Toukokuun LivBox tulee olemaan pullollaan uutuuksia! Boxiin pakataan myös hiustuoteuutuus, joka on Curiouser & Curiouser  -blogin Nooran suosikkituote, josta hän kertoo: ”Tämä uusi tuote luottomerkiltäni nostaa latistuneen fiiliksen korkealle, ja pelastaa muutamalla suihkauksella huonoimmankin hiuspäivän.” Juu, helppoja hiuspäiviä tännekin, kiitos! Noora kertoo lempparistaan myöhemmin blogissamme lisää. Toukokuuta odotellessa, tutustutaanpa Nooraan enemmän. 🙂

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kerro vapaasti itsestäsi ja blogistasi.

Curiouser & Curiouser  on valokuvilla, muodilla, kauneudenhoidolla ja arjen pienillä iloilla kuorrutettu  28-vuotiaan tamperelaisnaisen päiväkirja. Blogini aihealueet seikkailevat oman arkeni ympärillä; toisinaan innostutaan liikunnasta, matkustellaan, suunnitellaan häitä tai lenkitetään koirakaveria Eppua, toisinaan taas kotikokkaillaan, asukuvaillaan  tai innostutaan uusista kosmetiikkalöydöistä.

Milloin olet aloittanut bloggaamisen, ja mikä erityisesti sai sinut aloittamaan bloggaamisen?

Blogini täyttää kesällä jo kuusi vuotta.  Blogimaailma vei minut nopeasti mukanaan ja pikkuhiljaa lukijan rooli vaihtuikin lifestylebloggaajan rooliin. Olin harkinnut oman blogin aloittamista jo pitkään ja viimeisen sysäyksen päätökselleni aloittaa oma blogi antoi erään suunnittelukilpailun voittaminen. Tuolloin viimeistään ymmärsin, että tavalla tai toisella haluan harrastaa yhä enemmän ja enemmän muotia ja valokuvaamista päivätyöni ohella. Bloggaaminen yhdistikin lopulta kaikki kiinnostuksenkohteeni.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mitä blogeja/vlogeja itse seuraat?

Lukulistani on loputon! Blogi, jonka teksteistä ja kuvista huokuu  aito innostus ja kiinnostus asiaa kohtaan, jää monesti lukulistalleni. Arvostan sitä, että kirjoittaja tekee suurella sydämellä omaa juttuaan ja uskaltaa olla rohkeasti oma itsensä.

Mitkä ovat suosikki kauneudenhoitotuotteitasi juuri nyt?

Meikkipussistani löytyy tällä hetkellä kauneudenhoitotuotteiden huippujoukkoa, kun olen mm. Purkkimafia-blogiportaalin ja kauneusbloggaajien vinkkien perusteella innostunut metsästämään juuri minulle sopivia tuotteita. Tällä hetkellä meikkipussini vakioasukkaita ovat mm. Lumenen True Mystic Volume Mascara, Everyday Mineralsin viimeistelypuuteri, Lumenen upea Lip Oil-uutuus sekä MACin Pro Longwear Concealer. Ihoani hellin EkoPharman luonnonkosmetiikalla ja kutrit pysyvät kunnossa Biozellin tuotteilla. Luottomerkkejäni kaikki. Monet nykyiset suosikkini olen löytänyt muuten LivBoxin avulla!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mikä on edullisin suosikkituotteesi, ja miksi ks. tuote on suosikkisi?

Edullisia kauneudenhoitotuotteiden raaka-aineita löytyy parhaimmillaan omista keittiönkaapeista! Herkullinen, ihon pehmeäksi jättävä kuorintavoide syntyy esimerkiksi lurauksesta oliiviöljyä ja parista lusikallisesta sokeria. Raikkaan tuoksun kuorintavoiteellesi antaa esimerkiksi tilkka limen mehua!

Mikä on kallein suosikkituotteesi, ja miksi ks. tuote on suosikkisi?

Teen tarkasti harkiten arvokkaita kosmetiikkaostoksia, mutta jokin aika sitten täydensin luomivärivalikoimaani Urban Decayn Smoky-paletilla. Herkullinen sävyvalikoima sopii niin arkeen kuin juhlaankin, ja paletti on itselläni lähes päivittäisessä käytössä.

Kaupat ja verkkokaupat, joista yleensä ostat kosmetiikkaa?

Teen paljon kosmetiikkaostoksia marketeissa, mutta olen vihdoin oppinut hyödyntämään myös tavaratalojen kosmetiikka-ammattilaisia uusien tuotteiden löytämiseksi. Heidän tietotaitonsa on korvaamatonta.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Minkä verran kulutat arviolta rahaa kosmetiikkaan kuukaudessa/vuodessa?

Kuten jo mainitsinkin, teen kosmetiikkaostoksilla todella harvoin heräteostoksia. Rahaa kosmetiikkaan tai kauneudenhoitotuotteisiin käytän siis suht maltillisesti, n. 30-40 euroa kuukaudessa. Yksi kuukauden kohokohdista on tosin aina se, kun postimies soittaa ovikelloa ja ojentaa minulle uuden LivBoxin. Sen sisuksista löytyy poikkeuksetta uutta ja ihanaa kosmetiikkaa käyttööni.

Jos saisit täyttää yhden LivBoxin omilla suosikeillasi, mitä tuotteita boxisi sisältäisi?

Kesätuulien jo pikkuhiljaa puhaltaessa, kätkisin mustaan laatikkoon nämä aarteet: 1) Kirkkaanpunainen huulipuna niitä päiviä varten, kun haluat lookiisi sähäkän katseenvangitsijan.  2) Rakkolaastareita niitä päiviä varten, kun uudet sandaalisi eivät olleetkaan paras valinta kesäkaduille. 3) Boksistani löytyisi myös hajuvesinäyte kesäisestä tuoksusta, joka on kuin hyppysellinen pullotettuja kesäntuoksuja.  4) Kuivashampoo pitämään kesäkutrit raikkaina ja 5) geelikynsilakka pitämään manikyyrin kunnossa pitkään. Extrana kätkisin LivBoxiin myös trendikkään huivin, joka pelastaisi ne pahimmat bad-hair-dayt tai jonka tyylilyyli voisi kietaista vaikkapa kaulaansa.

– Noora