Löytyykö sieltä ruudun puolelta kotimaisen Four Reasons-brändin faneja? Osa Betteläisistä saikin testiin Four Reasons Black Edition helmiäissuihkeen! Kampaamoista sekä Sokos-tavarataloista löytyvä Four Reasons tunnetaankin hauskoista pulloistaan 😀 Nyt Four Reasons tuo hiusten puhdistukseen ja muotoiluun sopivan tyylikkään Black Edition-valikoiman. Valikoima edustaa uusinta hiusteknologiaa; jokainen valikoiman tuotteista sisältää täsmäinnovaation, jolla saat uutta twistiä hiustenlaittamiseen! Black Edition valikoima sisältää laadukkaita ja ammattitason tuotteita järkevään hintaan. Testasimme Black Edition valikoiman tuotteita ja rehellisesti – jatkoon menee!

FOUR REASONS BLACK EDITION SAVE THE HAIR BEAUTY PRIMER

Tämä oli yksi valikoiman kiinnostavimmista tuotteista; primeri hiuksille! Korjaava hiusvoide on täydellinen ratkaisu silloin, kun kaipaat hiuksiisi kosteutusta sekä rakennetta ja runsautta. Kätevää hiusvoidetta voit käyttää joko kuiviin tai pyyhekuiviin hiuksiin antamaan hohtoa ja hehkua. Tuote antaa kivasti runsautta jättämättä kumminkaan liian tönkköä ja stailattua fiilistä.

Levitä tuotetta tasaisesti pyyhekuiviin hiuksiin tyvestä latvaan tai kuiviin hiuksiin halutessasi volyymiä.

FOUR REASONS BLACK EDITION THIS WAY TO THE BEACH MAUI BEACH SPRAY

Kieltämättä Maui Beach Spray saa haaveilemaan Caribialle tai Hawajille loikoilemaan rannalle! Söpön tuoksuinen suihke antaa mahtavaa rakennetta ja muotoiltavuutta hiuksille sekä korostaa kiharaa hiusta antaen sille kumminkin ilmavan lopputuloksen. Spray suihkuaa tasaisesti ja helposti suuttimesta. Suihke sisältää UV-suojan, joten sopii mahtavasti biitsille tai vaikkapa festareille! Kokeile tätä pohjatuotteeksi tuuheiden poninhäntien, nutturoiden tai lettien muotoiluun. Tämä on jokaisen beach gurlin must have-tuote!

Suihkuta tuotetta kosteisiin hiuksiin ja puristele haluamaasi muotoon, föönaa tai anna kuivua luonnollisesti.

FOUR REASONS BLACK EDITION COLOR SHINE SHAMPOO

Shampoon ravitseva koostumus sisältää keratiinia ja oliiviuutetta, jotka vahvistavat ja hoitavat kemiallisesti käsiteltyjä hiuksia. Shampoo lupaa pitää hiusvärin hehkuvana ja eloisana eli se sopii erityisesti värjätyille hiuksille, jotka kaipaavat elinvoimaa ja kiiltoa. Shampoon tuoksu on ihanan pirteä ja se ei vaahdonnut valtaisasti, hiukset kuitenkin puhdistuivat hyvin ja tuntuivat kosteutetuilta. Hiusten väri tuntuu heti elävämmältä ja kirkkaammalta! Ehdottomasti päivittäiseen käyttöön!

Shampoota kannattaa käyttää yhdessä Four Reasons Black Edition Color Shine Conditioner hoitoaineen kanssa.

FOUR REASONS BLACK EDITION COLOR SHINE CONDITIONER

Tämä hoitsikka toimii superisti kuiville hiuksille sekä auttaa selvittämään pienet takut vaivatta. Hedelmäiseltä tuoksuva hoitoaine suojaa ja kosteuttaa värjättyjä hiuksia antaen kiiltävän ja hehkuvan lopputuloksen.

Levitä kosteisiin hiuksiin, anna hoitsikan vaikuttaa hetken ja huuhtele pois huolellisesti. Käytä yhdessä Four Reasons Black Edition Color Shine Shampoon kanssa.

FOUR REASONS BLACK EDITION ALL DAY VOLUME SPRAY

Tämä viimeistelysuihke lupaa tuuheutta, muotoiltavuutta sekä joustavaa pitoa. Suihkeen avulla voit itse säädellä, haluatko runsaampaa volyymiä tai vaikkapa luonnollisempaa viimeistelyä kampauksellesi. Mitä enemmän suihkutat, sitä vahvemman pidon saat kampaukselle! Freesin tuoksuinen suihke pitää hiukset kuosissa mutta ilmavina koko päivän ajan!

Ravista pulloa hyvin ennen käyttöä. Suihkuta viimeistelysuihketta kuivaan kampaukseen tai kuiviin hiuksiin ja muotoile haluamallasi tavalla.

FOUR REASONS BLACK EDITION SHIMMERING SPRAY

Helou kiiltävät kutrit! Tällä helmiäissuihkeella saat hohtavaa viimeistelyä sekä kevyttä pitoa hiuksiisi. Suihkuttamalla saat kevyttä helmiäistä kiiltoa ja säihkettä kutreihin. Suihkuta esimerkiksi kiharoihin tai laineisiin saaden ne näyttämään hohdokkailta. Tämän suihkeen avulla saat huomion kiinnittymään kiiltäviin kutreihin!

Tästä löytyi kyllä ehkä parikin uutta suosikkia. Löysitkö sinä omasi?

Terkuin

Henriikka / Bette Box

P.S Facebookin puolella on tuttuun tapaan kivaa pientä kisailua, jossa voit voittaa Four Reasons tuotteita!