Bio2You hurmasi Betteläiset helmikuun boksissa! Näin myös huhtikuussa puolet tilaajistamme saivat Bio2You silmänympärysihoa uudistavan Anti-Age geelinaamion, joka on takuuvarma pelastus silloin, kun väsymys painaa eniten silmien ympärillä. Bio2You:lta löydät myös muita tyrniä sisältäviä Anti-Age tuotteita, jotka sisältävät ihon kimmoisuutta parantavaa kollageenia sekä hyaluronihappoa. Nämä superaineet tehostavat erityisesti aikuisen ihon kosteustasapainoa ja saavat ihon juonteet tasaantumaan. Tuotteet ovat hypoallergeenisia ja soveltuvatkin hyvin myös tuoksuherkille. Esittelemme myös muut Anti-Age tuotesarjaan kuuluvat tuotteet, jotka löydät lähimmästä Life-myymälästä.

Anti-Ageing Eye Gel Patch

Kollageenia sisältävä geelinaamio lupaa vähentää näkyviä ryppyjä, tummia ja turvonneita silmänalusia sekä poistaa väsymyksen ja stressin merkkejä. Tämä tuote on noussut oikeaksi hittituotteeksi! Käytä naamiota pikakaunistajana ennen juhlia tai niiden jälkeen. Geelinaamio kannattaa säilyttää jääkaapissa viilentävän vaikutuksen aikaansaamiseksi.

Vinkki! Näitä geelilappusia voit hyödyntää sekä ylä- että alaluomilla ja suun ympärillä. Aseta geelilappu ensin vaikuttamaan alaluomille ja rentoudu 20-30 minuutin ajaksi. Käännä tämän jälkeen toinen puoli naamiosta ja aseta vaikuttamaan yläluomille. Sipaise ja hiero kevyesti sormilla paketista jäänyt vaikuttava aine vielä lopuksi sille alueelle, jolla käytit naamiota.

Anti-Ageing Day Cream

Päivävoide lisää ihon kimmoisuutta ja huolehtii siitä, että iho pysyy kosteutettuna koko päivän ajan. Päivävoide sisältää seitsemän aineososaa, jotka taistelevat ikääntymisen merkkejä vastaan: hyaluronihappoa, kollageenia, pantenolia, tyrniä, avokadoöljyä, ruusunmarjaa ja kanelia. Lopputuloksena nuorekas, ravittu ja kostea iho!

Vinkki!  Levitä päivävoidetta puhtaalle iholle ja anna imeytyä ennen meikkivoiteen levittämistä. Kevyen lookin aikaansaamiseksi sekoita pieni määrä päivävoidetta meikkivoiteen sekaan, jolloin saat kosteutetun ihon ja luonnollisen lookin koko päiväksi!

Anti-Ageing Night Cream

Yövoiteen hyaluronihappo kosteuttaa ihoa ja E-vitamiini elvyttää ja säilyttää ihon nuorekkaana.  Lisäksi yövoide sisältää myös ginsengia, joka antaa elinvoimaa kasvoille sekä ruusunmarjauutetta, joka suojaa ympäristön haittavaikutuksilta. Yövoide tuntuu todella ravitsevalta ja pehmentää ihoa hetkessä.

Vinkki! Yövoide levitetään Anti-Ageing seerumin päälle, talviaikoina erittäin kuivalle iholle suositellaan käytettäväksi Bio2You Omega 3-6 -seerumia. Iho tuntuu huomattavasti napakammalta ja kiinteämmältä!

Anti-Ageing Eye Contour Revital Cream

Tämä silmänympärysvoide on pakattu täyteen superainesosia! Kollageeni ja elastiini saavat aikaan napakan rakenteen ja tunteen silmänympärysiholla. Voiteen sisältämät bioaktiiviset aineet saavat silmänympärysihon miellyttävän pehmeäksi. Hyaluronihapon, kollageenin, tyrniöljyn, ginseng sekä A- ja E-vitamiinien vaikutus tuntuu ja näkyy iholla. Voide imeytyy hyvin eikä ärsytä herkkiäkään silmiä. Tällä voiteella saat ihanan ravitun ja kauniin silmänympärysihon. Tuotteella on erinomainen hinta-laatusuhde, sillä saat nyt 15 ml hinnalla 30 ml tuotteen!

Vinkki! Käytä voidetta aamuin ja illoin silmänympärysiholle. Anna tuotteen imeytyä iholle hetki ennen meikkaamista. Tarvitset vain puolikkaan tai yhden pumppauksen verran tuotetta, sillä voide on erittäin riittoisaa.

Anti-Ageing Serum

Seerumi lupaa ehkäistä ryppyjä, uudistaa ja kosteuttaa ihoa sekä lisätä ihon kykyä säilyttää hehkunsa pidempään. Tuote vähentää pigmentaatiota sekä uudistaa ihoa ja ihosoluja tehokkaasti.
Seerumi sopii erinomaisesti +30 vuotiaalle, talven jälkeiselle pintakuivalle iholle. Seerumi imeytyy pintakuivaan ihoon ihanasti ja tasoittaa samalla pieniä juonteita. Lisäksi seerumi lupaa tasoittaa ihon väriä kauniisti ja kirkastaa sitä.

Vinkki! Seerumia voi kokeilla myös päivävoiteen alla niin päivämeikin saa hehkuvaksi!

Löytyykö sieltä Bio2You:n tuotteisiin ihastuneita?

Terkuin,
Henriikka / Bette Box

P.S. Kurkkaa Facebookin puolelta Bio2You arvonta, jossa voit voittaa Bio2You:n tuotepaketin!