23Heissan!

Heinäkuun LivBoxista löytyi hoitava ja ravitseva Elivon Arganöljy käsivoide, josta pääset lukemaan enemmän tästä.  Voide tuli kuin tilauksesta näin auringon hellimän hipiän kaveriksi! Raikkaat ja laadukkaat Elivo-tuotteet kehitetään ja valmistetaan suurimmaksi osaksi Suomessa, joten useilla tuotteilla onkin Suomalaisen Työn Liiton Avainlipputunnus.

elivologo

Tuotteet kehitetään yhteistyössä kotimaisten asiantuntijoiden kanssa vastaamaan suomalaisten kuluttajien tarpeisiin, vahvistamaan hyvää oloa ja elinvoimaa.

Elivolta löydät vitamiinivalmisteita, kosmetiikkaa, probiootteja ja intiimituotteita. Elivon ravintolisissä on huomioitu suomalaiset ruokailutottumukset ja todennäköisimmät ravintovajeet, joten ne sopivat mahtavasti suomalaiseen arkeen. Kosmetiikkatuotteiden koostumukset ovat turvallisia ja herkällekin iholle sopivia. Elivo sarjassa on niin hajusteettomia kuin hajustettujakin tuotteita – jokaiselle löytyy jotakin.

elivobanner

Ja sitten pääsemmekin odotettuun arvontaan! Kerro, mitä kesäpuuhaa keksit sadesäällä ja olet mukana arvonnassa!  Arvonta kestää 31.7.2016 saakka. Arvomme yhden tuotepaketin. Arvottava tuotepaketti sisältää viisi tuoteihanuutta Elivolta, joilla pääset hemmottelemaan niin sisäisesti kuin ulkoisesti…

Kipin kapin osallistumaan!

Kesäterkuin,

Disa