Huhtikuun boxiin pakataan bloggaaja/vloggaaja Anni Suvisuon lempparituote, joka sopii erinomaisesti kevään ja kesän juhliin. Annin iloinen suhtautuminen kauneuteen, sisustamiseen, ruokaan ja lifestyleen välittyy videoilta ja intohimo kahviin ei jää keneltäkään huomaamatta.

 

”Moi vaan moi, nimeni on Anni ja teen videoita annis nimiselle kanavalle. Kanavani on yksi sekametelisoppa, jonne teen videoita minua inspiroivista asioista. Voisin luokitella itseni lifestyle vloggaajaksi, mutta enimmäkseen kanavani intohimo on bujoilussa, matkailussa, kauneudessa sekä kahvissa.”

 

 

Tiedätkö mitä on bujoilu? Kyseessä on uusi hitti, jossa piirrellään ja koostetaan oma kalenteri. Bujoilu sopii kaikille, jotka tykkäävät askarrella, piirtää, leikata, liimata ja hullutella. Katso Annin kanavalta, kuinka hän hurahti bujoiluun!

Huhtikuun boxiin pakataan tuotteita, jotka sopivat hyvin alkavaan juhlakauteen. Kevät-kesä tuo mukanaan valmistujaisjuhlia, joissa jokainen haluaa olla paras versionsa itsestä. Jos sisältö kiinnostaa tarkemmin, kurkkaa huhtikuun boxin sisältöön ennakkoon. Anni paljastaa suosikkituotteestaan seuraavaa:

”Huhtikuun boksissa on mukana yksi minulle todella rakas tuote, joka tuo silmiin ihanasti säihkettä. Tuotteella saan ilmeestäni säihkyvämmän, myös silloin kun oma loiste on piillossa.”

Huhtikuun boxit myydään loppuun  tällä viikolla, joten tilaa oma huhtikuun boksisi pian! 😉

-Sofia