi ihana uutuustuote Lumenelta: Glow Reveal 60 Second Facial Kirkastava Pikakasvohoito, joka mullistaa ihonhoitorutiineja nopealla tehokkuudellaan. Tuote on Hearts or nothing -blogin Joannan suosikkituote, jota hän on hehkuttanut heti ensitestaamisesta alkaen. Joannaan voit tutustua lisää aiemmasta postauksesta täältä.

”Huomio huomio! Kaupunkiin on saapunut uusi kasvonaamio ja se on pukeutunut tähän hopeiseen pötkylätuubiin! Kyseessä on Lumenen uusi tökötti joka tekee ihonhoidosta tiivistettynä niin yksinkertaista ja nopeaa kuin suinkin mahdollista: Glow Reveal -naamio on nopea (60 sekuntia!), sopii kaikille ihotyypeille ja lisäksi tekee iholle monenlaisia jekkuja eikä keskity vain yhden asian korjaamiseen.

Lumene-(1)

Glow Reveal on aivan loistava. Se tekee ihosta välittömästi hehkuvan ja ”puhtaan” tuntuisen, joten käytän sitä välillä aamuisinkin vaikka en olisikaan jaksanut käydä erikseen aamusuihkussa. Aiemmin en ole jaksanut vaivautua kovinkaan monen naamion kanssa samaan.

Mitä tämä tökötti sitten oikeasti tekee? No, se puhdistaa ihon huolellisesti sekä kuorii sen, minkä lisäksi kirkastavat öljyt jättävät iholle kevyen ja luonnollisen hehkun. Naamio levitetään kuivalle iholle ja sen sisältämät pienet, kuorivat hippuset voi tuntea sormissaan. Voiteen mutainen sävy tulee kaoliinisavesta, joka poistaa ihon epäpuhtauksia ja kirkastaa ihoa. Vaikutusaikaa naamiolla on tosiaan se minuutti, mikä ei ole aika eikä mikään! Ihanien marjojen (tyrni ja lakka) siemenöljyt tehostavat naamion vaikutusta ja kirkastavat ihoa entisestään.

60 sekuntia. Kukapa olisi tiennyt, että sekin voisi riittää!

– Joanna”

Alkuperäisen postauksen löydät täältä.

lumene_livbox

Kaikki, jotka tilasivat elokuun boxin, ovat varmasti jo innoissaan testanneet Lumenen Glow Reveal pikakasvohoitoa. Kerro, mikä tuotteessa on ollut parasta ja olet mukana arvonnassa, jossa voit voittaa itsellesi kuvan tuotepaketin! Arvomme kolme tuotepakettia. Arvonta päättyy 4.9.2016. Onnea arvontaan! Edit 7.9.2016: Voittajat tällä kertaa ovat: Anna, Nedime ja Pauliina. Onnea voittajille ja kiitos kaikille osallistumisesta!

– Sofia