Wohoo, olemme saaneet uuden yhteistyöbrändin, jonka mahtavaan tuotteeseen päästiin tutustumaan tammikuun Bette Boxissa! Kyseessä on pirtsakan omaperäinen ammattilaissarja sisältäen hius- ja kauneustuotteita, jotka ovat tulleet tunnetuiksi laadukkaista tuotteista, joiden pakkauksiin on printattu hulvattoman nerokkaan hauskoja ajatelmia. Kyseessä on brändi nimeltään evo. Tammikuun boxissa saatiin esimakua, mistä on kyse.  root canal -tyvisuihke osoittautui yhdeksi omaksi lemppariksi boxissa, sillä se todella nostattaa tyveä ja sopii niin föönausguruille kuin laiskiaishiustaitureille.

evon kanssa astutaan ulos mielikuvamaailmasta ja herätään ajattelemaan, uskomaan individualismiin, koskemattomuuteen ja puhumaan totta.  evon ydintarkoituksena on pelastaa tavallinen ihminen itseltään, ”saving ordinary humans from themselves”.

evon tuotteet ovat täynnä persoonallisuutta. Löydät ylellisiä tuotteita, jotka on valmistettu ilman sulfaatteja, parabeeneja, DEA:ta, TEA:ta ja propyleeni glykolia – näin tuotteet antavat ammatitasoista laatua ympäristöä kunnioittaen. Tuotteet eivät välttämättä sisällä hypetettyjä raaka-aineita, ei keksittyä teknologiaa, ei myyttejä, ei muita temppuja, mutta ovat juuri siksi niin nerokkaan toimivia!

Testasimme muutamia sarjan mielenkiintoisia tuotteita ja olimme vakuuttuneita. Tässä hieman lisää.

 

gluttony volume shampoo & conditioner

Shampoon ja hoitoaineen sopivuuden hiuksilleen huomaa vasta tuotteita testaamalla. Paras shampoo ja hoitoaine yhdistelmä on sellainen, että tukka jää puhtaaksi, muttei liian kuivaksi, takkuiseksi tai littanaksi. Hyvän yhdistelmän huomaa jo kosteissa hiuksissa. Kun tuotteet ovat hiuksille sopivat, hiukset ovat kivan näköiset ja hallittavat myös niinä päivinä, kun hiusten antaa kuivua vapaasti tai tyynyä vasten. Jos haluat hyvän tukkapäivän joka päivä, panosta ja metsästä itsellesi sopivat tuotteet ja tuoteyhdistelmät.

Shampoo on koostumukseltaan hieman geelimäinen, ja tuuheuttavan vaikutuksen huomaa jo tuotetta lisätessä ja huuhdellessa. Hiuksen pintaan jää kalvomainen tunne. Mutta hyvällä tavalla. Muotoilutuotteilla kuorrutetut hiukseni puhdistuvat jo ensipesulla (yleensä vaatii kaksi kertaa), vau! Vaikka shampoo pesee hiukset supertehokkaasti, ei se kuitenkaan kuivata yhtään päänahkaa.

Hoitoaineen koostumus on kevyt ja levittäessä se kuin katoaa hiuksiin. Kevyen tuntuinen hoitoaine selvittää kuin selvittääkin kaikki keskipitkän kuontalon takut jättäen hiukset paksumman tuntuisiksi. Molemmissa tuotteissa on raikas tuoksu, joka herättää deja vun, mutta en saa mieleen mistä.

Hiusten pesun ja hoidon jälkeen hiukset harjaantuvat harjalla muitta mutkitta ja ovat tuuheamman tuntuiset. Ilmakuivuessa hiukseni jäävät normaalia kohoilevammaksi ja ovat ihanan kiiltävät. Tämä parivaljakko kiilasi uudeksi suosikiksi suihkun hyllylle ja jäävät ehdottomasti pysyvään käyttöön!

 

builder’s paradise working spray

Keskivahvan pidon antava ja nopeasti kuivuva hiuskiinne kampauksen työstöön. Mari pitää monikäyttöisistä muotoilutuotteista, ja kampauksiin hän tykkääkin käyttää paljon hiuskiinnettä, jotta liukkaat hiukset pysyvät kuosissa. Tuote on erittäin kevyt ja hienojakoinen, mutta antaa hyvin pitoa kampaukseen. Tuote voidaan myös uudelleen aktivoida lämmöllä, jolloin hiusten tyyliä voi muovata ilman pesua. Mari tykkäsi, että lopputulos oli kevyt, eikä hiuksista tullut kuivia korppuja. Tuote myös lähti helposti hiuksista pois. Tuotteessa on raikas ja kevyt tuoksu, jolloin et aikaansaa tuoksuähkyä.

