New Yorkin muotiviikot tietävät aina kurkistuksia kulisseihin, ja ensimmäisiä maistiaisia uusista meikkitrendeistä ja tuotteista. Erityistä huomiota on herättänyt täysin uudenlainen, pizzaleikkuriinkin verrattu silmänrajausväri.
New Yorkilainen meikkitaiteilija Michael Patterson, joka työskentelee M.A.C.:ille, julkaisi Instagramissaan kuvia ja videon nestemäisestä silmänrajausväristä, joka on kaikkea muuta kuin perinteinen.
Tavallisen sivellin- tai tussiapplikaattorin sijaan rajausvärissä on pizzaleikkuria muistuttava pyöräosa, ja meikkitaiteilija demonstroi videollaan, kuinka helposti suorat ja tasaiset viivat syntyvät yksinkertaisella edestakaisella liikkeellä.
Toisesta Pattersonin julkaisemasta kuvasta käy ilmi, että silmänrajausväri voisi olla saatavilla ainakin kolmena erilaisena vaihtoehtona: kiiltävänä ja mattamustana, sekä mattaruskeana.

Allure lähestyi M.A.C.:ia tarkemmista yksityiskohdista, ja heidän edustajansa kertoi tuotteen olevan testattavana, ja mahdollisen julkaisun olevan tämän vuoden keväällä tai kesällä. Tulisipa pian Suomeen!

 

Lähde: Allure.com