Elokuussa teemme yhteistyötä uuden hurmaavan yhteistyöbloggaajamme Hearts or nothing -blogin Joannan kanssa. Joanna on helsinkiläinen bloggaaja, joka omien sanojensa mukaan on taivaanrannanmaalari, runoilija, rock’n’rollin rakastaja, ysärilapsi, aktiivinen tiskivuorten välttelijä, herkistelijä & prinsessa. Joanna pallottelee blogissaan aiheita aina kauneudesta kehopositiivisuuteen, punaa poskiaan ja etsii kauneutta kosmetiikkamarkkinoilta ja niiden ulottumattomistakin. Elokuun boxiin pakataan Joannan uusi lemppari-ihonhoitotuote, josta hän paljastaa seuraavaa:

”Ihonhoidon ei tarvitse olla aina hankalaa ja monimutkaista, kunhan putelista löytyy ripaus taikaa ja luontoa. Mitäpä jos voisit vaihtaa ihosi uuteen ja loistavampaan, sanan ihan kaikissa merkityksissä?”

Nyt tutustumme Joannaan lisää ja jos tahdot tietää, mitä kaikkea elokuun boxi tulee pitämään sisällään, pääset kurkkaamaan elokuun boxiin tästä. Ja jottet vain jäisi ilman omaa elokuista ylläriboxia, kannattaa tilaus hoitaa kuntoon mahdollisimman pian, sillä elokuun boxit myydään pian loppuun. Viikonlopun jälkeen on jo myöhäistä! Tästä pääset tilaamaan, klik!

Joanna Hearts Or Nothing Elokuu

Kerro vapaasti itsestäsi ja blogistasi. Milloin olet aloittanut bloggaamisen, ja mikä erityisesti sai sinut aloittamaan bloggaamisen?

Olen Joanna, 25-vuotias kosmetiikkahiiri Helsingin Kalliosta. Olen kirjoittanut eri blogeja käytännössä koko ikäni, mutta kauneuteen keskittyvä blogini pyörähti käyntiin, kun löysin oman, intohimoisen suhteeni kauneudenhoitoon. Blogini on alusta saakka toiminut alustana, jonne puran inspiraatiopurkaukseni tai jaan suosikkini muiden kaltaisteni kanssa.

Mitä blogeja/vlogeja itse seuraat?

Seuraan suomalaisesta blogi- ja videoskenestä lähinnä ystäviäni ja tuttaviani, mutta ammennan hirvittävästi inspiraatiota ulkomaisista tekijöistä. Suurimpia suosikkejani ovat esimerkiksi Nikkie Tutorials sekä Gala Darling, jotka ovat molemmat ulkomaisia.

Mitkä ovat suosikki kauneudenhoitotuotteitasi juuri nyt?

Kesällä meikkirutiinini sekä muu kauneudenhoito usein laiskistuu ja vähenee ja keskityn lähinnä erityisesti ihonhoitoon, hygieniaan ja pieneen ehostukseen. Tänä kesänä olen fiilistellyt paljon erilaisia kuorintoja ja raikastavia rasvoja. Lisäksi kesällä pääsevät erityisesti oikeauksiinsa kirkkaat huulipunat sekä kasvojen korostustuotteet.

Mikä on kallein suosikkituotteesi, ja miksi ks. tuote on suosikkisi?

Varmaankin Anastasia Beverly Hillsin varjostuspaletit ovat kalleimpia omistamiani yksittäisiä tuotteita, ne ovat suosikkejani koska niiden laatuun voi luottaa ja niissä on saatu yksien kansien väliin paljon sävyjä, joita tarvitsen usein meikatessani. Ihanaa on kuitenkin myös se, että näillekin paleteille löytyy myös paljon hinnaltaan huokeampia versiota.

Anastasia-Beverly-Hills-Contour-Kit-Light-to-Medium-1-800x1125

Mikä on edullisin suosikkituotteesi, ja miksi ks. tuote on suosikkisi?

Hymyni, totta kai. Siihen on kaikilla varaa! Mutta jos pitäisi vastata jokin sellainen tuote, joka löytyy ihan kauppojen hyllyistä niin ehdottomasti Lumenen Blueberry Wild Curl Waterproof Mascara -ripsiväri, joka on kaikkien aikojen suosikkiripsarini. Se pysyy kuin synti vaikka kesäaurinko hikoiluttaisi kuinka, uskaltaisin vaikka käydä pulahtamassa järvessä tämän ripsivärin kanssa! Kaverikseen se vaatii Lumenen oman putsarin ja rutkasti kärsivällisyyttä, mutta olen valmis uhrautumaan pienelle vaivanäölle aina iltaisin, jos voin päivisin näyttää näin hyvältä.

Lumene-Blueberry-Wild-Curl2-800x428

Kaupat ja verkkokaupat, joista yleensä ostat kosmetiikkaa?

Olen onnekas koska saan blogini kautta niin paljon uutta kosmetiikkaa testiin, ettei kaupassa tarvitsisi paljon pyöriä. Hyödynnän kuitenkin usein yleensä esimerkiksi Sokoksen alennusviikot. Muuten shoppailen lähinnä brändien omilta sivuilta, jos ei tuotteita myydä Suomessa, tai viihdytän itseäni MACin pisteellä Helsingin Stockmannilla.

Minkä verran kulutat arviolta rahaa kosmetiikkaan kuukaudessa/vuodessa?

Oman mielenterveyteni sekä yöunieni turvaamiseksi kieltäydyn vastaamasta tähän kysymykseen. Sanotaanko vain näin, että en säilytä kuitteja koska en halua muistaa.

Paras kauneudenhoitovinkkisi?

Panosta omaan itseesi meikin, tuoksujen ja sen kaiken muun alla. Keskity omaan hyvinvointiisi ja siihen, että hymyilet paljon koska se tarttuu ja tekee sinusta kauniimman kuin yksikään puteli. Älä myöskään pelkää kokeilla uusia juttuja esimerkiksi kosmetiikan saralla, tartu välillä sellaiseen sävyyn mitä et ehkäpä muutoin valitsisi. Joskus on ihanaa poistua myös mukavuusalueelta!

Jos saisit täyttää yhden LivBoxin omilla suosikeillasi, mitä tuotteita boxisi sisältäisi?

Paljon suosikkejani Lumenelta, esimerkiksi mainitsemani Lumenen ripsiväri sekä putsari ja niille kaveriksi vielä Lumenen CC-voide. Lisäksi boksissa olisi ehdottomasti jokin räväkkä huulipuna ja vähän hehkua poskille. Ihonhoitotuotteitakin suosisin, mikäli boksi mahtuisi vielä sen jälkeen kiinni. Oikeastaan minun LivBoxini oli varmaan enemmänkin LivKontti!

Joannalla on ihanan terve suhtautuminen kosmetiikkaan! Niin kuin Audre Hepburn sanoi: ”Happy girls are the prettiest” (onnelliset tytöt ovat kauneimpia). Kun elokuun boxi ilmestyy, Joanna esittelee lempparituotteensa meille, joten pysy kuulolla! Ja jottei vain tulisi suru puseroon elokuun boxin tilauksen osalta, tiedät mitä tehdä.. Klik!

Helleterkuin Sofia