 

mister fantastic blowout spray

Tuote on tarkoitettu käytettäväksi kosteisiin hiuksiin ennen föönausta. Suihke antaa hiuksiin rakennetta, hallittavuutta ja poistaa sähköisyyttä. Olen muotoilutuotteiden suurkuluttaja, ja olen viime aikoina eniten fiilistellyt suihkutettavia tuotteita, joilla saa rakennetta hiuksiin. Lisäsin tuotetta pyyhekuiviin hiuksiin aika reippaasti kauttaaltaan tyvestä latvaan. Annoin muutaman kerran tuotteen kuivua vapaasti hiuksiin, mutta paremmin blowout spray toimii nimensä mukaisesti, kun hiukset kuivataan hiustenkuivaajalla. Tällöin tuotteen lämpöaktiiviset aineet pääsevät tositoimiin ja tuotteesta saa paljon enemmän irti. Hiukset ovat kuivaamisen jälkeen ilmavat ja tuuheammat. Ja mikä parasta, pikkuhiukset eivät leijaile ympäriinsä. Hyvä tuote, joka tekee sen mitä odotatkin. Tästä en enää luovu!

 

icon welder hot tool shaper

Päivät, jolloin haluan panostaa hiustenmuotoiluun kympillä, sisältävät hiusten kihartamista raudoilla. Onneksi pääsin testaamaan kyseistä suihketta evolta, sillä hiukseni kiittävät tästä tuotteesta kiharapäivinä monellakin tapaa. Tuote ensinnäkin suojaa hiuksia lämmöltä, tuo hiuksiin kevyttä rakennetta ja mikä tärkeintä, pitoa kiharoihin. Jos ihmettelet, miksi kiharat eivät kestä, muistathan käyttää muotoilutuotteita ennen kiharrusta, jolloin lopputuloksesta tulee paljon kestävämpi ja luonnollisempi kuin hiuslakalla kiharoita kuorrutellessa. hot tool shaper on vahvaa tavaraa, joten hentohiuksiset suihkuttaa tuotetta kauempaa ja karheahiuksiset voivat ruiskutella ihan lähietäisyydeltä.

 

fabuloso platinum blonde clolour intensifying conditioner

Mari käyttää silloin tällöin hopeashampoota taittamaan pois keltaisuutta vaaleista kutreistaan. Kylmät sävyt piristävät vaaleaa kuontaloa kampaamokäyntien välillä, sillä eihän kukaan tykkää kellertävästä ja sameasta sävystä, yäk. Platinum Blonde on väriä voimistava hoitoaine, jota pumpataan 4-8 pumppausta hiuksiin ja annetaan vaikuttaa 3 minuuttia. Sen jälkeen huuhdellaan. Lopputulos on ihastuttavan raikas, ja keltaiset sävyt ovat taittuneet viileiksi sävyiksi. Hiukset tuntuvat pehmeiltä ja vahvemmilta. Tuote on aika voimakkaan väristä, joten kannattaa käyttää käsineitä tuotetta levittäessä. Marin antaa vielä erityismaininnan pakkauksesta, joka on kuin karamelli, niin söpö ja herkullinen!

 

day of grace leave-in conditioner

Mari on hiuksiin jätettävien hoitoaineiden ystävä, koska monet perinteiset poishuuhdeltavat hoitoaineet tuntuvat latistavan ja rasvoittavan liikaa ohuita hiuksia. day of grace kuulostaa jo nimensä puolestakin erittäin houkuttelevalta hoitotuotteelta. Lisäksi superhauska tuotekuvaus saa jo ennen testiä hymyn huulille. Hoitoaine suihkutetaan pyyhekuiviin hiuksiin ja kammataan. Tuote sai jo parilla suihkauksella Marin kuivat ja rasittuneet hiukset sileiksi ja helposti käsiteltäväksi. Ja mikä parasta, hiuksiin ei jäänyt rasvaista tunnetta! Mari vinkkaa kokeilemaan tuotetta myös kuiviin, muotoilutuotteilla käsiteltyihin hiuksiin, joihin tuote toimii myös loistavasti – hiukset tuntuivat saavan eloa ja silosivat. Tuote sopii erityisesti hennoille ja ohuille hiuksille, ja kiilaa ehdottomasti Marille kylpyhuoneen kaapiin vakikäyttöön!

Kokeile onneasi ja osallistu arvontaan, jossa voit voittaa upean hiustenhoitosetin evolta. Arvomme kolme upeaan pussukkaan pakattua shampoo+hoitoaine-settiä (eri variaatioita), joiden arvo on 48€! Kerro, onko sinulla jokin hiustuote, jota et osaa mielestäsi valita oikein tai jonka valitsemiseen tarvitset neuvoja/vinkkejä, ja olet mukana arvonnassa. Arvonta päättyy 22.1.2017. Jätäthän sähköpostiosoitteesi, jotta voimme onnen osuessa olla sinuun yhteydessä. Onnea arvontaan! Edit 26.1.2016: Voittajat ovat Sokton, Marjut ja Hiisukas, onnea!

-Sofia